da , voi sunteti printre primii bebei .... bebe veteran))
noi de Craciun taiem motul cred , ca 21 face 1 an. Cu diversificarea mai ai de asteptat vreo 3 luni pe putin. Alapteaza cat mai mult, eu inca o fac cu toate ca m-a muscat de vreo 3 oi de san cu toti 6 dinti ai lui de-mi venea sa urlu. pupam pe toti bebeii mai mici, noi suntem printre cei mai mari.
si noi suntem mari! craciunul o sa ne apuce deja mari, o sa mergem si probabil.......adica sigur o sa spargem toate, toate globurile si o sa smotocim bradutzul de o sa-i mearga fulgii.
pentru colici e buna o crema Babynos. ungeti bebele pe burtica in sensul acelor ceasului. lui Cori i-am dat doar cu cremutza asta si i-am dar si Protectis. Atat! restul siropelelor mai rau o rascoleau in burtica. cori la o luna si o saptamana nu mai avea colici.
eu sunt o norocoasa ! alex nu a facut deloc , deloc colici ...mai avea crampe abdominale uneori , cand manca prea repede ca un hapsan , dar foarte rar ...ce am avut mai greu cu el a fost constipatia , dar s-a reglat dupa vreo 3 saptamani ptr ca ii dadeam mereu lapticul facut cu ceai de musetel ...

"Clubul bebelusilor de 2011" imi place ideea si de aceea venim si noi sa ingrosam randurile trupei de bebei 2011,....ne primiti nu-i asa???
si noi suntem printre veterani chiar azi am fost la controlul de 9 luni si avem 8850 g si 75 cm, suntem ok in rest si ca sa-l citam pe dr. "un manechin in miniatura" (asta pt ca ea depaseste media la inaltime la fetite la varsta ei)
va pupam pe toti si pe toate
Carina si mami![]()
bun venit , mamicutelor !
este loc pentru toate mamicutele cu bebelusi de 2011 !
mse , Mara face astazi 5 luni ! felicitari !!! sa creasca mare , sanatoasa si frumoasa ! la multe lunite inainte !
Camasi de noapte pentru alaptat in culori vii si imprimeuri vesele la preturi incepand cu 37 de lei
http://www.mamicifericite.shopmania.biz