Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate de la 13 la 22 din 22
Like Tree11Likes

Subiect: Hai sa ne jucam , mami !

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Implicit Raspuns Hai sa ne jucam , mami !

cred ca "cucu bau" e jocul lor preferat ... mai are putin bb ovi si o sa scape de colici si atunci o sa se bucure din plin de jocurile cu mami ...

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

chippenda Avatar
    chippenda este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    1.395

tati zice ca dupa ce scapa bebe de colici face armata cu el. mira-m-as, ca il tine numai in brate. dar vom incerca sa il disciplinam putin, macar sa stea mai mult la orizontala si sa doarma in patut. acum doarme cu noi, ca se screme in somn si il iau crizele de ne trezeste pe amandoi. asa ii dau repede suzi sau tzitzi si ii trece.

Andrei Ovidiu

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

multumesc Ale ! :*:*:*

Alex&Bianca=Love

Lalira Avatar
    Lalira este offline Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.829

Dana, super topicul

Care este cea mai frumoasa amintire din copilarie pe care o ai?

A mea este de cand alergam la vale pe un deal cu mama, tata si sora mea. Totul in jur era ireal de frumos, cu totii traiam ca si cum momentul acela nu avea sa se termine niciodata. Ne simteam conectati, impreuna, in afara timpului. Ne simteam liberi. Liberi de lumea inconjuratoare, liberi sa fim cine vrem, liberi sa simtim tot.
    continuarea aici

Familie :: Sa luam sau nu lucrurile in joaca? :: SmartWoman
    Dana likes this.

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Citat Citat din Lalira Vezi post
    msk ! ce dragut mi-am adus aminte cand faceam "operatiunea monstru" cine nu vroia sa se trezeasca era tras de picioare jos din pat si se striga "operatiuneaaaaa monstruuuu" , era frumos ca puneam toti mana de la mana si radeam ...sau altceva ,ne puneam pe bratele tatalui si incepeam sa il impartim "nasul e al meu !- urechea asta e a mea ! -ochiul meu ! etc " si saracul tata era chinuit de noi ... cam atat imi aduc aminte ,oricum eram destul de mica , si asa cum scrie si in articol , la un moment dat , desi eram inca un copil si imi doream sa ma joc , eram prea "mare" iar ei nu mai aveau timp si chef ...

Alex&Bianca=Love

ZanaMaseluta este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Posturi
    1

Alexandra, cata dreptate ai! Jocurile educative sunt foarte importante...Mai ales ca in zilele noastre gasim numai jucarii de proasta calitate.
    Fetita mea cea mare are 4 ani, iar bebele face peste doua luni un anisor. Pentru ca cea mare este foarte energica precum tatal ei, i-am cumparat un set de jucarii foarte frumoase si o sa fiti suprinse. Jucaria este o bormasina cu ajutorul careia insurubeaza, desurubeaza si realizeaza modele. La prima vedere, nu am fost de acord cand mi-a recomandat-o o prietena (pentru ca si fata ei se juca la gradi cu asa ceva). Dar cand am vazut ca fetita mea si-a dezvoltat abilitatile motrice, atentia, capacitatea de reproducere dupa modele si chiar o preocupa, am mai cumparat si alte jucarii in asteptarea celui mic...eu sunt foarte multumita! Plus ca mi-a venit jucaria acasa, eu doar am intrat mi-am facut cont si am comandat. Daca va intereseaza jucariile, va trimit si voua linkul. Firma se numeste Edu Class.
    Dana likes this.

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Citat Citat din ZanaMaseluta Vezi post
    Alexandra, cata dreptate ai! Jocurile educative sunt foarte importante...Mai ales ca in zilele noastre gasim numai jucarii de proasta calitate.
    Fetita mea cea mare are 4 ani, iar bebele face peste doua luni un anisor. Pentru ca cea mare este foarte energica precum tatal ei, i-am cumparat un set de jucarii foarte frumoase si o sa fiti suprinse. Jucaria este o bormasina cu ajutorul careia insurubeaza, desurubeaza si realizeaza modele. La prima vedere, nu am fost de acord cand mi-a recomandat-o o prietena (pentru ca si fata ei se juca la gradi cu asa ceva). Dar cand am vazut ca fetita mea si-a dezvoltat abilitatile motrice, atentia, capacitatea de reproducere dupa modele si chiar o preocupa, am mai cumparat si alte jucarii in asteptarea celui mic...eu sunt foarte multumita! Plus ca mi-a venit jucaria acasa, eu doar am intrat mi-am facut cont si am comandat. Daca va intereseaza jucariile, va trimit si voua linkul. Firma se numeste Edu Class.
    pai pune un link aici ca sa vedem despre ce este vorba !

Alex&Bianca=Love

Data inscrierii
    decembrie 2011
    Posturi
    2

cautati edu class pe google si pe site joc de construit modele

bbcroc Avatar
    bbcroc este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    27

Citat Citat din Dana Vezi post
    am gasit numai chestiile alea de pus la incheieturi ... sunt si eu in cautare de cv care sa proiecteze imagini pe perete , dar nu stelute si chestii simple ... alex e innebunit dupa tv si vreau sa il pun sa se uite la altceva care sa semene cu tv-ul ...
    Papusele pentru degete gasesti aici:

Set 4 papusi de deget Animale de companie - The Pu

Data inscrierii
    decembrie 2011
    Posturi
    2

Daca te intereseaza ceva care sa proiecteze pe tavan si sa ii capteze atentia micutului tau pasionat de stiinta, poti cauta Sistemul solar motorizat de la Edu Class. si poti face comanda direct la ei pe site.
    Este super interesant pentru ca poate fi utilizat de la lumina de veghe la proiectia planetelor si a constelatiilor pe tavan, in timp ce acestea se si rotesc... :)

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Subiecte Similare

1. Poarta-ma, mami
    De Lalira in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 120
    Ultimul post: Astazi, 08:44
  2. De ce cosmetice organice pentru mami si bebe?
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 03 feb 2011, 14:18

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44