Pagina 6 din 120 PrimulPrimul 123456789101116263656106 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 61 la 72 din 1437
Like Tree413Likes

Subiect: Licurici de octombrie 2011

adynaacc Avatar
    adynaacc este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    3.849

Implicit Raspuns Licurici de octombrie 2011

Citat Citat din ANDAP Vezi post
    am lapte destul, zic eu...dar suptul in sine mi se pare un chin...si bebe simte si se agita si face ca toate alea si eu mai tip la el (de parca ar intelege el ceva) si apoi ma simt vinovata si imi vine sa plang...si tot asa...
    fa cum am facut eu si verifica daca este si consistent...daca se face pojghita aia de caimaic deasupra inseamna ca e gras si e bun..

Lilypie First Birthday tickers

Alina11 Avatar
    Alina11 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    1.132

pai sa stii ca e un chin... dar pe mine si acum ma dor sanii de la supt..plus ca noaptea il mai las pe tati sa ii dea sa manance cu biberonul...nu stiu dc fac bine ce fac dar momentan asta e..nu vad alta solutie...tinand cont ca atunci cand trebuie sa il pun la san ma apuca toate alea...mi se pare f chinuitor si nu imi creaza nici un fel de sentiment pozitiv. Sa nu imi fie cu pacat, dar am zis ca la bb 2 eu nu mai alaptez...orice ar fi...oi fi eu mai nebuna, ce sa zic acu,...
    Si pe mine ma mai dor inca dar cand simt ca nu mai pot si ma apuca groaza cand e ora de alaptat imi iau mameloanele de silicon si alaptez cu ele. Sincer mie nu mi se pare ok cum faci tu si anume ca te mulgi ziua ca sa ai ce sa ii dai noaptea...sper ca nu te superi ca imi spun parerea... nu e usor sa te trezesti dar trezitul asta nu va tine o vesnicie...

adynaacc Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    3.849

o singura data ma cam enervasem si eu ca anu adormea...alaltaseara..ca dormise toata ziua...si-i spusesm lui iuby sa o ia sa o plimbe ca eu picasem moarta de somn..dar pana la urma tot eu am luat-o s a adormit la san...dar nu mai tipa la el ca el e mic si nevinbovat si nu stie el ce si cum...si a mea cand nu prinde la inceput sfarcul calumea asa se enerveaza dar nu plange...da din cap asa tare...si cand e sa adoarma la san ma strange de deget sa nu plec de langa ea!!!!e hoata rau!!
    ClejAde likes this.

Alina11 Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    1.132

am lapte destul, zic eu...dar suptul in sine mi se pare un chin...si bebe simte si se agita si face ca toate alea si eu mai tip la el (de parca ar intelege el ceva) si apoi ma simt vinovata si imi vine sa plang...si tot asa...
    E greu, e chiar foarte greu dar Andrei chiar nu are nici o vina. Sfarcurile te dor din cauza pozitiei gresite la supt si daca e sa dai vina pe cineva numai tu poti fi persoana aia deci nu mai tipa la el ca el n-are de unde stii cum trebuie sa faca, si vrea sa il inveti tu. Trebuie doar sa perseverezi chiar daca e greu si chinuitor si daca o faci rasplata va fi pe masura
    mmm2011 likes this.

Alina11 Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    1.132

Citat Citat din adynaacc Vezi post
    la inceput atat ma chinui si eu si bebelina pt ca nu am sfarcuri...dar intr-un final le prinde bn...ma dor la inceput dar dupa e destul de bn...
    eu in materniatte m-am certat cu o asistenta..ca ma punea sa ma mulg sui eu nu am vrut pt ca nu aveam lapte atunci...erau sanii mei fff moi si ea nu intelegea...si am luat pastile pt lactatie sa-mi vina...si ma punea sa-i dau din 3 in 3 ore...la fel,nu am facut ca ea si nu ma suporta...era o oasca batrana ca-mi spunea ca parca mai am acasa 10 copii...ca nu o ascult...si fiecare dintre asistente de la copii aveau sfaturile sale...nici nu stiai dupa cine sa te iei..dar asta era incredibila...dar nici eu nu m,-am lasat...si venise si o alta asistenta prietena cu mama si ii spusese ca sunt obraznica si a sunato pe mama din spania sa-i spuna...sa vedeti ce lume...dar m-a lasat rece pe mn...chiar nu am tacut deloc....
    Si la noi se bateau parerile asistentelor cap in cap. Eu nu am avut treaba cu ele pentru ca nu le-am intrebat nimic si cand ma intrebau ele ziceam ca totul e perfect si ma descurc de minune. Nici nu le prea lasam sa imi controleze sanii. Dar am vazut ce o patit colega mea de salon. Saraca, toata ziua numai alapta si se mulgea, altceva nu prea facea si intr-o seara inainte sa se schimbe turele vine o asistenta, ii verifica sanii si ii spune "foarte bine, sanii tai sunt acum perfecti" si la jumatate de ora dupa vine alta, ii verifica din nou sanii si ii spune "nu e bine, uite ce noduli ai aici si aici, trebuie sa te mulgi si sa te masezi" Saraca...nici nu stia ce sa mai faca imi era asa mila de ea...

adynaacc Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    3.849

Citat Citat din Alina11 Vezi post
    E greu, e chiar foarte greu dar Andrei chiar nu are nici o vina. Sfarcurile te dor din cauza pozitiei gresite la supt si daca e sa dai vina pe cineva numai tu poti fi persoana aia deci nu mai tipa la el ca el n-are de unde stii cum trebuie sa faca, si vrea sa il inveti tu. Trebuie doar sa perseverezi chiar daca e greu si chinuitor si daca o faci rasplata va fi pe masura
    eu o alaptez numai la orizontala...asa imi este cel mai usor si pt mn si pt bebelina...asta pt ca am evitat sa stau prea mult in fund sa se vindece destul de repede taietura...si ne descurcam de minune...deci sunt de acord cu tine...treb sa gaseasca o modalitate usoara pt amandoi sa fie bn...o sa reuseasca...

Alina11 Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    1.132

o singura data ma cam enervasem si eu ca anu adormea...alaltaseara..ca dormise toata ziua...si-i spusesm lui iuby sa o ia sa o plimbe ca eu picasem moarta de somn..dar pana la urma tot eu am luat-o s a adormit la san...dar nu mai tipa la el ca el e mic si nevinbovat si nu stie el ce si cum...si a mea cand nu prinde la inceput sfarcul calumea asa se enerveaza dar nu plange...da din cap asa tare...si cand e sa adoarma la san ma strange de deget sa nu plec de langa ea!!!!e hoata rau!!
    Adyna ai grija cu tinutul bebelinei treaza...nu stiu cat ai tinut-o dar la varsta asta nu e prea bine sa stea treji mai mult de o ora, o ora jumate cu tot cu perioada de alaptat. Daca stau mai mult pot deveni "sleep deprived" (in romaneste privati de somn) care poate duce in viitor la tot felul de tulburari de somn si afectiuni neurologice.

adynaacc Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    3.849

Si la noi se bateau parerile asistentelor cap in cap. Eu nu am avut treaba cu ele pentru ca nu le-am intrebat nimic si cand ma intrebau ele ziceam ca totul e perfect si ma descurc de minune. Nici nu le prea lasam sa imi controleze sanii. Dar am vazut ce o patit colega mea de salon. Saraca, toata ziua numai alapta si se mulgea, altceva nu prea facea si intr-o seara inainte sa se schimbe turele vine o asistenta, ii verifica sanii si ii spune "foarte bine, sanii tai sunt acum perfecti" si la jumatate de ora dupa vine alta, ii verifica din nou sanii si ii spune "nu e bine, uite ce noduli ai aici si aici, trebuie sa te mulgi si sa te masezi" Saraca...nici nu stia ce sa mai faca imi era asa mila de ea...
    exact...va spun ca avea un nas asa mare si urat..cand o vedeam o scuipam sa fie la ea...sunt dementa si eu...si va spun ca nici pe iouby nu l-au lasat sa vina sa vada fata pe tura ei...mi-e scarba de ea cand imi amintesc...eu si cu o o fata cu care m-am imprietenit...ne-am certat cu ea...nu era intentia mea dar i-am spus ca fiecare si-l creste cum vrea...mai ales ca am o fata cuminte foc si nici hu o auzea plangand!!nci noaptea sa zici ca din cauza mea ca nu am san nu poate ea sa doarma!!!!

Alina11 Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    1.132

fa cum am facut eu si verifica daca este si consistent...daca se face pojghita aia de caimaic deasupra inseamna ca e gras si e bun..
    Laptele difera de la mama la mama si se adapteaza nevoilor fiecarui bebelus in parte. Natura e facuta in asa fel incat sa stie ce are nevoie bebelusul si aia ii da il lapte. Deci nu exista ca ai lapte prea gras, prea slab sau mai stiu eu cum. Fiecare mamica are laptele perfect adaptat pentru bebelusul ei. Stiati ca laptele mamicilor care au nascut prematur are cu 25% mai multe substante nutritive, vitamine, anticorpi etc decat cel al unei mame care a nascut la termen, si asta tocmai pentru a compensa nasterea prematura a copilului?
    yrynuka likes this.

adynaacc Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    3.849

Adyna ai grija cu tinutul bebelinei treaza...nu stiu cat ai tinut-o dar la varsta asta nu e prea bine sa stea treji mai mult de o ora, o ora jumate cu tot cu perioada de alaptat. Daca stau mai mult pot deveni "sleep deprived" (in romaneste privati de somn) care poate duce in viitor la tot felul de tulburari de somn si afectiuni neurologice.
    nu te gandi ca am tinuto ore in sir...ieri am alaptato mai putin sa doarma mai putin...cum am mai zis...alaltieri mi-a dormit toata ziua si de la 6 la 1 nu a mai vrut sa doarma..si am zis sa o tin ziua sa nu mai doarma chiar atat sa doarma noaptea...dar si ieri mi-a dormit ff bn

Alina11 Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    1.132

eu o alaptez numai la orizontala...asa imi este cel mai usor si pt mn si pt bebelina...asta pt ca am evitat sa stau prea mult in fund sa se vindece destul de repede taietura...si ne descurcam de minune...deci sunt de acord cu tine...treb sa gaseasca o modalitate usoara pt amandoi sa fie bn...o sa reuseasca...
    Si eu tot la orizontala, foarte rar in fund pentru ca la orizontala ma relaxez cel mai bine dar si pentru ca dupa cezariana nu o prea puteam tine mult timp in brate ca ma durea operatia.

Elly este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    59

buna mamici si felicitari pt bebei ......fetelor va rog din suflet sa ma ajutati ,fetita mea nu a prins sanul de la inceput prinde decat un pic din mamelon si mai mult se joaca asa cu el intre buzite,cand am ajuns acasa de la maternitate am chinuito saraca cateva zile tinundo nemancata,plansa poate poate reuseste sa-l prinda dar degeaba...acum o las un pic la san apoi ii dau completare oare fac bn ?sunt disperata imi e teama ca nu ia in greutate....plus ca ma mai gandesc ca laptele meu nu e consistent pt ca daca o ia somnul dupa ce suge doarme 20 min si se trezeste urland in timp ce daca ii dau lapte praf doarme 3 ore 3 ore jumate....ce ma sfatuti sa fac ...sper ca m-am facut inteleasa ..

Subiecte Similare

1. Viitoare mamici de octombrie 2011
    De corynica in forum Sarcina
    Replici: 18127
    Ultimul post: 30 oct 2011, 15:36
  2. Mamici mai 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 39808
    Ultimul post: 15 iun 2011, 12:07
  3. Mamici de octombrie
    De lovelife in forum Clubul burticilor
    Replici: 5
    Ultimul post: 10 oct 2009, 18:35
  4. Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 07:26
  5. SAPTAMANA INGERILOR (27 octombrie-2 noiembrie 2008)
    De Unregistered in forum Spiritualitate
    Replici: 0
    Ultimul post: 25 oct 2008, 17:51

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44