eu azi noapte am adormit-o iar la san si s-a trezit de vre-o 3 ori.. a4-a oara nu i-am mai dat sanul.. si a inceput sa miorlaie, apoi sa planga cu lacrimi si zici ca ma certa..

eu ii tot vorbeam "hai mai iubita nu se poate sa dormi numai cu tzitzi.. hai ca esti fata mare.. scumpa mami" la un moment data mai tacea apoi incepea iar.. am inceput sa ii cant... a intors capul si se uita la mine zambind, apoi iar si-a amintit si a inceput sa planga iar.. dupa 10-15 min am cedat , am pus-o la san , a adormit in 3-4 minute bustean

Mi-e si teama ca daca o invat fara san.. apoi poate nu va mai fi asa usor sa adoarma si imi va fi mai greu.
Ce am observat, dimineata s-a trezit fara a face scandal.. se juca pe intuneric si se tot uita la mine. Cred ca plansul de aseara a avut ceva efecte.. zic doar cred.. Nu stiu..
O sa mai incerc si in seara asta.. Mie imi pare rau ca nu mai ia suzeta. Imi era mai usor asa..
Ce figuri suntem uneori. Tot cum ne e mai usor am vrea

)
Nu ma deranjeaza asa tare sa o adorm la san, insa nu stiu cat de bine e sa tot suga de atatea ori. Ma gandesc si la stomacelul ei si mai ales, la cum se dezvolta ca individ. Va deveni prea dependenta. Ea acum asociaza sanul cu somnul si stiu ca nu e ok..