Pagina 1 din 6 123456 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 62
Like Tree43Likes

Subiect: Criterii de alegere a produselor / accesoriilor pentru nou-nascuti

Mamicububa Avatar
    Mamicububa este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    39
    Posturi
    854

Ajutor Criterii de alegere a produselor / accesoriilor pentru nou-nascuti

Buna, dragi mamici!
    Ma aflu in perioada in care testez piata produselor pentru bebe si nu reusesc sa ma hotarasc intre articolele de acelasi fel. Vad numai reclame, toti isi lauda produsele, dar pana la urma, voi, din experienta, ce considerati a fi important de urmarit cand achizitionezi:
    - scaunul auto?
    - landoul si carutul sport?
    - pompa de muls?
    - salteluta de pat?
    - cadita de imbaiat (apropo, a folosit cineva modelul acela inalt, in forma de oala transparenta?)?
    - samponul, uleiul de masaj si toate celelalte cosmetice?
    - tetinele si biberoanele?
    - scutecele?
    - sterilizatorul?
    - diverse hainute?
    - alte accesorii pe care le considerati utile?
    Puteti recomanda - eventual cu linkuri - produse anume, concret?
    Multumesc!
    Toate cele bune!

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    590

Implicit Raspuns Criterii de alegere a produselor / accesoriilor pentru nou-nascuti

Frumoasa ideea ta, alegerea produselor cele mai potrivite este destul de dificila
    nectaria and Mamicububa like this.

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    354

Implicit Raspuns Criterii de alegere a produselor / accesoriilor pentru nou-nascuti

Vad ca nu te prea ajuta nimeni cu raspunsuri..
    Incerc sa-ti spun cam ce am folosit eu..
    Carucior, chicco 3 in 1, dar nu-s multumita.. vezi ca este un topic pe subiectul asta...
    Cosmetice folosim de la Weleda, sunt produse bio, noi suntem multumiti de ele..
    Tetine si biberoane avem de la nuk. La inceput el si sugea si papa si supliment, asa ca i-am luat tetina care imita tzitzi, ca sa nu o refuze..
    Insa, parerea mea e sa nu-ti iei tetine si biberoane numai dupa ce te-ai convins ca nu ai lapte suficient si e nevoie de supliment. Daca ai tentatia in casa, te vei abtine foarte greu sa nu-i dai supliment, deoarece la fiecare plans vei avea impresia ca bebe nu e satul.
    Sterilizator avem avent pt microunde, insa am inteles ca e mai indicat sa folosim cele electrice.
    La hainute, ce sa zic, salopetele, sunt de evitat pantalonasii la inceput ca sa nu raneasca buricul. Desi noi am avut si pantalonasi.
    Body-urile sa fie toate cu capse.
    Accesorii utile: batista bebelusului, cantar i-am mai luat noi, desi nu e tocmai necesar..
    Scutece, pampers nr. 1. Acum noi folosim pampers modelul chilotel, pt ca schimbatul scutecului a devenit o mare provocare de o vreme pt ca nu mai sta deloc.
    Cam atat imi amintesc acum..
    Mamicububa likes this.
    Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Mamicububa Avatar
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    39
    Posturi
    854

Anna, multumesc, foarte utile raspunsurile tale! Multe aspecte nu le cunoasteam! Dar ai putea sa-mi spui de ce nu ai fost multumita de carut? Si pe mine ma batea gandul sa iau Chico 3 in 1...

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    590

Eu am luat un carut sport, pentru ca prefer sa am un carut care sa fie usor de transportat, sa incapa in portbagaj, sa fie usor de strans, greutate mica
    georgiana21 and Mamicububa like this.

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    354

Nu zic ca nu e ok carutul, insa ce nu-mi place cel mai mult e ca manerul nu e mobil, adica nu-l pot muta in fata si in spate,in functie de cum bate soarele.. Scoica si landoul se aseaza in asa fel incat copilul e cu fata la tine, ceea ce e ok. Insa la varianta sport tu esti in spatele copilului, el e asezat cu fata in directia de mers. Si uneori e enervant, mie imi place sa-l vad, sa stiu ce face acolo. De ex intr-o zi cand ne plimbam a inceput sa urle dintr-o data ca din gura de sarpe. Nu stiu nici in zi de azi ce-a patit copilul atunci. Probabil s-a muscat, sau nu stiu.. oricum, eu preferam sa fie copilul asezat cu fata inspre mine in timpul plimbarilor.
    Si alt lucru care nu-mi place e faptul ca nu are nimic, un buzunar ceva, doar cosuletul de jos, insa nu-mi place sa-i pun lucrusoarele acolo fiindca se pune praf pe ele. Asa ca daca vrei sa-i iei ceva copilului in timpul plimbarii, o sticluta de apa, servetele, sau ma rog, orice, esti nevoita sa cari si geanta cu tine.
    Mamicububa likes this.

Mamicububa Avatar
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    39
    Posturi
    854

Citat Citat din AnnaMihaelaRadu Vezi post
    Nu zic ca nu e ok carutul, insa ce nu-mi place cel mai mult e ca manerul nu e mobil, adica nu-l pot muta in fata si in spate,in functie de cum bate soarele.. Scoica si landoul se aseaza in asa fel incat copilul e cu fata la tine, ceea ce e ok. Insa la varianta sport tu esti in spatele copilului, el e asezat cu fata in directia de mers. Si uneori e enervant, mie imi place sa-l vad, sa stiu ce face acolo. De ex intr-o zi cand ne plimbam a inceput sa urle dintr-o data ca din gura de sarpe. Nu stiu nici in zi de azi ce-a patit copilul atunci. Probabil s-a muscat, sau nu stiu.. oricum, eu preferam sa fie copilul asezat cu fata inspre mine in timpul plimbarilor.
    Si alt lucru care nu-mi place e faptul ca nu are nimic, un buzunar ceva, doar cosuletul de jos, insa nu-mi place sa-i pun lucrusoarele acolo fiindca se pune praf pe ele. Asa ca daca vrei sa-i iei ceva copilului in timpul plimbarii, o sticluta de apa, servetele, sau ma rog, orice, esti nevoita sa cari si geanta cu tine.
    Aaaam inteles! Argumentele tale sunt de bun-simt! Multumesc!

BBpiticutz Avatar
    BBpiticutz este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Posturi
    1.952

eu folosesc cosmeticele bubchen, sunt produse nemtesti, bio cu galbenele, musetel si alte plante, fara conservanti si parabeni, iar pretul e f. rezonabil
    ref. la hainute iti recomand cu drag body-uri intregi care se inchid in fata, sunt foarte usor de imbracat si nu chinui bebele deloc
    sunt mai scumpe, dar merita
    vezi ca gasesti tot felul de oferte la debenhams, c&a si carrefour la preturi bunicele pentru seturi
    Mamicububa likes this.

Mamicububa Avatar
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    39
    Posturi
    854

Uau, multumesc!

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    354

Si produsele Weleda sunt nemtesti, tot din galbenele si alte plante, la fel fara conservanti si parabeni, nu are nici arome sintetice, doar parfum din uleiuri esentiale naturale..
    Nu stiu care sunt mai convenabile ca si pret, trebuie sa ma uit si eu de bubchen..
    Mamicububa likes this.

Mamicububa Avatar
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    39
    Posturi
    854

Produsele astea bio le luati din magazine gen Plafar?

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    354

Nu, eu iau le iau din farmaciile Dona. Ai lantul asta de farmacii in orasul tau?
    Daca nu orice farmacie care lucreaza cu Farmexpectul ti le poate aduce pe comanda, deoarece ei sunt importatorii..
    Mamicububa likes this.

Pagina 1 din 6 123456 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Alegere nume copii
    De lovelife in forum Copii nostri
    Replici: 7
    Ultimul post: 14 feb 2012, 13:52
  2. Haine pentru copii si nou nascuti
    De danina in forum Anunturi, vanzari, cumparari
    Replici: 1
    Ultimul post: 11 nov 2011, 15:33
  3. Haine pentru copii si nou nascuti
    Replici: 1
    Ultimul post: 11 nov 2011, 11:09
  4. Haine pentru copii ci nou nascuti
    Replici: 0
    Ultimul post: 25 feb 2011, 15:59
  5. MAMIKO-Informatii utile in alegerea produselor pentru copii
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 09 nov 2010, 00:59

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44