Frumoasa ideea ta, alegerea produselor cele mai potrivite este destul de dificila
Buna, dragi mamici!
Ma aflu in perioada in care testez piata produselor pentru bebe si nu reusesc sa ma hotarasc intre articolele de acelasi fel.Vad numai reclame, toti isi lauda produsele, dar pana la urma, voi, din experienta, ce considerati a fi important de urmarit cand achizitionezi:
- scaunul auto?
- landoul si carutul sport?
- pompa de muls?
- salteluta de pat?
- cadita de imbaiat (apropo, a folosit cineva modelul acela inalt, in forma de oala transparenta?)?
- samponul, uleiul de masaj si toate celelalte cosmetice?
- tetinele si biberoanele?
- scutecele?
- sterilizatorul?
- diverse hainute?
- alte accesorii pe care le considerati utile?
Puteti recomanda - eventual cu linkuri - produse anume, concret?
Multumesc!
Toate cele bune!
Frumoasa ideea ta, alegerea produselor cele mai potrivite este destul de dificila

Vad ca nu te prea ajuta nimeni cu raspunsuri..
Incerc sa-ti spun cam ce am folosit eu..
Carucior, chicco 3 in 1, dar nu-s multumita.. vezi ca este un topic pe subiectul asta...
Cosmetice folosim de la Weleda, sunt produse bio, noi suntem multumiti de ele..
Tetine si biberoane avem de la nuk. La inceput el si sugea si papa si supliment, asa ca i-am luat tetina care imita tzitzi, ca sa nu o refuze..
Insa, parerea mea e sa nu-ti iei tetine si biberoane numai dupa ce te-ai convins ca nu ai lapte suficient si e nevoie de supliment. Daca ai tentatia in casa, te vei abtine foarte greu sa nu-i dai supliment, deoarece la fiecare plans vei avea impresia ca bebe nu e satul.
Sterilizator avem avent pt microunde, insa am inteles ca e mai indicat sa folosim cele electrice.
La hainute, ce sa zic, salopetele, sunt de evitat pantalonasii la inceput ca sa nu raneasca buricul. Desi noi am avut si pantalonasi.
Body-urile sa fie toate cu capse.
Accesorii utile: batista bebelusului, cantar i-am mai luat noi, desi nu e tocmai necesar..
Scutece, pampers nr. 1. Acum noi folosim pampers modelul chilotel, pt ca schimbatul scutecului a devenit o mare provocare de o vreme pt ca nu mai sta deloc.
Cam atat imi amintesc acum..
Anna, multumesc, foarte utile raspunsurile tale! Multe aspecte nu le cunoasteam! Dar ai putea sa-mi spui de ce nu ai fost multumita de carut? Si pe mine ma batea gandul sa iau Chico 3 in 1...
Eu am luat un carut sport, pentru ca prefer sa am un carut care sa fie usor de transportat, sa incapa in portbagaj, sa fie usor de strans, greutate mica

Nu zic ca nu e ok carutul, insa ce nu-mi place cel mai mult e ca manerul nu e mobil, adica nu-l pot muta in fata si in spate,in functie de cum bate soarele.. Scoica si landoul se aseaza in asa fel incat copilul e cu fata la tine, ceea ce e ok. Insa la varianta sport tu esti in spatele copilului, el e asezat cu fata in directia de mers. Si uneori e enervant, mie imi place sa-l vad, sa stiu ce face acolo. De ex intr-o zi cand ne plimbam a inceput sa urle dintr-o data ca din gura de sarpe. Nu stiu nici in zi de azi ce-a patit copilul atunci. Probabil s-a muscat, sau nu stiu.. oricum, eu preferam sa fie copilul asezat cu fata inspre mine in timpul plimbarilor.
Si alt lucru care nu-mi place e faptul ca nu are nimic, un buzunar ceva, doar cosuletul de jos, insa nu-mi place sa-i pun lucrusoarele acolo fiindca se pune praf pe ele. Asa ca daca vrei sa-i iei ceva copilului in timpul plimbarii, o sticluta de apa, servetele, sau ma rog, orice, esti nevoita sa cari si geanta cu tine.
eu folosesc cosmeticele bubchen, sunt produse nemtesti, bio cu galbenele, musetel si alte plante, fara conservanti si parabeni, iar pretul e f. rezonabil
ref. la hainute iti recomand cu drag body-uri intregi care se inchid in fata, sunt foarte usor de imbracat si nu chinui bebele deloc
sunt mai scumpe, dar merita
vezi ca gasesti tot felul de oferte la debenhams, c&a si carrefour la preturi bunicele pentru seturi
Uau, multumesc!

Si produsele Weleda sunt nemtesti, tot din galbenele si alte plante, la fel fara conservanti si parabeni, nu are nici arome sintetice, doar parfum din uleiuri esentiale naturale..
Nu stiu care sunt mai convenabile ca si pret, trebuie sa ma uit si eu de bubchen..
Produsele astea bio le luati din magazine gen Plafar?