Citat din
bianca1981
salutare, tocmai m-am inregistrat si eu.sunt mamica unui ingeras de aproape 3 luni pe care il cheama paul gabriel.avem o "mica "problema;dar sa incep cu inceputul:initial a fost alimentat doar la san, dar am vazut ca nu a luat in greutate deloc(la nastere3400, dupa 2 saptamani avea mai putin, cu toata scaderea fiziologica), am fost la pediatru si n-i s-a recomandat lapte praf in completare NAN1.a inceput sa i-a in greutate, dar totodata sa-l dea afara, prin urmare am trecut la NAN AR, acum are 6kg,dar problema cu datul afara persista.face treaba mare doar o data pe zi, cateodata chiar la 2 zile, are aspect de namol verde,in plus se mai si chinuia sa-l faca. am fost din nou la pediatru si mi-a schimbat laptele cu NAN SENSITIVE.sa zicem ca e mai bien dintr-un punct de vedere, in sensul ca da mai multe parturi, dar in schimb fiind mai fluid il da aproape tot afara(pe urma rade).va rog sa-mi dati un sfat, cum pot sa-l ajut.ma simt neputincioasa,medicul pediatru a zus ca daca nu merge cu nan sensitive o sa incercam cu nativa1 si daca nici cu asta , atunci trecem la humana.sincer nu prea as vrea sa fac experi,mente cu puiutul meu, dar as vrea sa-i dau ceva sa nu mai dea fara la orice miscare din picioare, indiferent ca se screme sau este vesel.va rog sa ma ajutati cu un sfat.multumiri anticipat.