Eu asa am la fata si din fericire, o singura data a bagat degetelul printr-un cercel, in rest nu s-a agatat in ei si noi nici nu purtam caciulita ca avem ura pe ea.
9Likes Mamicilor, va rog sa-mi impartasiti din experienta voastra: daca ii iau bebelusei cercei tip tortitza (asta insemnand orice forma care are o gaura in mijloc), credeti ca vor fi mai predispusi la agatat, in manute, hainute etc?
Tot cercei tip tortita am pus si eu la micuta noastra si nu am avut probleme cu ei, nu s-au deschis usor, nu a tentat-o sa traga de ei chiar daca nu sunt simplii ci mai au ceva agatat de ei, eu zic ca am facut o alegere buna
Multumesc tare mult! Raspunsurile voastre m-au convins sa-i iau exact cercelusii pe care am pus ochii de atata vreme. Sunt acestia: 949-68334.jpg
Sunt foarte frumosi asa cu fluturasi!
Noi avem clasici,cu pietricele.
Nu vreau sa generalizez dar la toate bijuteriile unde am fost,cand am intrebat de cercelusi pt bebite,ne-au aratat doar model asa.Nu cred ca se va agata in ei pt ca-s micuti.Daca ii are de la nastere...e si mai bine ca n-o sa i se para ciudat si nu va trage de ei.
Felicitari pentru minunea mica,sa va traiasca,sa va bucurati de ea si sa creasca mare si sanatoasa!
buzna genioara nicoleta:exista si cercelusi special pentru bebeluse.este un site numai cu cerceii si accesorii pt bebe mici