Pagina 2 din 1100 PrimulPrimul 1234567122232521025021002 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 13 la 24 din 13190
Like Tree20732Likes

Subiect: Bulgarasi de decembrie 2011

magra_200 Avatar
    magra_200 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    1.066

Implicit Raspuns Bulgarasi de decembrie 2011

eu beau ceai de la fares de stimulare a lactatiei..dar beau cate o cana pe zi..desi pe cutie scrie 3-4 cani...laptic am suficient..cred...eu o las pe Alesia sa suga cat vrea ea...chiar si o ora..ii place sa mai adoarma la tatica dar o trezesc incetisor...cred ca se satura pentru ca doarme cateva ore...desi de multe ori dupa ce mananca, daca imi apropii obrajii de gurita ei..cauta parca tatica...acu am alta problema...nu a avut scaun nici ieri si nici azi...deja incep sa-mi fac griji...mma zice sa ii dau ceai mai mult dar ei nu pea ii place ceaiul...ii dau babycalm si nu prea e incantata de el...oare maine sa ii pun supozitor cu glicerina?la maternitate ne-au zis ca daca nu face trei zile atunci sa reactionam..pana atunci sa ii lasam in pace...voi ce credeti ca trebuie sa fac?

ral82 Avatar
    ral82 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.074

Citat Citat din magra_200 Vezi post
    eu beau ceai de la fares de stimulare a lactatiei..dar beau cate o cana pe zi..desi pe cutie scrie 3-4 cani...laptic am suficient..cred...eu o las pe Alesia sa suga cat vrea ea...chiar si o ora..ii place sa mai adoarma la tatica dar o trezesc incetisor...cred ca se satura pentru ca doarme cateva ore...desi de multe ori dupa ce mananca, daca imi apropii obrajii de gurita ei..cauta parca tatica...acu am alta problema...nu a avut scaun nici ieri si nici azi...deja incep sa-mi fac griji...mma zice sa ii dau ceai mai mult dar ei nu pea ii place ceaiul...ii dau babycalm si nu prea e incantata de el...oare maine sa ii pun supozitor cu glicerina?la maternitate ne-au zis ca daca nu face trei zile atunci sa reactionam..pana atunci sa ii lasam in pace...voi ce credeti ca trebuie sa fac?
    Eu zic sa stai calma ca si noi am avut odata problema asta si n-am rezolvat nimic cu supozitorul cu glicerina. Vei vedea ca va face caca pana maine mai ales ca tu o alaptezi exclusiv la san si am inteles ca bebeii care sunt hraniti cu tzatzica nu se constipa. Deci rabdare ca nu ai motive de ingrijorare.
    Lalira and magra_200 like this.

magra_200 Avatar
    magra_200 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    1.066

Citat Citat din ral82 Vezi post
    Eu zic sa stai calma ca si noi am avut odata problema asta si n-am rezolvat nimic cu supozitorul cu glicerina. Vei vedea ca va face caca pana maine mai ales ca tu o alaptezi exclusiv la san si am inteles ca bebeii care sunt hraniti cu tzatzica nu se constipa. Deci rabdare ca nu ai motive de ingrijorare.
    multumesc...ma tot gandeam ca am mai auzit de multe mamici care ziceau ca daca laptele este gras -cel de la san-si nu ii dai ceai sau apa pot aparea probleme cu scaunul

Lalira Avatar
    Lalira este offline Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.829

Citat Citat din magra_200 Vezi post
    multumesc...ma tot gandeam ca am mai auzit de multe mamici care ziceau ca daca laptele este gras -cel de la san-si nu ii dai ceai sau apa pot aparea probleme cu scaunul
    La bebelusii alaptati nu apar probleme cu scaunul.
    Din cauza ca laptele mamei este hrana ideala pentru bebe, in unele situatii se asimileaza aproape in totalitate si bebe poate sa nu aiba scaun pana la 7-10 zile.
    Daca bebe este activ si nu-l deranjeaza nimic, nu se intervine.
    magra_200 and angelkim like this.

angelkim Avatar
    angelkim este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    3.058

Hello,fetelor!
    Cum sunteti?
    Noi inca n-am avut probleme cu caca dar e bine de stiut,Lalira,multumim pentru informatie,in caz ca se intampla sa nu intram in panica.
    Am dormit un pic azi-noapte...astazi e soare si caldut si vom iesi la prima plimbare cu caruciorul,sper sa ne placa.
    O sa caut si eu ceai din acela de lactatie...sincer supa de chimen e cea mai oribila chestie posibila...dar ma stramb si o inghit...daca e pentru micuta nu comentez.
    Aseara am avut o cadere nervoasa,am plecat in camera cealalta si dai cu plansul.Sa fie depresie?Daca as reusi sa ma linistesc un pic,dar am mii de ganduri,cum o sa ne descurcam cand tati incepe lucrul...eu nu apuc sa fac nimic prin casa,nu mai vorbesc de gatit...La voi cum e?
    Va pupam si va doresc o zi faina!

gyna24 Avatar
    gyna24 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.930

Buna mamicutelor!!!
    Am prins timp liber si navighez un pic pe net!!! Fetita doarme si e linistita si sper sa fie asa si de acum incolo...Colici are dar putin...Chiar vroiam sa va intreb daca mama are crampi scapa copilul de ele...Asa am auzit dar daca noi o alaptam si avem crampe nu se transmite si copilului???
    Noi avem deja 4 saptamani de cand am nascut dupa saptamani))) Deja e o domnisoara mare!!!! Pupici de la Nicole la baietei si fetite!!!
    Luissa and magra_200 like this.

Lalira Avatar
    Lalira este offline Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.829

Citat Citat din gyna24 Vezi post
    Noi avem deja 4 saptamani de cand am nascut dupa saptamani...( nu inteleg ca pe 5 dec am nascut nu pe 5 ianuarie fac o lunita?
    Luna are 4 saptamani si 3 zile

mihaela102 Avatar
    mihaela102 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    691

buna seara mamici si la multi ani

noi am petrecut noaptea dintre ani dormind ...am stat treji (eu si sotul meu) pana la 12 si ceva dupa care da-i somn nenica ...gaza mica a dormit la 12 noaptea si nici nu s-a miscat la artificii si pocnitori; in general e linistita si doarme bine; colici nush exact daca are, se mai screme ea uneori dar nu foarte tare; daca are vreo zi mai grea din privinta asta ii dau ceai baby calm (cam 30 ml); vreau s-o invat usurel cu cafeluta ca mami cam doarme in papuci si am inceput sa beau dimineata cate o gura-doua; si mancarea incepem s-o diversificam (in ce ma priveste) ca sa se invete si burtica ei ca nu poate mami sa manance numa' supa cat alapteaza; lapte am destul de mult fara sa beau ceai de lactatie (ferice de mine) si pare ca se satura; acum o sa vedem la cantarit la o luna daca ia in greutate corespunzator

in general suntem bine si linistite

angelkim Avatar
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    3.058

Ce bine de voi fetelor,ma bucur tare sa aud ca va merge bine.
    Noi tot cu probleme.Acum am luat in calcul si varianta ca nu neaparat nu se satura cu laptele meu,dar nu suge suficient si sigur ca nu-i tine de foame.Soara mea zice sa nu-i dau papa numai la 2 ore,dar daca se trezeste si plange ce sa fac?Sigur ca in 2 ore nu moare de foame dar...ce sa mai zic,am o papusica lenesa si smechera care nu papa cum trebuie si ne joaca pe degete cum vrea ea.Ma gandeam sa cumpar pompa si sa ma mulg sa-i dau cu biberonul.Oare o fi prostie?
    Am fost la plimbare cu caruciorul,o ora,a fost foarte frumos afara,parca vine primavara.Poate maine mergem la doamna doctor sa ne vada,sa ne cantareasca,sa ne mai dea ceva sfaturi,daca o gasesc la cabinet.
    Cam atat de la noi.
    Pupici si mult bine!

angelkim Avatar
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    3.058

Cred ca m-am pricopsit cu niste hemoroizi de toata frumusetea,eu care nu am avut probleme toata sarcina.Si mi-am dat si organismul peste cap,de unde ieseam afara in fiecare zi dimineata dupa cafea acum...vai si amar.Mai are cineva probleme din astea?
    Mie mi-e frica de orice,inclusiv de cafea.De vreo 2 ori numai am baut 2-3 linguri,inecate cu muuuult lapte.Dar am citit ca o ceasca de cafea putem bea.Daca s-ar mai regla si ea un pic cu programul,sa pape si sa doarma cum trebuie,poate as prinde si eu ceva curaj.
    Offf...se mai vaita cineva asa ca mine?Parca toate baiurile le-am capatat!

mihaela102 Avatar
    mihaela102 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    691

Citat Citat din angelkim Vezi post
    Ce bine de voi fetelor,ma bucur tare sa aud ca va merge bine.
    Noi tot cu probleme.Acum am luat in calcul si varianta ca nu neaparat nu se satura cu laptele meu,dar nu suge suficient si sigur ca nu-i tine de foame.Soara mea zice sa nu-i dau papa numai la 2 ore,dar daca se trezeste si plange ce sa fac?Sigur ca in 2 ore nu moare de foame dar...ce sa mai zic,am o papusica lenesa si smechera care nu papa cum trebuie si ne joaca pe degete cum vrea ea.Ma gandeam sa cumpar pompa si sa ma mulg sa-i dau cu biberonul.Oare o fi prostie?
    Am fost la plimbare cu caruciorul,o ora,a fost foarte frumos afara,parca vine primavara.Poate maine mergem la doamna doctor sa ne vada,sa ne cantareasca,sa ne mai dea ceva sfaturi,daca o gasesc la cabinet.
    Cam atat de la noi.
    Pupici si mult bine!
    eu cred ca ar fi bine sa incerci sa scoti laptele si sa-l pui la biberon, asa sigur va manca suficient cantitativ si astfel mai elimini din suspiciuni; e posibil sa nu aiba putere sa traga la san suficient; eu mai faceam asa cand aveam rani insuportabile si nu mai puteam efectiv sa alaptez direct de la san; scoteam cam 50 ml de la fiecare tatica si din 100 manca cam 90 ml; ce-i drept se simtea ca manaca suficient odata ca dormea si mai bine, dar ne-am intors la san sa se invete sa stea la masa ca lumea )))

Citat Citat din angelkim Vezi post
    Cred ca m-am pricopsit cu niste hemoroizi de toata frumusetea,eu care nu am avut probleme toata sarcina.Si mi-am dat si organismul peste cap,de unde ieseam afara in fiecare zi dimineata dupa cafea acum...vai si amar.Mai are cineva probleme din astea?
    Mie mi-e frica de orice,inclusiv de cafea.De vreo 2 ori numai am baut 2-3 linguri,inecate cu muuuult lapte.Dar am citit ca o ceasca de cafea putem bea.Daca s-ar mai regla si ea un pic cu programul,sa pape si sa doarma cum trebuie,poate as prinde si eu ceva curaj.
    Offf...se mai vaita cineva asa ca mine?Parca toate baiurile le-am capatat!
    eu am baut o jumatate de ceasca de cafea cand avea vreo 10 zile si s-a simtit si la ea efectul (cred); nu a fost agitata sau morocanoasa, dar a stat treaza vreo doua ore in plina noapte; dupa care nu am mai baut; acum de cateva zile am inceput iar sa beau cate o gurita-doua dimineata si sa mananc cate o bucatica de ciocolata;

hemoroizi am facut si eu imediat ce mi-am pus burtiera ...am luat un unguent de la farmacie si au trecut cam intr-o saptamana (naspa perioada)

Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    2.613

Bine v-am gasit gagici si La multi ani! Deci nu am ramas nesparta si revin c povestea distractiva in alt post.
    De astazi suntem acasa si am emotii pentru prima noapte cu Alexandra.
    Fata mea e o guraliva - ieri m-a spart si mai aveam putin si plangeam odata cu ea. Azi cand am ajuns a inceput iar circul si i-am dat formula ca nu mai rezistam. Are 3 ore de cand doarme.
    Gyna - nu stiu unde pot modifica eu, dc imi spui cum o fac, daca nu, te rog pe tine sa ma treci pe lista: ora 10.50, 30 Decembrie, ceza.
    Raluca - Multumesc atat pentru incurajari dar si pr ca ai dat mesajul meu mai departe.

Imbratisari tuturor!
    magra_200 and Lil like this.
    Lilypie First Birthday tickers

Subiecte Similare

1. Flori de Mai 2011
    De Lalira in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 7816
    Ultimul post: 14 mai 2012, 22:57
  2. Mamici de decembrie 2011
    De Lalira in forum Sarcina
    Replici: 6374
    Ultimul post: 25 ian 2012, 22:11
  3. Mamici decembrie
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 187
    Ultimul post: 18 ian 2011, 11:57
  4. Mamici de mai 2011 :)
    De danna in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 11 oct 2010, 14:59
  5. Mamici mai 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 16 iul 2010, 12:55

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44