Pagina 289 din 1100 PrimulPrimul ... 189239259269279284285286287288289290291292293294299309319339389789 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 3.457 la 3.468 din 13190
Like Tree20732Likes

Subiect: Bulgarasi de decembrie 2011

Lalira Avatar
    Lalira este offline Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.829

Implicit Raspuns Bulgarasi de decembrie 2011

Citat Citat din radanee Vezi post

Vaccinul de 2 luni trebuie facut musai in ziua in care face bb 2 luni? Ca pica naspa si nu am cu cine sa ma duc
    Nuuu, de ce sa fie facut exact in ziua aia ?
    Nu in toate tarile schemele de vaccinare sunt la fel. In Austria, de exemplu, vaccinarea incepe la 3 luni. Dar nu e o problema daca bebe se vaccineaza si mai tarziu.
    Unii parinti nu vor sa-si vaccineze bebelusii pana la un an si cer o schema individuala de vaccinare.
    Luissa and petronela_ada like this.

Luissa este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    1.344

nu ar fi o idee rea oricum si mersl la club este o traditie, acolo l-am cunoscut pe sot. el dj, eu in viata )) m-a agatat cu o cafea si am stat pana dimineata la povesti. si pe 2 martie se fac 10 ani...
    Si eu mi-am cunoscut viitorul sot in club...eram cam prastie amandoi...si am stat la povesti si la cafele ca trebuia sa mergem la servici amandoi a 2-a zi. Cred ca tocmai am implinit si noi ceva ani acum in ianuarie parca... sunt foarte uituca nu mai stiu cati ani avem impreuna 8, 9 sau 10
    Iaaa chiar sa il intreb maine ca el retine date nu ca mine...si sa sarbatorim cu intarziere cred
    angelkim and petronela_ada like this.

Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    1.344

Noapte buna !!

camyR este offline Mami
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    677

a da? mie mi-a zis sa ma duc acu vreo saptamana, dar era gerul ala crunt si nu m-am mai dus. mai bine dau un telefon sa nu car cata ce ai opilul degeaba
    nici noi nu am facut vaccinul fix in ziua in care bb a implinit lunile (2, 4, 6, 12) dar nici prea departe de asta. oriocum ideea este k odata ce ai intarziat prima data (de ex l-ai facut la 2 luni si 2 sapt) la fel se va pastra decalajul si pe viitor. Nu se pot face vaccinurile mai devreme de 2 luni intre ele.
    De ce nu ai vb cu pediatrul sa vina la voi aksa k sa faca vaccin la bb. La noi asa se practica (bininteles contra cost), doar nu o sa ma duc cu bb nou nascut la cabinet unde sunt copii bolnavi. Nemaipunand la socoteala frigul de afara.

Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    1.344

Neata!
    Matait, marait, papat, ragait* cam putin, pus in pat pe burtica, adormit si acum astept sa intre pe taramul viselor si ca de obicei sa il invart dar pana la faza asta fataieli tot la cateva minute

Azi, ce sa va mai povestesc?
    Abia astept sa faca feciorul meu 3 ani sau cat io trebui ptr. a merge la schie!!!! Eu anul asta il sar dar ii tot spun sotului ca macar el sa-si faca pofta.
    Sunt atat de simpatici copilasii mici pe schiuri de nu mai pot!!! Sunt chiar ca niste" bulgarasi "
    andreea_garbacea likes this.

Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    1.344

Citat Citat din camyR Vezi post
    nici noi nu am facut vaccinul fix in ziua in care bb a implinit lunile (2, 4, 6, 12) dar nici prea departe de asta. oriocum ideea este k odata ce ai intarziat prima data (de ex l-ai facut la 2 luni si 2 sapt) la fel se va pastra decalajul si pe viitor. Nu se pot face vaccinurile mai devreme de 2 luni intre ele.
    De ce nu ai <acronym title="vBulletin">vb</acronym> cu pediatrul sa vina la voi aksa k sa faca vaccin la bb. La noi asa se practica (bininteles contra cost), doar nu o sa ma duc cu bb nou nascut la cabinet unde sunt copii bolnavi. Nemaipunand la socoteala frigul de afara.
    Cum iti merge sarcina? Esti bine? Ai pregatit-o pe Nico? I-ai povestit de viitorul ei fratior/surioara? Cum a primit vestea, sunt tare curioasa. Ca na,ne gandim si noi la un partener de joaca ptr Tudor.
    Sau poate 2... indraznesc sa ma gandesc macar. Dar pe langa faptul ca probabil e greu cu doi mai am si de facut cezariene unele peste altele si cica nu prea sunt indicate mai mult de doua...

Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    1.344

Am bagat paleta/ mana pe sub placintica/ bebica si l-am intors, a scheunat scurt si acum isi continua visul.
    In cazul asta, eu mai stau de paza 5 minute sau nici atat si plec sa mulg... si eu ca vacutele dimineata si seara se mulg si ele cica )))

Asa ca... somn bun in continuare care aveti parte de el si bebei linistiti sj. are vor sa doarma ptr. mamicile la datorie!

Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    1.344

Ati vorbit zilele trecute de termometre: Hipocrate 2000 - Predictor

Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    764

neatza gagici,
    in sfarsit ceva mai liniste...
    joia trecuta,dupa o sapt de "tratament" nu numai ca nu ii scazuse febra si tusea rau dar incepuse sa si verse.am sunat doctorita de fam,sa stau ca trece ea pe seara,am zis,tanti,copilu a varsat de ieri tot ce a mancat,eu ma duc la spital!
    la spital au ramas aia cruciti,cum de nu i-a dat un antibiotic sau trimitere la spital dupa 3 zile de febra fiind asa mic,ne-a internat.
    la analize a iesit infectie urinara f.urata.l-au pus o noapte intreaga la perfuzii ,il durea,era slabit si plangea,imi venea sa mor,m-am suit la el in tarcul ala de 1 metru sa il tin in brate
    din pct de vedere al sanatatii totul a decurs bine,febra i-a scazut,s-a ingrasat si a doua analiza a iesit f.bine
    dar ce am trait in spital a fost un film horror!
    erau vreo 5,6 tiganci acolo care furau,intrau peste tine,te hartuiau,amenintau,tb sa te baricadezi noaptea ca sa nu intre sa fure pampersu de pe copilul tau!!!
    a venit politia,asistenta sociala,nu au facut nimic!nici o mamica nu putea iesi nici macar pana la baie ,se adunau astea acolo si fumau pe holuri si te luau la bataie!
    in ultima seara m-am enervat asa tare,mi-am zis,e mom sa se transforme vanatul in vanator,am iesit si m-am luat urat de ele si miracol,s-au mai potolit un pic,a doua zi totusi pe 2 din ele le-a trimis acasa,dar celelalte au ramas.
    n-am crezut NICIODATA ca se va ajunge in tara asta chiar la asa ceva!!!!!!
    Lil likes this.

Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    2.613

Citat Citat din mamica lui David Vezi post

neatza gagici,
    in sfarsit ceva mai liniste...
    joia trecuta,dupa o sapt de "tratament" nu numai ca nu ii scazuse febra si tusea rau dar incepuse sa si verse.am sunat doctorita de fam,sa stau ca trece ea pe seara,am zis,tanti,copilu a varsat de ieri tot ce a mancat,eu ma duc la spital!
    la spital au ramas aia cruciti,cum de nu i-a dat un antibiotic sau trimitere la spital dupa 3 zile de febra fiind asa mic,ne-a internat.
    la analize a iesit infectie urinara f.urata.l-au pus o noapte intreaga la perfuzii ,il durea,era slabit si plangea,imi venea sa mor,m-am suit la el in tarcul ala de 1 metru sa il tin in brate
    din pct de vedere al sanatatii totul a decurs bine,febra i-a scazut,s-a ingrasat si a doua analiza a iesit f.bine
    dar ce am trait in spital a fost un film horror!
    erau vreo 5,6 tiganci acolo care furau,intrau peste tine,te hartuiau,amenintau,tb sa te baricadezi noaptea ca sa nu intre sa fure pampersu de pe copilul tau!!!
    a venit politia,asistenta sociala,nu au facut nimic!nici o mamica nu putea iesi nici macar pana la baie ,se adunau astea acolo si fumau pe holuri si te luau la bataie!
    in ultima seara m-am enervat asa tare,mi-am zis,e mom sa se transforme vanatul in vanator,am iesit si m-am luat urat de ele si miracol,s-au mai potolit un pic,a doua zi totusi pe 2 din ele le-a trimis acasa,dar celelalte au ramas.
    n-am crezut NICIODATA ca se va ajunge in tara asta chiar la asa ceva!!!!!!
    Brandusa, bine ati revenit acasa si ne bucuram ca bebe e bine!
    Pentru a doua parte, cea cu spitalul si tigancile... ce sa mai comentez, imi traiesc propriile experiente zilnic, chiar ieri povesteam ca am iesit de 3 ori la niste tiganusi. Si in maternitate, in slaonul de langa, era o rezerva cu 4 paturi, erau numai tiganci.. fumau in wc... usile la rezerve se mai si deschideau si intra fum... Si am parat-o pe una unei asistente pana la urma si nu a mai fumat. Bine ca ai intrat in ele. Eu nu am fost in stare atunci ca inca mergeam la 90 de grade... dar as fi luat-o si de par putin, desi si ea nascuse... avea 16 ani.
    Multe imbratisari!
    mamica lui David likes this.
    Lilypie First Birthday tickers

Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    2.613

Hai buna dimineata oficial si de la mine!

Dupa o noapte bunicica, somn de la 10 la 2 si de la 3 la 6.30 , mandra doarme, am incercat si eu dar nu mi-a iesit figura asa ca am coborat la un capucino, o felie de paine cu pate de ficat si branza. Si dupa ce dau send, urmeaza si un pieptanat .
    Mihaela - ne bucuram ca Eva e bine.
    Luissa - esti tare amuzanta si felicitari pentru cei 8,9,10 ani de cand esti cu sotul. Eu cred ca am 9

Raluca ce mult ne lipsesti... Flori nu mai intri nici tu (ori mi-ai ascultat sfatul si te-ai vazut cu Ralu si inca nu ati ajuns acasa din club).

Sa aveti o zi frumoasa!
    mamica lui David likes this.

Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    2.613

Citat Citat din Luissa Vezi post
    Am bagat paleta/ mana pe sub placintica/ bebica si l-am intors, a scheunat scurt si acum isi continua visul.
    In cazul asta, eu mai stau de paza 5 minute sau nici atat si plec sa mulg... si eu ca vacutele dimineata si seara se mulg si ele cica )))

Asa ca... somn bun in continuare care aveti parte de el si bebei linistiti sj. are vor sa doarma ptr. mamicile la datorie!
    Tot voiam sa te intreb, de ce il tot sucesti pe Tudorel? Cat doarme pe burta? Preferi sa il adormi asa? Ca mereu spui ca intorci placintica... Si eu o culc pe Alex pe burta insa numai ziua, cand sunt pe langa ea.. si imi doarme si 5 ore asa...
    P.S. Azi noapte, dupa papa, am lasat piciosul in patut la ea, vorbea cu gastele si la un moment dat nu a mai avut nici lumina (am stins-o eu) si si-a manifestat nemultumirea cu un marait scurt si s-a culcat. Nu stiu cum fac ca imi iese culcatul singurica numai noaptea, dar chiar si asa.. sunt bucuroasa.

Subiecte Similare

1. Flori de Mai 2011
    De Lalira in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 7816
    Ultimul post: 14 mai 2012, 22:57
  2. Mamici de decembrie 2011
    De Lalira in forum Sarcina
    Replici: 6374
    Ultimul post: 25 ian 2012, 22:11
  3. Mamici decembrie
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 187
    Ultimul post: 18 ian 2011, 11:57
  4. Mamici de mai 2011 :)
    De danna in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 11 oct 2010, 14:59
  5. Mamici mai 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 16 iul 2010, 12:55

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44