neatza gagici,
in sfarsit ceva mai liniste...
joia trecuta,dupa o sapt de "tratament" nu numai ca nu ii scazuse febra si tusea rau dar incepuse sa si verse.am sunat doctorita de fam,sa stau ca trece ea pe seara,am zis,tanti,copilu a varsat de ieri tot ce a mancat,eu ma duc la spital!
la spital au ramas aia cruciti,cum de nu i-a dat un antibiotic sau trimitere la spital dupa 3 zile de febra fiind asa mic,ne-a internat.
la analize a iesit infectie urinara f.urata.l-au pus o noapte intreaga la perfuzii

,il durea,era slabit si plangea,imi venea sa mor,m-am suit la el in tarcul ala de 1 metru sa il tin in brate

din pct de vedere al sanatatii totul a decurs bine,febra i-a scazut,s-a ingrasat si a doua analiza a iesit f.bine
dar ce am trait in spital a fost un film horror!
erau vreo 5,6 tiganci acolo care furau,intrau peste tine,te hartuiau,amenintau,tb sa te baricadezi noaptea ca sa nu intre sa fure pampersu de pe copilul tau!!!
a venit politia,asistenta sociala,nu au facut nimic!nici o mamica nu putea iesi nici macar pana la baie ,se adunau astea acolo si fumau pe holuri si te luau la bataie!
in ultima seara m-am enervat asa tare,mi-am zis,e mom sa se transforme vanatul in vanator,am iesit si m-am luat urat de ele si miracol,s-au mai potolit un pic,a doua zi totusi pe 2 din ele le-a trimis acasa,dar celelalte au ramas.
n-am crezut NICIODATA ca se va ajunge in tara asta chiar la asa ceva!!!!!!