Pagina 6 din 1100 PrimulPrimul 1234567891011162636561065061006 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 61 la 72 din 13190
Like Tree20732Likes

Subiect: Bulgarasi de decembrie 2011

gyna24 Avatar
    gyna24 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.930

Implicit Raspuns Bulgarasi de decembrie 2011

Sa va arat ce biberon anticolici am primit eu All4Baby. mam, biberon, anticolici.
    -are sa va spun dupa ce il folosesc daca are efect
    -deocamdata folosesc bonissan picaturi
    - si am grija ce mananc
    magra_200 likes this.

Luiss Avatar
    Luiss este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Posturi
    55

Buna seara!

Fetele care dati formula la bebei ce marca de lapte folositi? Eu fol. NAN 1, nush cat e de bun ... Lapte la san am foarte putin.

Eu pompa electrica folosesc de la Primii Pasi, e ieftina si buna, vreo 110 a costat. Am si manuala dar e useless.

Bebelina mea de cateva zile face kk cam verzui asa, poate fi de la baby drink? Coincide cu perioada cand am inceput sa-i dau. Nu o chinuie colicii prea tare, mai mult preventiv ii dau seara la indicatia dr.

Ah, plus kk fiind mai acid a facut o iritatie saraca.... dr a zis ca cel mai bun e albastru de metil, m-am conformat si arata saraca ca si cum as fi scapat-o intr-o calimara Trecem noi si peste asta.

S-a incumetat cineva sa taie unghiutele? Cand vad cat de mare e forfecuta boanta speciala pt bebe pe langa degetutele alea mici ma ia cu frisoane .

dana_z01 Avatar
    dana_z01 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Posturi
    461

Citat Citat din gyna24 Vezi post
    Buna mamicutelor!!! In sfarsit azi am fost la primarie si i-am trecut numele fetitei, am inregistrat-o, in sfarsit are un nume ... De acum trebuie sa mergem la ambasada sa ii faca certificat romanesc si pasaport ca sa putem veni in tara anul asta...
    In rest noi suntem bine!!! Nikole e linistita, papa numai tatica acum, asa cate odata cand vad ca nu e deloc satula si nu mai am laptic papa un pic de supliment.
    Hemoroizi am avut si eu chiar dupa ce am nascut si am folosit crema de galbenele...Atunci am fost si constipata si am folosit supozitoare cu glicerina!!!
    Dana lasa-ne si noua datele tale ...cand ai nascut, ora, numele, cum etc....ca sa le trimit unei moderatoare sa lle treaca in lista de pe prima pagina!!!
    multa rabdare mamicutelor!!!!
    17 decembrie, ora 11.55,nastere naturala,Matei Cristian 1930 grame,45 cm

magra_200 Avatar
    magra_200 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    1.066

eu i-am taiat unghiutele cu o forfecuta pentru copii...e buna..pupici

ral82 Avatar
    ral82 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.074

Citat Citat din Luiss Vezi post
    Buna seara!

Fetele care dati formula la bebei ce marca de lapte folositi? Eu fol. NAN 1, nush cat e de bun ... Lapte la san am foarte putin.

Eu pompa electrica folosesc de la Primii Pasi, e ieftina si buna, vreo 110 a costat. Am si manuala dar e useless.

Bebelina mea de cateva zile face kk cam verzui asa, poate fi de la baby drink? Coincide cu perioada cand am inceput sa-i dau. Nu o chinuie colicii prea tare, mai mult preventiv ii dau seara la indicatia dr.

Ah, plus kk fiind mai acid a facut o iritatie saraca.... dr a zis ca cel mai bun e albastru de metil, m-am conformat si arata saraca ca si cum as fi scapat-o intr-o calimara Trecem noi si peste asta.

S-a incumetat cineva sa taie unghiutele? Cand vad cat de mare e forfecuta boanta speciala pt bebe pe langa degetutele alea mici ma ia cu frisoane .
    I-am taiat unghiutele de 2 ori pana acum cu o unghiera din aia micuta de bebei. Nu e mare filozofie, cu toate ca si eu am avut o mica stangere de inima cand am vazut degetutele alea micute
    magra_200 likes this.

Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    2.613

Citat Citat din ral82 Vezi post
    Curaj, Andreea! Nici eu nu te recunosc! E mai greu la inceput pana iti intri in mana, dar vei vedea ca peste o saptamana, doua vei deveni experta.
    Daca ati inceput cu colicii, sfatul meu e sa-i dai inainte de fiecare masa picaturelele pe care te-ai decis sa i le dai. Deci nu numai ocazional. Acesta e un sfat pe care si eu l-am primit la randul meu de la pediatru. Eu ii dau espumisan. Si in loc sa-i dau 30 picaturi impartite de 3 ori pe zi cum scrie pe prospect, eu ii dau cate 5-6 picaturi inainte de fiecare masa.
    Pupici pt Alex si Misu.
    Curaj ca nu avem de ales... Azi de la 12 pana la 16 nu a inchis ochii si in jumatate din timp nici gura. Apoi m-am pus in balansoar cu ea si a adormit pe mine. Cred ca ii place sa ma miroasa. Am adormit si eu vreo jumatate de ora cu ea si m-am trezit apoi intepenita. Am asezat-o apoi pe canapea si inca doarme, ma astept sa se trezeasca sa faca baita si apoi sa ii dau lapte. Tocmai am muls vacuta care mi-a dar de la ambii sani 130 ml lapte!!!! Doamne, mor de ciuda si durere ca ea nu vrea sanul in gura si stau sa ma chinuie pompa in loc sa ma chinuie ea. Toata lumea zice ca are laptele meu ceva si de-aia nu il vrea si e o diferenta modul in care il mananca pe al meu si cum bea formula - haplea. Acum, am zis ca i-o placea, nu i-o placea, ii dau bonissan inainte si ii bag laptele meu ca e pacat de el, sigur e mai sanatos decat cel praf. Dupa lapte praf doarme neintoarsa 3 ore cel putin. Mananca prea mult cred - 50 ml si dc i-as mai da, ar mai bea. Va amintiti cele care le-ati dat combinatie cat papau in primele zile?
    Maine va spun cum a decurs si noaptea aceasta... sper ca o sa fie ceva mai bine ca ieri.

Va pup si noapte linistita!
    magra_200 likes this.
    Lilypie First Birthday tickers

Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    2.613

Am uitat sa va intreb: cum pastrati laptele de san?

gyna24 Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.930

Citat Citat din magra_200 Vezi post
    eu i-am taiat unghiutele cu o forfecuta pentru copii...e buna..pupici
    Si eu i-am taiat unghiutele de doua ori cu o forfecuta speciala pt copii iar tati o data la inceput ...
    magra_200 likes this.

gyna24 Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.930

Citat Citat din andreea_garbacea Vezi post
    Mananca prea mult cred - 50 ml si dc i-as mai da, ar mai bea. Va amintiti cele care le-ati dat combinatie cat papau in primele zile? Va pup si noapte linistita!
    Eu ii primele zile ii dadeam 30ml supliment....Acu supliment papa pana in 60ml.
    Multa rabdare cu cea mica Andreea!!!!

Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    2.613

Citat Citat din gyna24 Vezi post
    Eu ii primele zile ii dadeam 30ml supliment....Acu supliment papa pana in 60ml.
    Multa rabdare cu cea mica Andreea!!!!
    Multumesc Gyna! Abia astept sa ajung la pediatru sa vedem ce imi spune ca mi se pare ca fac totul dupa ureche si nu stiu cat e de bine. Acum ma gandesc sa o trezesc ca de 4 ore jumatate doarme.

gyna24 Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.930

Multumesc Gyna! Abia astept sa ajung la pediatru sa vedem ce imi spune ca mi se pare ca fac totul dupa ureche si nu stiu cat e de bine. Acum ma gandesc sa o trezesc ca de 4 ore jumatate doarme.
    Andreea de ce sa o trezesti las-o sa doarma....Imi aduc aminte de primele zile cand eram la maternitate si cea mica dupa ce a papat a dormit si 5-6 ore si cica sa nu o trezesc...daca ii este foame se trezeste ea singurica!!!
    Nici eu nu am fost pana acum la pediatra...ce sa zic chiar nu imi fac griji ca fac dupa ureche , Eu cred ca orice mama simte si face ce e mai bine pt puiul ei...eu sunt fericita ca papa tatica si e grasunica ...
    o seara placuta si fara plansete
    andreea_garbacea likes this.

Flory2006 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Posturi
    1.091

Am uitat sa va intreb: cum pastrati laptele de san?
    Cu ce te mulgi tu?
    Nu ca as avea lapte de pastrat dar am intrebat pediatra cum se mentine cel mai bine laptele si mi-a zis 24 ore la frigider si pe termen mai lung (cateva luni) in congelator.

Daisypath Anniversary tickers

Subiecte Similare

1. Flori de Mai 2011
    De Lalira in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 7816
    Ultimul post: 14 mai 2012, 22:57
  2. Mamici de decembrie 2011
    De Lalira in forum Sarcina
    Replici: 6374
    Ultimul post: 25 ian 2012, 22:11
  3. Mamici decembrie
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 187
    Ultimul post: 18 ian 2011, 11:57
  4. Mamici de mai 2011 :)
    De danna in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 11 oct 2010, 14:59
  5. Mamici mai 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 16 iul 2010, 12:55

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44