Pagina 1 din 1100 123456112131511015011001 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 13190
Like Tree20732Likes

Subiect: Bulgarasi de decembrie 2011

gyna24 Avatar
    gyna24 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.930

Implicit Bulgarasi de decembrie 2011

Dumnezeu a creat o mama minunata,
    O mama care nu imbatraneste niciodata;
    I-a facut zambetul din raze de soare,
    Si I-a modelat inima din aur pur;
    In ochii ei a pus stele stralucitoare,
    Iar in obraji trandafiri rosii;
    Dumnezeu a creat o mama minunata,
    Si mi-a dat aceasta minune mie!

Cine va-ngrijeste,*Cine va iubeste,*Zi de zi munceste*Pentru a va creste?
    Ne dam seama,*Este mama.
    De sunteti vreodata*Tristi sau suparati,*Cine va saruta*Ochii-nlacrimati?
    Ne dam seama,*Este mama.
    Basme minunate*Cine povesteste,*Jucarii frumoase*Cine daruieste?
    Ne dam seama,*Este mama.

Bulgarasi de decembrie 2011

Morareasa13 , 12 nov (DPN-6dec), fata- Adela Maria, ora 7:35, Cezariana

Sorina_bi ,24 nov (DPN 14 dec) , baiat- David Andrei,ora 20:15, 3050 g, cezariana

Gyna24 , 5 dec (DPN-9dec) , fetita- Nicole Theodora, ora 20:15, 3300g, Natural

nikol25 ,10 dec (dpn-29dec) fata- stefania antonia, ora 2:40, 2300g, 43 cm, natural

Flory2006 , 12 dec (DPN-10dec) ,fetita- Carola, ora 10.35, 3800 gr, 52 cm, cezariana

Radanee, 13 dec, (DPN- 19dec), baiat, Luca Stefan, ora 08:10, 3100, cezariana

Ral82, 13dec (DPN-20dec) , baiat- Eric Cristian, ora 9.00, 3900g, cezariana

Mihaela102 , 14 dec (DPN20dec) , fetita-Eva Maria, ora 07.35, greutate 3100 gr, cezariana

Magra_200 , 14 dec (DPN-8dec), fetita-Alesia Ioana, ora 9.45, 3100g , cezariana

mamica lui David, 15 dec (DPN 24 dec),baiat - David, ora 12.10, 3600g, cezariana

Angelikim , 17 dec (DPN-31 dec) , fata - Daria Maria , ora 15:30, 3000gr , Natural

dana_z ,17 dec (dpn-20ian) baiat-matei cristian, ora 11:55, 1930g, 45 cm, natural

Vieru Andreea Roxana, 18 dec (DPN- 14 dec), fata- , ora- 15:50, 3350g,

Luissa, 19dec (DPN- 28dec), baiat-Tudor , ora-? , 3250g, cezariana

Petronela_ada, 19 dec (DPN-31dec) ,baiat- Patrick-Ilyas, ora-12:45 3300g, cezariana

Lili ,27dec,(DPN-24-26dec) , baiat- Eduard Marius , ora-10:25, 3500g, cezariana

andreea andreea ,30dec (DPN- 28 dec) , baiat- Andrei Ciprian

Andreea_garbacea , 30dec (DPN- 29dec), fata- Alexandra Elena ora- ? , 3150, cezariana

Simonikz, 30 dec (DPN 1 ian), fata- Teodora , ora-10:40, 4000g, cezariana
    Ultima editare de Lenut : 18 apr 2012 la 08:01

gyna24 Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.930

Implicit Raspuns Bulgarasi de decembrie 2011

Emotiile nasterii au trecut, durerile s-au dat uitarii si ne-a ramas marea bucurie de a ne tine puiutii in brate.
    Ceea ce ni se parea un vis a devenit realitate...a fi mama, iar acum incet incet o sa ajungem si la primul cuvant mama...care sper din tot sufletul sa imapratsim aceasta bucurie impreuna !!!
    Sper ca si noua casuta sa fie prilej numai de bucurie si fericire!!!

Mamicutelor va astept in noua casuta!!!
    Ultima editare de gyna24 : 01 ian 2012 la 11:14

Lalira Avatar
    Lalira este offline Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.829

La multi ani !!!
    Bine ati venit in casuta noua !!!
    gyna24 and angelkim like this.

magra_200 Avatar
    magra_200 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    1.066

buna dimineata si la multi ani..bine ne-am intalnit in noua casuta..va doresc multa sanatate si multe multe bucurii alaturi de puiutii vostri si de cei pe care ii iubiti...aveti grija de voi si de cei mici...fiti puternice si curajoase... bebelusii nostri sa aiba parte de tot ce este mai bun..pupicei dulci

angelkim Avatar
    angelkim este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    3.058

Buna dimineata cu intarziere si de la noi si La Multi Ani,mamici,tatici,bunici si bebelusi!
    Sa ne gasim cu bine in anul nou,in casuta noua,sa ne aibe DD in paza si sa depasim toate momentele dificile!
    Cum ati petrecut?Noi eram la miezul noptii cu titi in gura...iar am bifat o noapte nedormita...nu stiu ce sa ma mai fac cu ea,am ajuns in pragul disperarii,de azi-noapte nu reusesc s-o linistesc,s-o culc,cred ca e rupta de oboseala.Am ajuns sa cred ca nu se mai satura cu laptele.Cat pe ce sa-l trimit pe al meu la farmacie dupa lapte praf.Am primit un sfat,sa mananc supa de chimen cu rantas si orice in care pun rantas...sau sa beau zeama in loc de apa...incerc si asa,ca poate nu-i prostie.M-am muls un pic si e cam apos...nu mai stiu.Si noi suntem rupti de oboseala.Am reusit s-o adorm acum,sper sa doarma micuta de ea ceva ceva ca mi se pare f putin la 2 sapt sa doarma numa 7-8 ore adunate din 24.
    gyna24 likes this.

gyna24 Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.930

Citat Citat din angelkim Vezi post
    Buna dimineata cu intarziere si de la noi si La Multi Ani,mamici,tatici,bunici si bebelusi!
    Sa ne gasim cu bine in anul nou,in casuta noua,sa ne aibe DD in paza si sa depasim toate momentele dificile!
    Cum ati petrecut?Noi eram la miezul noptii cu titi in gura...iar am bifat o noapte nedormita...nu stiu ce sa ma mai fac cu ea,am ajuns in pragul disperarii,de azi-noapte nu reusesc s-o linistesc,s-o culc,cred ca e rupta de oboseala.Am ajuns sa cred ca nu se mai satura cu laptele.Cat pe ce sa-l trimit pe al meu la farmacie dupa lapte praf.Am primit un sfat,sa mananc supa de chimen cu rantas si orice in care pun rantas...sau sa beau zeama in loc de apa...incerc si asa,ca poate nu-i prostie.M-am muls un pic si e cam apos...nu mai stiu.Si noi suntem rupti de oboseala.Am reusit s-o adorm acum,sper sa doarma micuta de ea ceva ceva ca mi se pare f putin la 2 sapt sa doarma numa 7-8 ore adunate din 24.
    La Multi Ani !!! Un an nou fericit plin de impliniri !!!
    Noi am petrecut Revelionul acasa, eu , mama si cea mica pt ca sotul a lucrat.... Fetita a adormit pe la 22 seara si abia la ora 2 s-a trezit, a papat o ora si apoi a dormit pana dimineata...Eu am stat linistita m-am uitat la tv. Cam asta e programul ei de noapte... La mine incepe sa faca nervisori si sa planga cand nu se satura cu laptele de la san si ii dadeam completare apoi se linistea. Acum vad incet, incet ca eu am laptic mai mult si incepe sa se sature cu tatica... Mai nou ca sa se linisteasca atunci cand vad ca plange ii dau suzeta o arunca de multe ori dar cateodata o foloseste pe post de tata...E smecheruta ii place sa adoarma cu tatica in gura!!!!
    Am auzit si eu ca ceaiul de anason, fenicul si chimen este bun pentru lactatie. Eu beau cate un paharel de bericica si vad ca am mai mult laptic , acum nu stiu daca e de la bere sau nu....
    Angelkim multa rabdare cu Daria!!!! Incearca sa nu mai fii agitata ca ii transmiti fetitei si de asta e agitata si ea!!!
    Rabdare!!!!!!!!!
    magra_200 and angelkim like this.

sorina_bi Avatar
    sorina_bi este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    713

La multi ani mamici si bebici!Noul an sa va aduca nu mai bucurii si multa sanatate!

Lil Avatar
    Lil
    Lil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    21
    Posturi
    1.540

bine v am gasit si noi in casutza noua..un an nou fericit sa aveti si sa ne bucuram cu totii de noii membrii ai familiei.
    Eduard Marius e numele printului meu ca vad semnul intrebarii pe acolo.cred ca am omis asta noi suntem mai bine..colicii prezenti dar numai cand vor ei.personalitate deja avem dar nu cedez eu asa usor..il mai pacalesc si eu cum pot. pt colici ii dau espumisan..dar nu mereu,incerc sa ii pun in lapticul de seara ca sa aiba somnul mai linistit,ziua n au decat sa ne asculte vecinii nu vreau sa il fac dependent de anticolici. cred ca pana la urma o sa iau si baby drink..mie cel putin pediatra oricum mi a zis sa evit pe cat posibil orice pt colici.sa il tin pe burtica mea..sa ii pun compresa cu spirt cald in pampers la burtica..si ce se mai aude pe la bunici.si baby drink e ft bun dar cu portia..si am gustat laptele lui praf si e dulceag..asa ca ma gandesc ca nu am dc sa fug de ceai..ce o fi o fi

ral82 Avatar
    ral82 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.074

La multi ani, dragele mele!
    An nou... bebelusi noi... casuta noua!!!
    Nici nu-mi vine sa cred cum trece timpul! Uneori imi doresc sa-i spun sa stea putin in loc, ca-s prea frumoase momentele astea, si stiu ca nu se repeta. Dar sunt constienta ca vor urma si alte clipe, mereu altfel, dar totusi atat de pline de fericire!
    Sunt mai melancolica azi, si sper sa ma suportati asa. Am o poezie pe care am pastrat-o de-a lungul vietii mereu in suflet si am dedicat-o marilor mele iubiri, sau fugarelor indragosteli, insa niciodata nu m-am gandit ca se va potrivi atat de bine imensei iubiri pe care o simt pentru baiatul meu. Nu va voi plictisi cu intreaga poezie, dar trebuie sa va impartasesc macar cateva strofe:

Tu eşti în inima mea ca un dar
    neaÅŸteptat ÅŸi mult prea scump,
    pe care îl cercetez mirată iar şi iar,
    cu-aceeaşi nesecată desfătare.

Eşti tainica-mi putere şi mândrie,
    de când te ştiu mi-i cerul mai aproape
    şi nu mai pot durerile să vie,
    să-mi tulbure-ale sufletului ape.

Tu mi-ai făcut ţărâna mai uşoară
    ÅŸi inima aÅŸa de dulce, grea,
    ca ramura ce toamnă se-mpovăra
    de greutatea roadei de pe ea.

Asemeni unui mare cer cu stele,
    mi te-ai răsfrânt în suflet ca-ntr-un lac,
    şi-adânci de-atuncea-s gândurile mele,
    de aur glodul inimii, sărac.

Acestea toate să ţi le plătesc
    nu voi putea, ci lasă-mă măcar,
    risipitorul meu, să te iubesc,
    din darurile tale dându-ţi dar.

Nu m-am putut abtine si am postat-o pe toata...

Flory2006 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Posturi
    1.091

La multi ani mmici si bebiti!
    Noi tocmai ne-am intors de la o plimbare cu carutul prin cartier, am stat jumatate de ora pentru ca e cald (7 grade) si nu bate vantul.
    Azi-noapte pitica mea a asteptat sa se faca 12 noptea dar a ratat trecerea dintre ani ca a atipit jumatate de ora, exact cat am iesit cu sotul meu afara sa vedem artificiile (a ramas buni cu ea sa o supravegheze) si s-a trezit pe la 1 fara ceva cand a mancat si a dormit apoi pana la 6 jumate.
    Mamici bebelusii vostrii mai varsa din cand in cand? Mie mi s-a intamplat de 2 ori sa verse destul de mult si de fiecare data laptele de la san. Oare sa imi fac probleme?
    angelkim likes this.

Daisypath Anniversary tickers

ral82 Avatar
    ral82 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.074

Citat Citat din Flory2006 Vezi post
    Noi tocmai ne-am intors de la o plimbare cu carutul prin cartier, am stat jumatate de ora pentru ca e cald (7 grade) si nu bate vantul.
    Azi-noapte pitica mea a asteptat sa se faca 12 noptea dar a ratat trecerea dintre ani ca a atipit jumatate de ora, exact cat am iesit cu sotul meu afara sa vedem artificiile (a ramas buni cu ea sa o supravegheze) si s-a trezit pe la 1 fara ceva cand a mancat si a dormit apoi pana la 6 jumate.
    Mamici bebelusii vostrii mai varsa din cand in cand? Mie mi s-a intamplat de 2 ori sa verse destul de mult si de fiecare data laptele de la san. Oare sa imi fac probleme?
    La multi ani, Flory!
    Ce bine ca v-a lasat pitica sa sarbatoriti cum trebuie revelionul! Cineva mi-a zis ca asa cum a fost baby la 12 noaptea, asa va fi tot anul. Al meu a fost ingeras si a dormit atat de linistit, cu toate ca afara bubuiau procnitori si artificii de mama focului.
    Nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme legat de regurgitat sau vomitat. Cred ca se mai intampla. Al meu nici nu regurgiteaza nici nu vomita, dar cred ca nu-i ceva iesit din comun la bebei. Tu esti o fericita ca n-ai treaba cu colicii!
    angelkim likes this.

magra_200 Avatar
    magra_200 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    1.066

Citat Citat din Flory2006 Vezi post
    ce bine ca nu aveti nici o problema cu colicii..felicitari...iar despre faptul ca varsa..se zice ca isi alege ce e mai bun din lapticul de la san...si restul da afara..eu zic sa stai linistita..probleme sunt daca varsa cu jet...pupici

Subiecte Similare

1. Flori de Mai 2011
    De Lalira in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 7816
    Ultimul post: 14 mai 2012, 22:57
  2. Mamici de decembrie 2011
    De Lalira in forum Sarcina
    Replici: 6374
    Ultimul post: 25 ian 2012, 22:11
  3. Mamici decembrie
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 187
    Ultimul post: 18 ian 2011, 11:57
  4. Mamici de mai 2011 :)
    De danna in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 11 oct 2010, 14:59
  5. Mamici mai 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 16 iul 2010, 12:55

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44