Mărarul este o sursă excelentă de Vitamina C. Si pe langa vitamina C, contine calciu, magneziu, crom si alti nutrienti. Este foarte normal sa il ajute pe bebe
buna mamicilor. eu am un truc foarte bun pentru baita bebelusului. de la prima baita eu fierb apa cu bete de marar (uscate) si desi l-am scos afara de la 2 saptamani nu a racit niciodata pana acum si nu am tinut cont de vreme chiar daca a fost un pic mai rece. se spune ca betele de marar scoate raceala.nu stiu daca doar nu a racit sau chiar a avut efect betele de marar dar eu zic ca merita incercat.
Mărarul este o sursă excelentă de Vitamina C. Si pe langa vitamina C, contine calciu, magneziu, crom si alti nutrienti. Este foarte normal sa il ajute pe bebe
Eu stiam de marar ca ajuta la marirea sanilor, sincer de baita de marar nu auzisem ...
oau... am sa incerc si eu desi n-am avut niciodata pb cu el gen raceala, febra sau mai stiu eu ce.... si cum ii place baita f mult nu cred ca are ce sa-i strice... bun sfat
Ceaiul din seminte de marar ajuta si in cazul colicilor, dureri de burtica. Eu l-am probat si a functionat.
Asa ca atunci cand bebe are colici nu ezitati sa folositi ceai de marar
eu le-am facut baita, fetitelor mele, cand ereau mici, cu marar, pentru cojitele din cap... asa am auzit si eu.... a avut efect
Nici nu banuiam ca mararul are atatea indicatii benefice
mie doctorita mi-a recomandat sa pun coditele de la marar in baitata ( de fapt in ceai) deci pun ceaiul sa fiarba( galbenele si musetel) impreuna cu codite uscate de marar . mai pun in apa din cadita la sfarsit un ou crud intreg, se zice ca ar fi bun pentru pielea.
va pup