Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 15
Like Tree4Likes

Subiect: Cum rezistati psihic atunci cand bebe se pune pe plans ?

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    590

Implicit Cum rezistati psihic atunci cand bebe se pune pe plans ?

Sunt zile si zile, unele mai bune, altele mai putin bune. Fiecare le are si ca noi le au si bebelusii nostri.

Ce faceti cand bebe se pune pe plans si nu da semne ca ar vrea sa se opreasca prea curand, in conditiile in care e curat, a mancat, nu are nicio problema ?

Cum rezistati psihic ? Va mai lasa si nervii ? Ce faceti atunci ?

Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    590

Implicit

Tocmai e o zi d-aia...de la pranz bb plange in continuu..sunt singura acasa si sincer....nu mai pot ..clar m-au lasat nervii..nu am idee ce sa-i mai fac
    nectaria likes this.

Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    590

Implicit

Am mai avut si zile d'astea si recunosc ca m-au lasat nervii. Mai tipam la el sa taca din gura si cand il vedeam ca se uita la mine cu ochii mari imi venea sa imi dau pumni in cap de bleaga ce sunt. Pai ce vina are saracu' daca nu poate vorbi ca sa imi spuna ce are....Asa ca il luam iar in brate, iar il plimbam, iar il pupam...si tot asa.
    nectaria likes this.

Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    590

Implicit

Foarte greu! A inceput de duminica si continua in reprize ce imi par interminabile. Si totul incepe la ora de masa care, pare-se a devenit chin si pentru mine si pentru Victor. Refuza mancare, orice ar fi, o scuipa, eu ma enervez intr-un final, el plange....si ce plans! Apoi noaptea, incepe sa planga, il pun la san, suge cu ciuda, mai si musca, dar in loc sa se linisteasca, urla intr-una. Sper ca e doar o etapa mai dificila care va trece

adynaacc Avatar
    adynaacc este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    3.849

Implicit Raspuns Cum rezistati psihic atunci cand bebe se pune pe plans ?

eu nu stiu ce e aia noapte pierduta ca de la inceput imi doarme toata noaptea...a avut si ea cateva momente de agitatie,o sing data era gata sa clachez si atunci pt ca eram tare obosita si maseaua nu ma lasa...si starea mea se transmisese la ea si nu ma simteam in stare sa o linistesc..dar dzeu m-a inzestrat atunci cu multa rabdare...mi-era ca pierd si laptele ca eram streasata....

Lilypie First Birthday tickers

Lalira Avatar
    Lalira este offline Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.829

Eu am avut primul bebe foarte capricios si plangacios. Urla toata ziua cu pauze de 20 min pentru somn.
    Noaptea dormea, bine, ziua era tot un urlet. Si acum ma intreb cum am rezistat sa nu inebunesc.
    Il purtam in brate toata ziua, afara ieseam pe orice vreme, fie ploaie, fie vant, burnita sau ceata. Il puneam in marsupiu si ne plimbam.
    A trecut...
    Si dupa 4 ani am avut curajul s amai fac un bebe.
    nectaria and chippenda like this.

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Si Nectarie are momente cand plange... urla desi e curat, macat, nu ii e frig sau cald...Uneori simt ca imi vine sa cad jos de oboseala...defapt e mai mult oboseala psihica! Cred ca au si ei momente. Cand plange mai tare imi spun ca o sa treaca, nu poate dura la infinit, ca il iubesc mult de tot si ma calmez... uneori mai ridic tonul la el si imi pare asa de rau. Ce stie el? Ce vina are el? Pana la 3 luni el nu a plans deloc... nus credeam ca stie sa planga .. DAR CE BINE STIE SI TARE . Macar doarme noaptea. Nu se trezeste.Ziua trece desi nu apuc sa fac mai nimic de el!

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Citat Citat din lovelife Vezi post
    Foarte greu! A inceput de duminica si continua in reprize ce imi par interminabile. Si totul incepe la ora de masa care, pare-se a devenit chin si pentru mine si pentru Victor. Refuza mancare, orice ar fi, o scuipa, eu ma enervez intr-un final, el plange....si ce plans! Apoi noaptea, incepe sa planga, il pun la san, suge cu ciuda, mai si musca, dar in loc sa se linisteasca, urla intr-una. Sper ca e doar o etapa mai dificila care va trece
    Si bebelusul meu plange la masa. Pareca nu ii mai place nimic... Cred ca e o etapa peste care vom trece, sper fara prea ulti nervi si nemultumiri

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

AnUtZyIk Avatar
    AnUtZyIk este offline Moderator
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.245

Citat Citat din lovelife Vezi post
    Am mai avut si zile d'astea si recunosc ca m-au lasat nervii. Mai tipam la el sa taca din gura si cand il vedeam ca se uita la mine cu ochii mari imi venea sa imi dau pumni in cap de bleaga ce sunt. Pai ce vina are saracu' daca nu poate vorbi ca sa imi spuna ce are....Asa ca il luam iar in brate, iar il plimbam, iar il pupam...si tot asa.
    In ultima perioada stau f prost cu nervii, ma enervez din lucruri de nimic, sa nu ami spun cum ma enervez in timpul unei crize de plans (din rasfat), incerc sama abtin cat pot sa nu ma mai simta si pe mine agitata dar uneori o cauta cu lumanarea.
    Acum trec printr-o perioada de usoara depresie, am impresia ca nu sunt o mama buna pt ca fac greseli pe care juram ca nu o sa le fac vreodata, sa tip la copilas si sa il lovesc (oricat de incet ar fi) Astazi i-am dat o palma peste manuta, mi-a rupt sufletul cand sa uitat la mine cu ochii mari ci a acoperit manuta cu cealalta mana, e clar ca la durut dar trebuia...se juca la priza. Tare mi-e frica sa nu faca vreo prostie. O fi ea priza cu protectie pt copii, dar nu are protectie la a fi smulsa din perete
    Am plans o jumatate de ora si mi-a trecut, cred ca totusi ma durut pe mine mai rau.

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

AlynaB Avatar
    AlynaB este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    4.286

Am noroc ca mai bine de jumatate din zi sunt la servici, nu mai rezistam cu el acasa...... Incepusem sa am crize, sa tip la el....si in final sa ajungem sa plangem amandoi . Alex este f incapatanat, pot sa ii spun de 10 ori ca nu are voie acolo, face ce face, tot acolo se duce.....la un mom dat simt ca ma lasa puterile, ca nu mai rezist....si ii dau la fundulet, ii dau peste manuta

Lilypie Second Birthday tickers

AnUtZyIk Avatar
    AnUtZyIk este offline Moderator
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.245

Ce pot sa spun, imi pare rau pt Alex ca "si-o fura" dar ma bucur ca nu sunt singura care reactioneaza asa, incepusem sa cred ca am eu o problema.

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

claudia_m Avatar
    claudia_m este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    30
    Posturi
    844

Citat Citat din AnUtZyIk Vezi post
    Ce pot sa spun, imi pare rau pt Alex ca "si-o fura" dar ma bucur ca nu sunt singura care reactioneaza asa, incepusem sa cred ca am eu o problema.
    Clar ca nu esti singura care reactioneaza asa Anutzik, uneori si eu o ating cu cate o palmuta la fundulet pe Patricia, chiar si peste manute i-am dat cand si le-a bagat pe unde nu a trebuit. M-a durut sufletul cand am atins-o dar mai sunt momente-n care ma scoate din sarite rau de tot...... Nu pot sa spun, am avut rabdare cu carul si mai am, dar cateodata mai cedez nervos si eu......uneori mai fug in balcon la o pipa, apoi vin fresh . Norocul mare este ca in general Paty e cumintica si am vazut ca a inceput sa si priceapa cate ceva, am vazut si copii care sunt rauti din cale-afara.Ce ma faceam cu unul dinala?O luam razna....

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Replici: 5
    Ultimul post: 26 apr 2012, 08:13
  2. Cand misca bebe in burtica
    De Unregistered in forum Sarcina
    Replici: 171
    Ultimul post: 21 feb 2012, 21:32
  3. Cand este timpul pentru un bebe
    De Valeria in forum Clubul mamicilor
    Replici: 15
    Ultimul post: 08 dec 2011, 16:44
  4. Atunci cand copilului tau nu ii place apa
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 28 oct 2010, 10:05
  5. Intreruperea sarcinii afecteaza psihic femeia
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 05:33

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44