Rezultate de la 1 la 5 din 5

Subiect: refluxul gastroesofagian

daniela alex este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2009
    Varsta
    31
    Posturi
    10

Question refluxul gastroesofagian

bebelusul meu nu manca a fost diasnostigat cu reflux gastroesofagian ma poate ajuta cineva cu sfaturi, dr ia dat debridat si nexum dar degeaba, multumesc

Unregistered Oaspete

Implicit Re: refluxul gastroesofagian

Citat Citat din daniela alex Vezi post
    bebelusul meu nu manca a fost diasnostigat cu reflux gastroesofagian ma poate ajuta cineva cu sfaturi, dr ia dat debridat si nexum dar degeaba, multumesc
    Buna.
    Baietelul meu are 1 luna si 3 sapatamani si de cand l-am nascut mi s-a parut ca da foarte mult lapte afara si la diferite intervale de timp dupa ce manca. Doctorii care l-au vazut mi-au spus ca probabil mananca prea mult, sau ca nu-l tin intr-o pozitie buna, etc. El a luat foarte bine in greutate pana acum (2 kg) si pe asta se bazau cand imi spuneau sa stau linistita.
    Nu m-am putut linisti asa ca mi-am facut programare la dr Marcu Mihaela la Medlife care m-a trimis la eco si s-a dovedit ca are reflux gastro esofagian.
    Mi-a spus sa-l tin 10 min in pozitie verticala dupa fiecare masa, apoi 30 min la 45 de grade si in rest sa stea la 15 grade si pare mult mai bine.
    I-a dat sa faca si tratament.

Incearca sa mergi la ea si vezi ce-ti recomanda. Mie mi s-a parut un medic cu multa experienta.

Data inscrierii
    martie 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    2

Fetita mea are aceeasi problema , vomita la fiecare masa , acum parca de cand am inceput diversificarea a inceput sa fie mai bine.Asa ca aveti rabdare.Debridat-ul normal este un medicament care estompeaza de fapt durerile de burta.Un medicament care este foarte bun , dar problema este ca nu se gaseste in Romania este Gaviscon Infan( atentie mai este si Gaviscon Advance, dar acesta se administreaza doar copiilor peste 12 ani).Acest medicament se administreaza celor care au fost diagnosticati cu reflux gastroesofagian .Bafta!

adauk este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2010
    Posturi
    1

probabil ai legatura cu anglia daca ai mentionat Gaviscon Infant.ti-a fost recomandat de un medic pediatru de acolo?

Helen este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    15

Din pacate si noi avem experienta multa in reflux gastroesofagian. De la 10 zile de la nastere si pana la 9 luni. Tratamentul pentru noi a fost tot Gaviscon (din franta l-am adus) si in rest, patul pozitionat la 30grade, tinut in sus 45 minute dupa fiecare masa, mancat des si putin, si la 9 luni a disparut complet. Acum exista si lapte antireflux, cautati in farmacii.

Subiecte Similare

1. Refluxul gastroesofagian
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 15 nov 2009, 15:09

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44