La prima sarcina am facut doua teste, amandoua pozitive iar la a doua sarcina am facut un test si rezultatul bun din prima.
Titlul spune totul. Cate teste de sarcina v-ati facut?
La prima sarcina am facut doua teste, amandoua pozitive iar la a doua sarcina am facut un test si rezultatul bun din prima.
initial sotul a cumparat numai unul,a cerut cel mai scump test cu probabilitate de siguranta de 99% ,dar in cutie probabil din cauza pretului am avut 2,unul cadou,au iesit amadoua cu 2 liniute si am fugit intr-un suflet la ginecolog sa ne confirme rezultatele testelor,era prea frumos sa primim asa un cadou de la viata mai ales ca ne doream un copil foarte mult si aveam un an jumatate de cand incercam....si incercarile noastre au dat rezultat...un bebe...un baiat dupa spuse medicilor....
Am facut 1 test dupa 3 zile de intarziere!!! L-am facut dimineata la 5:20, nu mai aveam rabdare!!! Imi doream atat de mult sa fie pozitiv...si au iesit 2 liniute!!! Acum au trecut 15 saptamani, dar port in suflet bucuria cea mare cand am vazut 2 liniute!!! Cred ca a fost cel mai frumos moment din viata mea!!!

Eu am facut patru testePrimul test l-am facut dupa prima zi de intarziere (dupa-masa) si a iesit negativ. Am fost atat de suparata...dar m-am gandit eu atunci sa imi iau si temperatura bazala, desi nu stiam inca intre ce valori trebuia sa fie in caz de sarcina. Temperatura bazala e iesit 37.7 grade; am dat fuguta pe net sa vad ce inseamna si atunci a inceput sa mi se intareasca convingerea. Dupa inca 3 zile am lesinat la serviciu, fetele au mers si mi-au luat un test, l-am facut, era tot dupa-masa si a iesit negativ din nou. Am murit de ciuda, toata lumea a inceput sa imi zica ca nu sunt insarcinata, ca imi povoc eu simptome din cauza dorintei prea mari, dar eu stiam ca sunt insarcinata, eram sigura 100 %. Vineri seara am zis ca merg sa imi iau doua teste sa mi le fac dimineata, era deja a 5-a zi de intarziere. Dar mi-am luat 3 teste ca m-am gandit sa imi fac unul si vineri seara. Apoi am zis ca totusi nu-l mai fac seara ca daca iese iar negativ ma supar tare rau si am asteptat pana dimineata. Aaaa...am uitat sa precizez ca in toate aceste zile mi-am luat TB care era tot peste 37. Sambata m-am trezit, mi-am luat TB, era peste 37, si am dat fuguta la baie, am facut primul test, a iesit pozitiv, l-am facut rapid si pe al doilea care a iesit tot pozitiv si am dat buzna in dormitor urland de fericire, bietul sot dormea si s-a speriat groaznic, n-a stiu ce-i baiul...a fost frumos per ansamblu.
Mai asteptam si alte povesti...
unul a fost suficient . Am folosit Sure Check.
la mine a fost suficient unu![]()
Am facut cate un singur test la ambele sarcii, au fost ambele pozitive.
Altele n-am facut, caci stiam ca fals pozitive nu pot fi decat in cazul tratamentului hormonal, ceea ce la mine nu a fost cazul.
Eu am facut un singur test... In aprilie am avut o problema de sanatate destul de grava si am crezut ca imi intarzie din cauza tratamentului, in mai, pana pe 20, am fost ocupata cu munca, plus niste conferinte, de am si uitat de ciclu. Si cand m-am linistit cu alea alea mi-am amintit ca nu mi-a venit nici in aprilie, nici in mai, asa ca mi-am luat frumusel un test si de grabita ce am fost l-am si facut la munca... Si imediat s-au aratat 2 liniute rosii, mie imi batea inima mai-mai sa-mi iasa din piept si nu am putut decat sa scot un "O, Doamne, sunt insarcinata!"Apoi a urmat chinul intrebarilor daca nu cumva tratamentul l-a afectat pe bebe... Am mers la o doctorita care ne-a zis raspicat sa fac intrerupere ptr ca bebelusul va fi malformat si retardat si fara sa ma intrebe m-a si programat la chiuretaj, mi-a zis cat o sa ma coste, ce fel de anestezie imi va face, ca o sa semnez o declaratie pe propria raspundere ptr intrerupere, iar noi ne uitam siderati la ea... Apoi a zis ca bine, asta daca vrem, dar sa nu cumva sa facem greseala sa pastram copilul... Si da-i discutii cu sotul, ce facem, cum e mai bine... Am inceput sa caut pe internet pareri, informatii, etc si am decis pana la urma sa mai consultam o parere. Asa ca am cautat pe internet doctori buni in constanta, m-am informat apoi pe media si am ales. Am mers si i-am povestit toate prin cate trecusem, tratament, tot tot si nu ne-a zis decat ca se poate sa fie afectat sau sa fie un copil perfect sanatos, dar ca sarcina e prea mica sa poata spune ceva si ca trebuiesc facute analize. Apoi mi-a explicat ca nici analizele si nici ecograful nu dau o precizie de 100% privind sanatatea lui bebe. Asa ca, agatata de un fir de speranta, am mers mai departe, m-am rugat la Doamne-Doamne si abia cand am facut 20 de saptamani mi-a putut confirma doctorul ca bebe este morfologic sanatos si dezoltat in parametri normali. Cateva saptamani mai tarziu, la 4D ne-a umplut sufletul de fericire cand ne-a zis ca avem un copil perfect! Si asa a si fost... Am nascut un copil perfect sanatos, cu un corp frumos, papacios tare si ambitios, nu mai zic
... Cam asta e povestea testului meu...
eu am facut 2 teste...primul mi l am luat eu...nu din cauza faptului k mi a intarziat...k era un obicei la mine ori sa intarzie ori sa nu vina....ci datorita unei presimtiri si a iesit negativ.si dupa vreo 2 sapt am fost la doctor k aveam probleme cu sanii si a zis totusi sa mi mai fac un test...si surpriza!!!ma lasat fara cuvinte!!!eu speram,dar nu ma asteptam!!!![]()
eu am facut unul singur,imi intarziase deja 2 zile.l-am facut in jurul orei 17-18 si a iesit pozitiv !!
David Andrei -13 septembrie-Ora 21:20