Aparatura poate ac e buna, insa nu au ceva aparatura necesara in cazuri grave. Daca ai o sarcina normala si fara probleme e ok sa nasti acolo. Dar un risc sau o problema nu vine anuntata, caz in caare s-ar putea sa te ia doctorul in brate sa te puna in masina lui personala si sa te duca peste drum la spital, in conditiile in care acolo e vorba de minute, secunde. Nu stiu...si eu mi-as dori sa nasc intr-o clinica luxoasa unde sa ma simt ca la hotel...dar sa stiu ca au tot ce e nevoie in caz de urgenta. Iar in legatura cu asistatul tatalui la nastere....nu stiu daca ti-ai dori sa te vada in acea postura...gandeste-te ca ceea ce faci tu acolo (in cazul in care nasti natural) nu e cel mai elegant lucru din lume. Adica nu stiu daca ei isi doresc sa ne vada asa...daca noi de dorim cu adevarat sa ne vada asa...eu, una cel putin, nu vreau!

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

. Adica nu stiu daca ei isi doresc sa ne vada asa...daca noi de dorim cu adevarat sa ne vada asa...eu, una cel putin, nu vreau!
) dap, nu e cel mai elegant lucru..dar nu ma refeream ca el sa se uite la ce se intampla..ci sa fie langa mine, sa imi dea forta, cred k e dureros.. poate sunt eu prea sensibila acum la gandul asta, ar fi prima data cand trec prin asta:P oricum mai este timp pana in acel moment
)
Pacat.... mi-ar fi placut sa mai schimbam opinii despre una, alta, medici, laboratoare, eco, teste, nastere....Poate intrati intre timp.