Buna, Cucka
Vad ca pana acum, n-a raspuns nimeni. Eu sunt din Baia Mare, am 26 saptamani si astept un baietel.
Gravidute din Baia Mare unde sunteti?

Un club pentru Mamici din Baia Mare
Buna ziua, m-am gandit sa deschid si eu un topic unde sa se adune mamicile din Baia Mare, sa discutam despre doctori, despre unde vom naste...va astept cu drag! Pupic
Un club pentru Mamici din Baia Mare
Ultima editare de lovelife : 11 nov 2011 la 13:21
Buna, Cucka
Vad ca pana acum, n-a raspuns nimeni. Eu sunt din Baia Mare, am 26 saptamani si astept un baietel.
Gravidute din Baia Mare unde sunteti?
da, asa e, n-am scris decat aici, nu prea am timp, inca lucrez....
cum te simti?

Salutare, ma bucur ca in sfarsit avem mamici din Baia Mare. Eu voi naste in august si sincer abia astept. Va pup si va astept sa povestim.
salutaresi eu sunt o viitoare mamica din baia mare...si avem doar 5 saptamani
peste 2 saptamani mi-a recomandat dr d fam sa ma duc la ecograf..mi-a recomandat pe dr rednic, insa am auzit ca nu e f bun..imi puteti recomanda i voi un ginecolog bun din bm? va pup si sarcina usoara
Ultima editare de smekeritza : 28 ian 2011 la 12:07

Te salut si eu, si eu sunt din Baia Mare, doar ca de 2 ani locuiesc in Irlanda.In privinta medicului, conteaza unde vrei sa nasti, daca nasti la spital cel mai bun medic din oras e Dr Gh. Ardeleanu , eu de mai bine de 10 ani am mers la el, el a avut primul cel mai performant eco , are experienta si nu da gres in diagnostice.Are cabinet pe Slavici- Iuliu Maniu(trimite-mi mesaj daca doresti nr de tel pt programare).In schimb daca doresti sa nasti la Euromedica, cel mai bun Dr de acolo e Roman(fiul), el are cab pe B-dul Bucuresti langa Maramuresul.E si el renumit, el fiind din generatia tanara.
Eu am fost in concediu in toamna si am fost la ambii la control. Sunt amandoi super- tii recomand cu caldura.
Te-am pupat. Ai grija de burtica si sa ne auzim cu bine![]()
Va multumesc la amandoua mult :*:* Am notat numele si o sa vad..
Anca, cred k o sa nasc la spital..inca nu stiu sigur...dar ma gandesc ca la euromedica trebuie sa fie cam scump :P o sa mai vad eu, oricum
V-am pupacit si aveti grija de voi

Iti recomand din suflet sa renunti la ideea de a naste la Euromedica. Nu au aparatura pentru anumite interventii urgente, nu au personal suficient, iar in cazuri grave gravidele sunt trasferate la spital cu masinile personale ale doctorilor pentru ca nu au nici ambulante (sau masinide interventie). Luna aceasta o colega de-a sotului meu a nascut acolo ira bebelusul ei s-a nascut mort. Nicaieri in presa nu a aparut nimic, totul s-a musamalizat. Daca ai bani si iti permiti sa nasti intr-o clinica de lux, du-te la Cluj sau in Ungaria.