pai p la 15 sapt si 3 zile...dar nu a fost batut in cuie...80% sanse pt fata...20%sanse pt baiat...dar sigur o sa fie fata...nici nu m am gandit k ar putea fi baiat!!!
E fetita/e baiat? Multi parinti sunt nerabdatori sa afle ce se ascunde in burtica mamicai, ca sa inceapa cumparaturile. Unii bebelusi sunt mai timizi, si nu vor de la inceput sa arate ce este acolo... insa altii isi dezvaluie imediat sexul, pentru ca mami si tati sa ii cumpere lucrusoare... si sa ii puna nume, bineinteles, sau sa se gandeasca la nume.La cate saptamani/luni, ati aflat ce se ascunde in burtica voastra?

Noi vream sa pastram surpriza pana la final. Ii vom cumpara lucrusoare de culori neutre, care sa se potriveasca si pt fetite si pt baietei.
Waw, Cucka, trebuie sa ai si tarie sa nu vrei sa stii sexul bebelusului.
La prima sarcina am avut si noi un bebe surpriza, dar din cauza ca n-a vrut el sa ne arate ce are intre picioruse.
Al meu la 24 de saptamani ne-a aratat ca e baietel. Insa aveam si eu un sentiment ca asa e chiar din momentul in care am aflat de sarcina. Cu o saptamana inainte de eco am visat un bebelus cu o fundita albastra, dar m-am gandit ca poate e si pt faptul ca imi doresc eu baiat. Pana la urma nu m-a inselat instinctul.