eu o sa am o fetita care se va numi BIANCA-ELENA,pwpici
Eu de la inceput am vrut David dar nu eram siguri de cel de al doilea prenume,dar l-am ales in cele din urma,acesta este ANDREI![]()
David Andrei -13 septembrie-Ora 21:20
buna, mamici!
eu inca nu am burtica, dar am ales numele: Gruia pentru baietel si Emma pentru fetita. Eu as dori doar un nume, dar sotul are si nume de sfant si cred ca va insista sa aiba si bebe si acum suntem in negocieri dure. Numele Constantin (dupa bunicul meu) si Eliza (dupa bunica lui) nu ne fac sa luam foc de indignare...
Daca e fetita oscilam intre Iselin(e)-Victoria(i-am spus mai demult bunicii ca dak voi avea o fetita ii voi pune numele ei), Giulia( daca se va naste in iulie), Adara, Eliza, Neriah. Nume de baietei nu prea am, nu am gasit sa-mi placa ceva. Ar fi Elias,Nikolas(dupa tati), Eivind/Eivinn, Chris-Arian, Bogdan, Lukas, dar nu ma incanta niciunul asa tare.
Pe fetita mea o cheama Sarah-Maria, dupa cum mi-a aparut intr-un vis, inainte sa stiu ca e fetita.
Eu visam ca atunci cand o sa am un copil o sa ii pun daca e baietel Ianis si daca e fetita Alexia.Si cum a fost baiat i-am zis Ianis si am zis sa ii pun si un nume de sfant Alexandru...

Daria pentru ca este cel mai de pret dar al nostru dintotdeauna si Alexandra pt ca intotdeauna mi-am dorit ca primul meu copil sa ii poarte numele bunicii mele dragi.
Buna viitoarelor mamici.
Stiu ca mai este pana o sa se nasca bb, dar am inceput sa cercetez in privinta numelui. Daca aveti idei, scrieti-le mai jos, poate ma inspir...