Eu daca va fi baietel il va chema David iar daca va fi fetita Giulia ! tu te-ai gandit ce nume ii vei pune bebelului?
Dupa e ati aflat ce sex are copilasul... aveti si o listuta sau cateva nume, nu? Va astept sa le impartasim impreuna... si sa vedem care nume, din listuta va ramane, cand bebelusul va fi botezat.
Eu daca va fi baietel il va chema David iar daca va fi fetita Giulia ! tu te-ai gandit ce nume ii vei pune bebelului?
David Andrei -13 septembrie-Ora 21:20
cand o sa am un baietel numele va fi denis andrei...sau cel putin asa as vrea!
pt fetita o va chema maria..iar la al doilea nume ink nu sunt hotarata...ar fi dintre:adelina,alessia,amalia,daria,brianna.si deocamdata astea mi le aduc aminte!![]()
Sotul meu are multi nepoti, 7 baieti si doua fete. Cand am aflat ca noi vom avea baietel am eliminat toate numele care erau deja si am cautat unul care sa nu fie si care sa ne placa. Eu am vrut Razvan, sotul a vrut Stefan si asa a iesit Razvan-Stefan.

Daca va fi fetita o va chema Sophia Erika, iar daca va fi baiat il va chema Tudor Andrei.
Noi vrem un singur nume.
Pentru baietel am fi avut mai multe nume, dar pentru fetita suntem in pana de idei.
Mai avem 2 luni sa ne hotaram.
Fara nume nu va ramane.