Salut fetelor,da am nascut...pe data de 24 la ora 00:40,asta dupa 2 zile de stat in spital cu contractii la 20 de minute.
Ce sa va zic..usor nu a fost,dar nici foarte greu..e adevarata vorba ca uiti repede durerea, am pierdut dopul gelatinos dimineata,toata ziua am stat pe afara pe banca,iar la ora 5 cand am urcat in salon si am mers si i-am spus asistentei ca ma cam doare burta..cand ma pus pe masa eram dilatata 2 cm,apoi am fost mutata in sala de nasteri unde am stat in travaliu 6 ore..dupa care am nascut.
Despre serviciile oferite ce sa va zic,au fost bune..chiar nu m-am asteptat sa fie asa,personalul la fel ,asistente de treaba,moasa de treaba,cam toti au fost de treaba si rabdatori cu mine ( au mai existat mici exceptii)
Domnul doctor Halmagean a venit la spital cand aveam dilatatia de 9 cm,deci nu l-am vazut mai mult de 40 de minute:P dar si-a facut treaba excelent,iar alea 2 zile cat am stat in spital ma vizitat de 2 ori.
Singurul lucru ce ma deranjat e ca nu a prea comunicat cu mine..ma asteptam la altceva si la mai multa..bagare de seama

)
Va urez la toate sarcina si nastere usoara
Fetita mea se numeste Maya Alexandra a avut 3600 kg si 57 cm,nota la nastere 10
Va pup!!!