Pagina 6 din 42 PrimulPrimul 1234567891011162636 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 61 la 72 din 497
Like Tree80Likes

Subiect: Mamici din Cluj-Napoca

t3odora26 este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    1.561

Implicit Re: Mamici din Cluj-Napoca

Citat Citat din CosminaCj Vezi post
    Vai dragele meu,nu e nimic mai frumos decat sa fi MAMA!!! ingerasi astea frumosi o sa va umple viata cu multa bucurie!!! Efectiv eu sunt inebunita stau ore in sir si imi privesc printesa insa parca nici acum nu realizez ca e a MEA ca am tinut`o in pantec 9 luni de zile...ma uit acum la ecografiile facute pe parcursul sarcinii si nu imi vine sa cred ca acum o am langa mine,in bratele mele..:X:X:X:X o sa vedeti voi cand o sa aveti minuniile in bratele voastre..nu exista sentiment mai frumos..decat sa iti ti copilul in brate,credeti-ma am si uitat ca sarcina a fost destul de grea,ca am "tras" un pic cand am nascut`o ,toate astea au ramas in urma si imi dau seama ca a meritat toate astea,pentru pitica mea as mai naste de 1000000000 de ori si as mai suporta durerea tot pe atat!!!
    Va doresc nastere usoara!!!
    Succes teodora, BBpiticutz tu in ce saptamana esti??
    Doamne Cosmina!!! Multumim frumos pentru cuvintele tale!!!! Mi-au dat lacrimile cand am citit!!!!!!! :X:X:X:X:X
    Sa iti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta!!!!!! Poate pui si tu niste poze la album sa vedem comoara!!! Te pup!!

BBpiticutz Avatar
    BBpiticutz este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Posturi
    1.952

multumim Cosmina!
    ai fetita mare dejaaa ))) sa fie sanatoasa!
    eu sambata fac 30 de sapt deci mai avemmmm...si parca nu mai am rabdare cand vad cu cat drag povestiti de nastere si de BB, in fiecare seara inainte sa adorm ma gandesc oare cum o fi la nastere, o sa ma descurc, BB o sa fie bine, cu cine seamana etc. stiti voi....
    va pup!

CosminaCj Avatar
    CosminaCj este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    80

Da..am fetita mare deja:X trece timpul incredibil de repede..BBpiticutz nu mai ai mult te cred ca deabea astepti sa nasti..e normal..asa eram si eu cand citeam povestiile fetelor ce au nascut sau cand vedeam o femeie cu bebe:X dar uite ca acum a venit si randul meu, o sa te descurci la nastere crede-ma,eu am 22 de ani..sunt tanara..pana sa nasc nu am stat niciodata intr-un spital,imi era frica de ace de tot..plangeam de frica..dar in momentul ala asa ma intarit Dumnezeu de nici mie nu imi vine sa cred,nu am plans deloc,nu am strigat`o pe mama cum faceam de alte ori cand ma durea ceva.:P ai o putere de nici nu o sa iti vina sa crezi,oricum fii tare..ca ai pentru ce sa lupti si sa rabzi un pic de durere,in momentul in care o sa iti vezi copilul o sa uiti instant TOT!
    t3odora26 am pus poze cu Maya la album..in sfarsit am reusit,imi cam prinde-am urechiile ca nu stiam cum sa le pun,deaia mi-a luat atata timp) acum trebuie sa ies cu piticutza afara,dar am sa mai pun si altele..va pup fetelor!

Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    1.561

Cosmina, iti multumesc pentru poze!!! E o minune de copil!!!!
    Abia astept sa imi vad si eu comoara!!!

Cand ai timp poate imi poti spune si cam ce preturi se practica acum pt nastere... Ma gandesc ca tu ai nascut natural, nu?
    Eu pentru cezariana ma gandeam sa dau la doctor 800 lei, anestezist 150 ron, neonatolog 150 ron si la asistente inca nu m-am gandit.. Oare e bine? E prea putin, sau prea mult? Tu cat ai dat ?

CosminaCj Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    80

teodora mie mi se pare SUFICIENT cat vrei sa dai,fiecare dam dupa posibilitati,eu am mai postat aici pe forum cat am dat asa ca am sa iti dau un copy/paste

Re: Mamici din Cluj-Napoca
    permalink

La doctor i-am dat 6 milioane vechi la moasa 2 iar asistentei care era si ea acolo si a mai ajutat 1 milion anestezistei nu i-am dat eu banii ,ia dat sotu 3 milioane ,mi-a adus sotul si o plasa de ciocolati si mai dadeam la asistente,infirmiere depinde care cum imi facea un bine,iar asistentei ce i-a bagat cercei in urechi la micutza i-am dat 400 de mii.
    Cam asa a fost

Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    1.561

Multumesc foarte frumos, Cosmina!!!

Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    1.561

Citat Citat din alexandra30 Vezi post
    buna dragi mamici!!!!!!din Cluj-Napoca sunt si eu ,am o fetita de 1 an si 8 luni iar acum ne dorim si bb2!!!!!!!puuuuuuuuup
    Iti urez multa sanatate si sa va dea DD inca un bebe sanatos cat mai curand!!!

CosminaCj Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    80

Buna Alexandra,sa iti ajute Dumnezeu sa ti se implineasca dorinta!!

Ariana Avatar
    Ariana este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    315

Salut!
    Poate s-a mai discutat dar in atatea topicuri nu reusesc sa gasesc ce ma intereseaza. Azi se implinesc 37 sapt. si o zi de sarcina (dupa ecograf) si incetut incerc sa definitivez bagajele pt. maternitate-Gine1 (Cluj) unde voi naste cu Dr. Butnaru. Nu stiu exact ce mai trebuie pus in bagaj, m-ati ajuta mult daca aveti cumva cunostinta de continutul bagajului unei gravidute (cat si al unui bebelus) care va naste la Gine 1, din cate stiu mai difera "necesarul" in functie de maternitate. Lapte praf trebuie sa pregatesc pentru orice eventualitate sau imi dau ei? Mentionez ca intentionez sa nasc cat se poate de natural, daca se poate chiar si fara epidurala. Pana acum am achizitionat firul de sutura (rapid resorbabil) pt. eventuala (dar mai mult ca sigura) epiziotomie si trebuie sa mai cumpar ocitocina (doar de atat mi-a zis Dr. ca am nevoie, restul au ei-ma refer la medicamente/solutii dezinfectie, etc). I-am pus bebelusei cateva hainite(sper ca am nimerit ce trebuie) iar mie inca mai nimic....inafara de ceva unguente, pompa de san, vreo 2 camasi de noapte/alaptat. Cred ca nu mai termin bagajul acesta odata! Sa imi pun si vata cu tifon sau doar tampoane puternic absorbante?
    Va multumesc mult pentru orice sugestie legata de Gine1, n-as vrea sa ma duc cu tot dulapul dar nici sa fiu pe langa total! Daca mi-ati da de asemenea niste ponturi as fi foarte fericita.
    Dr. Butnaru mi se pare ok, atat timp cat totul va fi bine/profesionist nu ma deranjeaza ca fumega ca furnalul...important e sa fie la inaltime. Este primul meu bebe asa ca alte recomandari nu pot face.
    Cum decurg lucrurile la Gine1, ma scuzati ca va intreb!? Cand incepe travaliul(n-as vrea sa merg nici prea repede dar oare voi sti eu sa astept contractiile din 10 in 10 min. cum se recomanda?) ma prezint acolo si ma ia in primire o moasa( sper sa nimeresc una minunata fiindca pot fi foarte enervanta si a dracului daca mi se pare ca nu-si dau interesul) iar apoi ei anunta doctorul( asa a zis Dr. ca daca apare ceva neprevazut si se declanseaza nasterea el va fi anuntat)? Sau musai sa am numarul lui de tel.? Pana acum nu l-am primit, sapt. viitoare marti ma duc iar la control si mi-a zis ca la momentul potrivit imi va da numarul...
    Sotii au voie sa stea langa sotii sau sunt exclusi pe coridor?

Cred ca v-am zapacit de cap, ma scuzati si va multumesc pentru orice raspuns!

BBpiticutz Avatar
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Posturi
    1.952

Felicitari teo!!! Am vazut fetita, e superba, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
    te pup!:*

CosminaCj Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    80

Teodora sa iti traiasca printesa,asteptam cand ai timp sa ne povestesti cum a fost:X BBpiticutz,tu urmezi

BBpiticutz Avatar
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Posturi
    1.952

vaaaai, nu-mi mai spune ca simt ca ma urc pe pereti!!!
    dr. nostru dragul de el pleaca in concediu aprox cand trebuie sa nasc eu, is foarte fericita....daca decide asta micu ca vine mai repede nu stiu ce ma fac...si mi-am pus toate sperantele in dr.

Subiecte Similare

1. buna ziua mamici si viitoare mamici
    De geanina81 in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 06 mar 2012, 15:44
  2. Replici: 61
    Ultimul post: 01 dec 2011, 07:55
  3. cat costa o nastere la Cluj ?
    De carla in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 2
    Ultimul post: 11 aug 2011, 20:34
  4. Burse pentru gradinita si scoala in Cluj
    De parinti clujeni in forum Copilul de gradinita
    Replici: 0
    Ultimul post: 22 iul 2010, 10:39
  5. Burse pentru gradinita si coala in Cluj
    De parinti clujeni in forum Copilul de gradinita
    Replici: 0
    Ultimul post: 22 iul 2010, 10:38

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44