servus fetelor!
stiti pe cineva care a nascut la gine1? cum a fost?
Esti o mamica din Cluj? Viitoare mamica, aspiranta, mamica? Esti bine venita aici, cu sfaturi, pentru a primi sfaturi, pentru o vorba buna!!!
Mamici din Cluj va asteptam!!!
Ultima editare de lovelife : 11 nov 2011 la 10:22
Buna,cineva care a nascut la gine 1 cu Halmagean? Ce parere aveti de el ca doctor?![]()
tu ai fost la el la cabinet?
pare cam expeditiv, dar asa sunt majoritatea si daca stii cum sa-l iei, il intrebi tot ce nu ti-e clar sau de ce ti-e teama, sta si iti explica, fara probleme
eu am fost la ff. multi medici, mai ales femei, inclusiv la clara mironiuc si nu am fost deloc multumita, mai ales la clara m. pt. ca asteptam aprox. 2 ore si nu are eco asa performant
am mai fost la dr. baltaretu, mi-a placut fff. mult de dansa, dar din pacate nu are paturi la spitalele de stat, nu pot naste cu ea decat la gynia, ceea ce nu-mi permit
Si eu am auzit numai de bine,tocmai de aceea l-am si ales pe el..sper sa nu raman dezamagitaDa,am fost la el la cabinet si sa purtat foarte frumos cu mine,chiar nu ma "expediat" repede
imi place ca are rabdare sa iti explice..de un asemenea doctor am eu nevoie..inainte mergeam la control la dr Fulga...insa nu am mai fost multumita de ea..nu avea rabdare sa explice..defapt nu avea timp..mergeau femeile la ea in cabinet ca pe banda rulanta..nu iti explica nimic..fiind la prima sarcina...am nevoie sa mi se de-a "mura in gura" totul ca sa inteleg ce e bine si ce nu..ce trebe sa fac si ce nu:|
..Ce sa zic draga mea..sa ai parte de nastere usoara

Si eu sunt la Halmagean.
Ca doctor mie mi se pare ok, insa si eu am senzatia ca ma trateaza cateodata mult prea fuserit. Noroc ca si eu sunt incapatanata si nu plec fara sa am raspunsuri la toate intrebarile. :P De obicei ma lamureste cu orice problema.
Cand l-am ales am facut ceva cercetari, ce doctori si spitale sunt mai buni/bune pt cezariana (eu am indicatie pt cezariana) si cam el era cu cele mai putine plangeri.
Sper sa nu ma dezamageasca.
Buna t3odora26, toate trecem prin asta..din pacate cam mergem la risc atunci cand ne alegem un doctor care sa ne urmareasca sarcina,sau vrem sa nastem cu el/ea...eu personal am auzit numai de bine de Halmagean,tocmai de aceea am ales sa nasc cu el,o matusa de-a mea a nascut cu el..plus de asta sora mea a facut practica la gine1 si a asistat cu el la 2,3 nasteri si a zis ca ii bun ca medic din toate punctele de vedere,nu cred ca sora mea m-ar minti si mi-ar spune sa merg la el daca nu ar fi bunce zic..sper sa fie bine pentru noi..si toate viitoarele mamici,indiferent cu cine nasc..

Multumesc frumos pentru cuvintele de linistire. Mi-ai mai eliminat din temeri.
Sanatate, sarcina si nastere usoara tuturor mamicilor!
t3odora26 nu ai pentru ce,scuza-ma ca te intreb,dar cate saptamani de sarcina ai?sa stiu daca o sa nasc inaintea ta sau dupa..daca o sa nasc eu inainte promit ca am sa iti zic cum a fost) :P:P:P

pff,eu astazi am intrat in saptamana 36,deci cu siguranta o sa te pot anunta cum a decurs nastereasper doar sa nu ma chinuie mult pitica
![]()