300 ron parca. la cabinetul lui particular de langa modern.

Ai idee cat costa morfologia fetala la dr Botezatu?

Multumesc! Eu am facut la medicul meu, dar nu mi-a dat prea multe detalii.
buna fetelor.cam putine mamici din galati...si eu tot din galati sunt.merg la dr ioana pop si deocamdata sunt multumita de ea.sarcina usoara si multa sanatate va doresc.

Cred ca suntem putine din Galati! Sarcina usoara si bebe la termen!
multumesc la fel.pup

Buna fetele si de la mine! Sunt mamica fericita a unui baietel de 2ani si 5 luni si sunt insarcinata in 31 de saptamani. Cam putine mamici din Gl pe forum. Eu tot la Ioana Pop imi monitorizez sarcina [cat si cealalta sarcina] si am fost multumita de dansa.
Sarcina usoara si bebelusi sanatosi si papaciosi!

Buna Madalina! Nu a fost nevoie sa fac cezariana si nici nu am vrut!
Am fost asistata de dansa la nastere si a fost bine.La prima sarcina aveam initial placenta inserata jos si era o problema in caz ca nu se ridica; dar pe la 6-7 luni s-au asezat lucrurile favorabil si nu am avut probleme. Eu am nascut destul de repede natural si fara dureri insurporabile prea mari . M-am refacut destul de repede. Acum sper sa fie la fel!![]()
Sarcina usoara in continuare si o nastere din care sa te refaci rapid!
multumesc de raspuns.eu vreau sa fac cezariana,nu vreau normal,una pt ca imi e foarte frica si apoi ca am probleme cu ochii si nu e indicat.port lentile,am miopie si astismatism si la o nastere naturala se poate avansa.
Buna si eu sunt din galati si sunt insarcinata in 12 sapt.vreau sa va intreb ce parere aveti de dr pop