buna corynica!sunt o viitoare mamica din galati!
Esti o mamica din Galati? Viitoare mamica, aspiranta, mamica? Esti bine venita aici, cu sfaturi, pentru a primi sfaturi, pentru o vorba buna!!!
Mamici din Galati, stiati ca mamicamea.ro este tot din Galati?
Ultima editare de lovelife : 11 nov 2011 la 12:39
buna corynica!sunt o viitoare mamica din galati!
salutare!si eu sunt o viitoare mamica din galati!:*
Ultima editare de lovelife : 11 nov 2011 la 12:41
e prima oara cand intru aici si nu prea ma pricep...imi va lua ceva timp.
poate reuseste cineva sa ma desluseasca![]()
Buna mamicilor si viitoarelor mamici. Eu sunt noua pe aici am 28 de saptamani si as vrea sa stiu daca e cineva care a facut cezariana cu dr.Bucatanschi Mihaela si cat va costat.Eu vreau sa nasc la judetean.pup si o zi frumoasa.
Ultima editare de lovelife : 11 nov 2011 la 12:42
Salutt! Felicitari pentru bebe. Eu am nascut la sp Judetean din Galati, nu cu Bucatanschi ci cu un al doctor , dar cat am stat 3 saptamani inainte de a naste la pretravalui in blocul de nasteri , am avut o colega de salon care a nascut cu ea .. si a zis ca a dat 700 lei doctoritei, 200 lei mana a doua si 200 lei la anestezist . Nastere cat mai usoara si un bebe sanatos
Ultima editare de lovelife : 11 nov 2011 la 12:43
Un pic din Tati si un pic din mami .... mareeeee minune , Vlad Stefan.. Te iubim mult de tot
[
Photo Tinks by WiddlyTinks.com
Ne-am intalnit motanelul pe 30 noiembrie echografic , iar intr-o zi minunata de vara pe 8 iulie la ora 13:10 i-am dat prima sarutare . Te iubim mult de tot baiatul nostru, esti lumina noastra
multumesc mult ...![]()

Buna ziua! Mai e cineva pe aici? Si eu sunt o viitoare mamica din Galati. Sper sa mai gasesc pe cineva pe aici.