Pagina 1 din 10 123456 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 112
Like Tree1Likes

Subiect: Mamici din Piatra-Neamt

corynica este offline Banat
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    5.935

Implicit Mamici din Piatra-Neamt

Esti din Piatra-Neamt? Viitoare mamica, aspiranta, mamica? Esti bine venita aici, cu sfaturi, pentru a primi sfaturi, pentru o vorba buna!!!
    Mamici din Piatra Neamt va asteptam!!!
    Ultima editare de lovelife : 11 nov 2011 la 10:40

Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    12

Implicit Re: Mamici din Piatra-Neamt

Sunt si eu o mamica din piatra neamt care se plictiseste singurica cu fetita de 7 luni in casa.daca mai sunt burtici sau mamici din piatra csre se plictisesc ar fi fain sa ne cunoastem.pup pe toate

Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    12

Sunt si eu o mamica din piatra neamt care se plictiseste singurica cu fetita de 7 luni in casa.daca mai sunt burtici sau mamici din piatra csre se plictisesc ar fi fain sa ne cunoastem.pup pe toate

Valentina11 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    1

Buna ziua ! Sunt studenta la Facultate de Geografie, Universitatea Bucuresti si pentru realizarea lucrarii de licenta am nevoie de o serie de date ce vor rezulta in urma completarii acestui chestionar de catre dumneavoastra. Asa ca va rog sa raspundeti la chestionar. Nu dureaza decat maxim 5 min. Va multumesc ! https://spreadsheets.google.com/view...pMUkE6MQ#gid=0

alina4cip este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    4

buna. Sunt noua pe forum.
    Am o mare nelamurire, si daca puteti, as vrea sa imi da-ti un sfat. Luna trecuta am avut contact neprotejat, mi-a intarziat menstra 3 saptamani, iar dupa aceasta perioada, a inceput sa imi curga sange. Seara am avut doar o scurgere maro, dar dimineata m-am trezit cu o scurgere puternica. Nu am avut niciun fel de durere... Dar observ ca acum au inceput sa ma doara iarasi sanii. Se poate sa fiu insarcinata si sa am ciclu peste sarcina?

mihaela102 Avatar
    mihaela102 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    691

Citat Citat din alina4cip Vezi post
    buna. Sunt noua pe forum.
    Am o mare nelamurire, si daca puteti, as vrea sa imi da-ti un sfat. Luna trecuta am avut contact neprotejat, mi-a intarziat menstra 3 saptamani, iar dupa aceasta perioada, a inceput sa imi curga sange. Seara am avut doar o scurgere maro, dar dimineata m-am trezit cu o scurgere puternica. Nu am avut niciun fel de durere... Dar observ ca acum au inceput sa ma doara iarasi sanii. Se poate sa fiu insarcinata si sa am ciclu peste sarcina?
    daca ti-a intarziat CM 3 sapt sunt mari sanse sa fii insarcinata; daca ai menstruatie peste sarcina poate fi un lucru foarte grav; eu te-as trimite cat mai repede la ginecolog, nu mai e timp de teste; poate fi sarcina extrauterina, oprita din evolutie sau sarcina cu pb si ai nevoie de tratament de mentinere; tb sa vezi imediat ce e cu acea scurgere;

alina4cip este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    4

sotul meu spune ca sigur sunt insarcinata, pentru ca mi-a crescut un pic burtica, mi s-au marit mameloanele,ma dor sani... Nu stiu ce sa mai cred...

mihaela102 Avatar
    mihaela102 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    691

Citat Citat din alina4cip Vezi post
    sotul meu spune ca sigur sunt insarcinata, pentru ca mi-a crescut un pic burtica, mi s-au marit mameloanele,ma dor sani... Nu stiu ce sa mai cred...
    banuiesc ca sotul tau este medic?!
    eu nu inteleg cum poti sta asa fara sa stii ce se intampla in organismul tau; credeam ca deja ai fost la control si ne spui ce se intampla; chiar tu ti-ai pus intrebarea "ciclu peste sarcina"; un lucru foarte grav atat pt organismul tau cat si pt un posibil embrion!!!! poate fi o simpla raceala, o intarziere din cauza stresului, o chestie banala...dar poate fi si ceva serios si trebuie actionat cat mai repede, iar daca sotul tau tot se pricepe la femei insarcinate sa te duca imediat la maternitate ca trebuie sa fie medic de garda si macar iti spune ce se intampla; iarta-mi aciditatea, dar..........

ella-2011 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    32

Implicit Raspuns Mamici din Piatra-Neamt

salutare fetelor!
    eu sunt o viitoare mamica de decembrie 2011 din piatra neamt. Sper sa am cu cine vb vad ca e cam pustiu pe aici.Astept sa impartim pareri,idei,emotii...

steffy este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    2

buna fetelor! sunt noua pe acest forum si...sunt noua si in piatra neamt. sa va spun cate ceva despre mine. am 26 de ani,sunt din bacau si m-am mutat in piatra neamt de aproximativ un an cu viitorul sot.de 6 luni incercam sa facem un bebe,( inginereste... adica cu tinerea unui grafic cu temp.bazala,monitorizare lichid cervical...tot tacamul)timp in care am avut 2 avorturi menstruale(inainte de a fi diagnosticata sarcina) adica am facut test de sarcina si a iesit pozitiv si cam la 2 zile mi-a venit menstruatia. am rugamintea la voi sa-mi recomandati un ginecolog bun in piatra neamt.am fost la poparlan dar inainte de a ne hotara sa facem un bebe dar a trebuit sa-i scot cu clestele informatiile.(noroc ca-s viitoare asistent de farmacie si am stiut ce sa-l intreb) ).in rest ce sa va mai spun... nu prea cunosc pe nimeni in piatra neamt si sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru

ella-2011 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    32

Buna steffy si bine ai venit printre noi ! Eu sunt la dr.Salavastru Tudor.E un dr tanar ,mai nou dar care din cate am inteles isi da interesul in ceea ce face.E amabil,vb frumos.E la clinica Antares,langa gara. Lucreaza si in spital.Poti sa incerci sa mergi la el. Multa bafta! Astept sa mai vb .

steffy este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    2

Citat Citat din ella-2011 Vezi post
    Buna steffy si bine ai venit printre noi ! Eu sunt la dr.Salavastru Tudor.E un dr tanar ,mai nou dar care din cate am inteles isi da interesul in ceea ce face.E amabil,vb frumos.E la clinica Antares,langa gara. Lucreaza si in spital.Poti sa incerci sa mergi la el. Multa bafta! Astept sa mai vb .
    neatza! multumesc de informatie. de dr rugina stii ceva? am auzit ca e tot pe langa gara, ca e mai in varsta dar se implica...cica e genu care vine si noaptea de acasa daca ai o problema cu sarcina sau daca nasti.asta spune multe despre caracterul lui...trebuie sa ma hotarasc destul de repede ca sapt viitoare vreau sa ma duc sa aflu misterul de ce nu pot tine o sarcina mai mult de 2 sapt.si as vrea sa nimeresc din prima la un dr bun

Pagina 1 din 10 123456 ... UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. buna ziua mamici si viitoare mamici
    De geanina81 in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 06 mar 2012, 15:44
  2. Replici: 61
    Ultimul post: 01 dec 2011, 07:55
  3. Mamici din Neamt
    De adina_neamt in forum Clubul mamicilor
    Replici: 3
    Ultimul post: 30 mai 2011, 20:18

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44