Pagina 4 din 87 PrimulPrimul 12345678914243454 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 37 la 48 din 1039
Like Tree33Likes

Subiect: Mamici din Bacau?

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Implicit Re: Mamici din Bacau?

totul e bine cu bebe , de paste nu fac nimic special , poate vor veni socri pe la noi , poate ne vom intalni un pic cu nasii .... nu stiu , nu am planuit nimic pana acum ....astazi am spalat geamurile si am obosit foarte tare, a inceput sa ma doara burtica , dar acum a trecut ... voi ce faceti ?

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

mom2be Avatar
    mom2be este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    489

Citat Citat din anaphielle Vezi post
    totul e bine cu bebe , de paste nu fac nimic special , poate vor veni socri pe la noi , poate ne vom intalni un pic cu nasii .... nu stiu , nu am planuit nimic pana acum ....astazi am spalat geamurile si am obosit foarte tare, a inceput sa ma doara burtica , dar acum a trecut ... voi ce faceti ?
    Neatza...
    Bine ca totul e ok si cu tine la fel...deci Easter in za familly
    Super fain....
    Ai grija cu efortul...ca ce e prea mult strica...acum mai ales ca esti kinder cu surprize...mai cere ajutorul ca esti in masura
    Eu am o luna jumatate de cand m am mutat in noul apartament si vreau sa ti spun...deshi nu e un motiv de lauda ca din 2 camere...o baie si o bucatarie...am reusit sa sterg geamul de la baie si cele din camera noastra....
    Nu reusesc...numai cand ma gandesc cat sunt de prafuite si murdare (cred ca n au mai fost sterse never ever de cand le au pus) mi se taie tot cheful...
    Poate intr o zi am sa ma enervez si am sa ma apuc totushi de ele...one day...one day....
    Sa aveti o zi buna gagici...deshi vad ca mai mult numai noi 2 mai facem prezentza

Ryan Christian s-a nascut pe 8 Mai!

gabymy este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    9

Buna, eu sunt Gabi si sunt din Buhusi,si eu merg tot la d-na dr. Zoican,este foarte de treaba,ma bucur ca am gasit-o

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

da , asa se pare , noi doua ce mai vb , poate celelalte fete au treaba ... ieri mi-a fost destul de rau , m-a durut burtica tare am facut o vaginita si mi-a dat cervugid , cred ca de la ala m-a durut burta atat de tare , dar nu m-am panicat ptr ca il simteam pe bebe cum misca , doar eu ma miscam cam greu . si , Doamne , cata grija am de zona intima ptr ca stiu ca sunt sensibila tare , si uite ca tot nu am scapat ...

tu i-ai vazut fata lui bee la eco ? mie mi-a iesit pe o poza rade taica-su de el ca are fruntea mare , eu zic ca statea un pic cu capul in jos , cn stie ...are buzele frumoase atat cat se poate vedea ...

buna gabi , in cate luni esti , cum e cu sarcina ?

Alex&Bianca=Love

nicoll este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    37
    Posturi
    135

Hristos a inviat!!! Buna dimineata si din partea mea si scuze pt lipsa din peisaj. Cu Sarbatorile astea, nu am mai reusit sa deschid calculatorul; sper ca sunteti bine, si voi si bebeii vostri. Cred ca nu ati facut excese culinare de Pasti!!!!!
    ALEX-STEFAN

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Adevarat a inviat ! eu una nu am facut niciun exces , am mancat la fel ca inainte , m-a ajutat si faptul ca am stat acasa cu sotul meu . si bebe meu este bine , acum e vioi ... tu , ce ai facut ? ce face bebe ?

Alex&Bianca=Love

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    37
    Posturi
    135

Eu nu am stat prea linistita, am muncit cam mult joi, vineri si sambata, ca ajunsesem sa nu mai imi simt talpile, a trebuit sa-mi faca sotul meu masaj ca sa-mi revin putin, oricum ma durea si coloana destul de mult ca de-abia ma ridicam din pat. De asta cred ca si bebele meu a fost cam agitat, si noaptea la inviere si duminica m-a trezit la 8 dimineata cu picioare in burtica.
    Dar cele 2 zile de Pasti m-am odihnit si mi-am mai revenit, acum sunt la servici, am revenit la normal.
    Daca as fi fost doar cu sotul meu poate ca nu m-as fi agitat asa, dar cand ai si inca un copil treburile se schimba radical.
    ALEX-STEFAN

mom2be Avatar
    Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    489

Hristos a Inviat burticilor...!
    Ce faceti...cum va mai simtiti?...sper ca totul e bine!!!
    Gata si cu Pastele....multa munca si mancare pentru 3 zile...eu una sunt happy ca s a terminat...caci prea am tras de mine zilele astea...mancare...curatenie...spalat...apoi prieteni...vizite....nopti petrecute pana tarziu....si bineinteles ca au aparut si efectele...picioare si maini umflate...indigestii...arsuri...oboseala...si mai nou ma mai incearca si o raceala....tu i ceapa masii...
    Noi am reusit si am terminat cu cumparaturile pentru bebe...bagajul lui si al meu de spital...am fost si la moasa si am facut planul de bataie pentru nastere...deci cam totul este pregatit...de acum asteptam marea intalnire...
    Va pup fetelor...sa aveti o zi ushoara si buna!!!

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    37
    Posturi
    135

Citat Citat din mom2be Vezi post
    Hristos a Inviat burticilor...!
    Ce faceti...cum va mai simtiti?...sper ca totul e bine!!!
    Gata si cu Pastele....multa munca si mancare pentru 3 zile...eu una sunt happy ca s a terminat...caci prea am tras de mine zilele astea...mancare...curatenie...spalat...apoi prieteni...vizite....nopti petrecute pana tarziu....si bineinteles ca au aparut si efectele...picioare si maini umflate...indigestii...arsuri...oboseala...si mai nou ma mai incearca si o raceala....tu i ceapa masii...
    Noi am reusit si am terminat cu cumparaturile pentru bebe...bagajul lui si al meu de spital...am fost si la moasa si am facut planul de bataie pentru nastere...deci cam totul este pregatit...de acum asteptam marea intalnire...
    Va pup fetelor...sa aveti o zi ushoara si buna!!!
    Spune-ne si noua ce ai pregatit pt bebe, ai cumparat multe lucruri?
    Si legat de moasa, la ce te referi? Cu ce te ajuta ea ca doar nasti cu doctorul, nu?????
    Cred ca de-abia astepti marea intalnire!!!!!!
    ALEX-STEFAN

mom2be Avatar
    Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    489

Poi aici e diferit...moasa este cea care ti urmareste evolutia sarcinii...si de nascut nasti tot cu ea...in caz de complicatii atat in periaoda de evolutie cat si in procesul nasterii intervine doctorul...dar doar in caz de maxima urgentza... asa ca...ca vreau sau nu trebuie sa ma las in baza ei si sa am incredere ca totul va fi bine...
    Pentru bebe...am luat cam tot ce trebuie...zic eu....patut, carucior, caditza, hainutze, scutece, cosmetice, biberoane, sterilizator, suzete, termometru, lapte praf (just in case)...in mare...cam astea sunt...pe urma ce o sa mai trebuiasca o sa le mai procuram in timp...
    Emotii am tot mai multe...faptul ca nu am mai trecut printr o asa experientza ma face sa ma simt mai infricosata...ca nu stiu la ce sa ma astept...dar Dumnezeu e Mare si sper eu ca voi trece cu bine...important este ca strumful sa fie bine si sanatos!!

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    37
    Posturi
    135

Buna dimineata, fetelor. Pentru ca a fost ieri o zi asa de frumoasa, am iesit la cumparaturi, mai exact as fi vrut sa imi cumpar niste hainute, ca nu imi mai incape burtica in cele actuale,dar din pacate nu am gasit nimic.
    Am strabatut mall-ul in lung si-n lat, dar slabut tare. Cum eu sunt un pic mai plinuta de felul meu, am plecat de acolo dezamagita.
    M-am dus si prin magazine in centru, dar tot nimic. Asa ca mai caut, sper sa gasesc pana la urma ceva.
    Magazine pt gravidute numai cu numele, ca la capitolul aprovizionare EFICITAR
    ALEX-STEFAN

gabymy este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    9

Buna,am 12 saptamani si pana acum totul este bine

Subiecte Similare

1. clinici private la Bacau
    De avramik in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 42
    Ultimul post: 13 apr 2012, 22:31
  2. buna ziua mamici si viitoare mamici
    De geanina81 in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 06 mar 2012, 15:44
  3. Replici: 61
    Ultimul post: 01 dec 2011, 07:55
  4. In bacau cu cine nasteti?
    De Unregistered in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 21
    Ultimul post: 11 sep 2011, 12:16

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44