Pagina 40 din 87 PrimulPrimul ... 1020303536373839404142434445506070 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 469 la 480 din 1039
Like Tree33Likes

Subiect: Mamici din Bacau?

elyn_pops Avatar
    elyn_pops este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    458

Implicit Raspuns Mamici din Bacau?

daaa , am un sot super ... bine are si defecte garla ca au toti si ne mai si certam ca nu suntem sfinti dar e super.... face curatenie , ma asculta , face ce ii spun eu Mai putin mancare si sa ii spun sa faca ceva ca daca nu ii spun ghici ce face??? Sta si se joaca la calculator.
    Chiar radeam de el zilele trecute ca chiuveta plina de vase , rufele in masina de intins , geamul deschis sa se aeriseasca de dimineata... si io vin acasa la 7.30 si el la pc se juca.... mamma sa arda Roma si daca nu iti spune nimeni sa o stingi tu te joci ......Barbatii astia

marynela Avatar
    marynela este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.631

))) parca il descrii pe al meu!!! e la fel, daca ii zic sa fac 100 de lucruri intr-o zi le face pe toate,ba mai bine ba mai cu stangacii, dar le face, si se baga la toate mancare curatenie spalat...dar daca nu-s cu gura pe el gata l-am pierdut ori in pat la tv ori la pc, la fel ca la tine))) eh bine ca fac si impinsi de la spate!!!eu cand vad alte exemple multumesc lui dumnezeu k mi-a dat un barbat ca el

..........for ever.........
    ​
    Sa ai incredere totala in Dumnezeu inseamna sa ai credinta ca El stie ce este mai bine pentru tine in viata!!!

elyn_pops Avatar
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    458

DAAAA si inca cum.... Bautura doar la partyuri da atunci se face prastie ) si fenei din cate stiu eu nu )
    deci e bine asa.ma uit la tata de exemplu si mi zic ca sper sa nu ajunga asa cu vinul in nas non stop.

Data inscrierii
    februarie 2012
    Posturi
    88

fetelor eu am vazut un film soooper da ocupa cam o dupa-amiaza are 5 parti se cheama mildred pierce ...e povestea unei femei puternice....cu kate winslet...vi-l recomand...elyn lasa stresul de la servici ca nu e bun pt cel mic ...iei bataitza la fundulet...fii mai nepasatoare si asculta doar ceea ce vrei sa auzi...doar ce-ti convine restu punele in partea dorsala...si stii ca si eu am avut probleme tu de la ce crezi ca mi s-au tras?...asa ia un sfat de la mine cu toate ca st micutza stai cat mai calma si cat mai nepasatoare si gandeste cat mai pozitiv...life is better than you think

marynela Avatar
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.631

perfecta dreptate ))) si exemple dintr-astea tot sunt cu bautura, asa k eu i-am zis de cand aveam 1 luna impreuna, daca te vad o data ca iti sticlesc ochii a doua oara sigur nu te mai vad!!! ca is de mult plecata!!! )) asa k e fff bine, pana acum mai in gluma mai in serios toti avem parti bune si mai putin bune, important e sa trecem impreuna peste ele si sa le corectam pe unde e cazut si pe cat posibil

​
    Sa ai incredere totala in Dumnezeu inseamna sa ai credinta ca El stie ce este mai bine pentru tine in viata!!!

marynela Avatar
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.631

fetelor va doresc o seara minunata si maine o zi buna, usoara si mai ales calduroasa!!! pe vineri sa fiti vorbarete sa am ce citi!!!!

​

Data inscrierii
    februarie 2012
    Posturi
    88

o seara minunata si tie!!!!!!va pe taote!!!!!

Data inscrierii
    februarie 2012
    Posturi
    88

buna dimineatza!!!!cum e cu frigul?..ce bine ca eu nu trebuie sa ies din casa!!!!!va pup si o zi cat mai frumoasa sa aveti!!!!

elyn_pops Avatar
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    458

neata neata .Te fudulesti Ana ca stai in casa si altii ies in frig si vant. Traiasca taxiurile ca masina e ingropata in zapada )

elyn_pops Avatar
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    458

deci fetele astazi avem 16 saptamani si mami e fericita dar ca sa fie toate bune m-am hotarat sa dansez in burtica asa ca sa ma simta mami si sa stie ca sunt eu. Bebelinul lui Elyn

Data inscrierii
    februarie 2012
    Posturi
    88

felicitari!!!!!!!!!!si ce veste minunata....ai vz ca iti faceai griji degeaba????????ce frumos...stai sa vezi ca eu am program de somn de la 10-11 seara pana la 3 dimineata si de 3-6 stau cu ochii pe pereti si de la 6 adorm iar pana la 8-9 depinde cat de cuminte este asta mica!!!!!!!!am un program sooooooper de somn!!!ziua nici nu incape vorba de odihna!!!!

elyn_pops Avatar
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    458

Stii doar ca sunt momente ... saptamana asta e asa ... saptamana viitoare oboseste si ea si dormi si tu mai mult.

Sarnaaaaa

Subiecte Similare

1. clinici private la Bacau
    De avramik in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 42
    Ultimul post: 13 apr 2012, 22:31
  2. buna ziua mamici si viitoare mamici
    De geanina81 in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 06 mar 2012, 15:44
  3. Replici: 61
    Ultimul post: 01 dec 2011, 07:55
  4. In bacau cu cine nasteti?
    De Unregistered in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 21
    Ultimul post: 11 sep 2011, 12:16

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44