Raspuns Mamici din Bacau?
Buna dimineata.
Nu stiu cand trece timpul asta; un pic de curatenie, ba plange Alex si vrea in brate, ba un pic de mancare, ba niste rufe la spalat, ba trecuie sa-l hranesc pe Alex.....si uite-asa ca nu stiu cand se face seara. Mai e putin si vine Pastele si parca nu am facut nimic prin casa, parca iar s-a facut deranj. Uf, ca m-am saturat de smotru toata ziua.
Elyn, deci nu te muti in casa noua de Pasti.( de fapt cred ca nici nu aveati asta in plan) Lasa, nu-i bai, tu trebuie sa stai linistita, sa fie bebe ok.
Dorra, de ce a fost mai greu ati scapat, daca acum il pui doar la culcare, inseamna ca e mai pine acum. Peste catva timp nici nu o sa-ti mai amintesti de perioada asta mai naspa.
In legatura cu analizele, esti o norocoasa ca totusi ai gasit unde sa le faci faca bani.......
1 Atasment(e)
paste fericit fetelor!!!!
Atasament 13319
Sarbatori fericite iubitele mele. Din pacate vremea ne este potrivnica , eu nici nu ma gandesc sa ies mai ales ca ma cam incearca o raceala , imi pare rau pt ca stiu ca la anul nu o sa ma pot duce cu asta miica dar asta este. Sa luati lumina si pt mine care ajungeti.
In casa noua m-am mutat deja dar mai am o groaza de lucruri de aranjat. Pana nasc o sa le pun la punct.Ana nu a mai intrat pt ca a ramas fara net dar va saluta si va transmite Sarbatori fericite. Stefi e bine sanatoasa , a facut pace cu tatuca mamicii si doarme noaptea deci are mai putini colici ca la spital.Nu am ajuns inca sa o vad dar sper sa ajung cat mai curand.
Va poopik dulce dulce si va urez \Sarbatori cat mai fericite alaturi de cei dragi.
CRISTOS A INVIAT! va uram din suflet un Paste fericit alaturi de cei dragi!
Dorra si Iustin
HRISTOS A INVIAT!!!neatza scumpele mele!!!ce mai faceti?nu am intrat de multisor in curand voi avea din nou calc meu am luat niste virusi si acum e la cineva la reparat...si in curand va voi da si pozici cu stefania mea!!!tin sa va zic ca 2 sapt am stat la materna desi nu prea mi-a facut placere,,,am schimbat inclusiv doctorul nu am mai nascut cu cruceanu ci cu sargu!!in fine am avut o experienta urata trebuia sa nasc pe 31 martie dar dc cruceanu a zis ca pot sa nasc natural cu placenta previa....intrasem chiar si in travaliu aveam contractii din 3 in 3 min si deveneau mai dese dopul cazuse doar ca nu mi sa rupt apa si nu aveam dilataie...ma lasat sa inebunesc pe pat de la 8-la 1 si in cele di urma mi-a facut o gramada de calmante si ma potolit de tot pe data de 3 vazand ca nu ma simteam bine am decis impreuna cu sotul sa schimb medicul si sargu mi-a zis ca nici in cel mai frumos vis nu aveam cum sa nasc natural pt ca asta mica nu avea pe unde sa iasa .....acum st foarte fericita deoarece stefy sa nascut perfect sanatoasa am luat nota 9 ca 10 a zis ca e pt naturala,,,a avut 3400g si e dulce foc...imi da putine dureri de cap colicii dar sper sa-i treaca repede am luat espumisan si un ceai la 12 lei baby drink e ceva egiptean...sper sa am timp sa citesc tot din urma!!!!
am reusit sa citesc msg ...nicoll eu eram programata pt cezatiana pe 30-31 martie...dar dumneaiei a considerat ca trebuie sa nasc natural nu stiu pt care motiv mai ales ca era si imposibil sotul meu chiar a prins-o intr-un moment singurica in timp ce pleca de la spital si a vrut sa-i dea pliculetul cu bani dar a refuzat categoric zicand ca nu sunt inca de nastere asta se intampla inainte de 30 martie...oricum eu una mi-am schimbat total parerea fata de ea si nu ma asteptam sa faca asa cv mai ales ca luna de luna lasam la cabinet mai mereu 250ron-350 ron si niciodata sub ca mereu zicea ca am de facut nush ce analiza etc...sotul chiar a insistat in repetate randuri sa o schim dar eu l-am refuzat pt ca imi era foarte drag de ea si chiar mi-a castigat increderea!!!!dar acum chiar nu mai conteaza bine ca suntem sanatoase si ca dumnezeu mi-a luminat mintea si am schimbat-o in ultimul moment altfel nu stiu daca o mai aveam pe stefy din spusele lui sargu...pt ca la previa colul e acoperit de placenta si practic copilul nu avea pe unde sa iasa,,,dar totul e bine cand se termina cu bine
Hristos a inviat!!!! Va doresc sa aveti in continuare un Paste fericit, cu multa dragoste si caldura in inimile voastre, multa fericire si numai ganduri bune alaturi de cei dragi!!!
Ana, ma bucur pt voi pt ca sunteti bine acum, dar m-am intristat cand am vazut prin cate ai trecut su cat a trebuit sa induri si sa suferi. Tu ca tu pana la urma ca asa sunt mamicile, dar pe deasupra mai era si bebelina care poate ca avea de suferit iar ticaloasa aia de doctorita nu facea decat sa va puna in pericol.
Eu am auzit destul de multe cazuri naspa vis-a vis de dr.Cruceanu, asa ca nu as fi avut curajul sa nasc cu ea; dar cand spui ca tu te-ai apropiat de ea mai ales ca o bombardai cu bani la cabinet, era un motiv in plus sa nu te lase sa te chinui ci sa te ajute. Daca era sa te fi luat dupa ea, nu stiu unde s-ar fi ajuns.
Bine ca v-ati gandit sa o schibati pe ultima suta de metri....si bine ca v-a acceptat dr. Sargu, ca de obicei ele nu se prea baga una peste alta. Cum a reactionat dr. Cruceanu cand a aflat ca nu te mai monitorizeaza????????? Cred ca a facut o moaca...:furioasa:
neata fetelor si Hristos a Inviat. cum ati petrecut?
ana imi pare rau ca ati avut "peripetii"dintr-astea, dar e bine ca ati ajuns acasa si sunteti sanatoase!!!pupici pt amandoua!!!
buna dimineata fetele. pe mine ma luat raceala , am fost ieri la un pic nic la gheraiesti si cred ca ma batut vantul :( ma doatrew capul si vegetez in pat. Bine ca Sofia e activa si ma mai inveseleste. va poopik.
Fetelor?????????? Unde santeti ca s-au terminat sarbatorile!!!!!!!!!!!
Citat:
Citat din
nicoll
Hristos a inviat!!!! Va doresc sa aveti in continuare un Paste fericit, cu multa dragoste si caldura in inimile voastre, multa fericire si numai ganduri bune alaturi de cei dragi!!!
Ana, ma bucur pt voi pt ca sunteti bine acum, dar m-am intristat cand am vazut prin cate ai trecut su cat a trebuit sa induri si sa suferi. Tu ca tu pana la urma ca asa sunt mamicile, dar pe deasupra mai era si bebelina care poate ca avea de suferit iar ticaloasa aia de doctorita nu facea decat sa va puna in pericol.
Eu am auzit destul de multe cazuri naspa vis-a vis de dr.Cruceanu, asa ca nu as fi avut curajul sa nasc cu ea; dar cand spui ca tu te-ai apropiat de ea mai ales ca o bombardai cu bani la cabinet, era un motiv in plus sa nu te lase sa te chinui ci sa te ajute. Daca era sa te fi luat dupa ea, nu stiu unde s-ar fi ajuns.
Bine ca v-ati gandit sa o schibati pe ultima suta de metri....si bine ca v-a acceptat dr. Sargu, ca de obicei ele nu se prea baga una peste alta. Cum a reactionat dr. Cruceanu cand a aflat ca nu te mai monitorizeaza????????? Cred ca a facut o moaca...:furioasa:
nu a avut nici un fel de reactie nu ia pasat a venit doar sa-mi atraga atentia ca a suparat-o msg care i la trimis sotul unde i-a zis sa-i dea d-zeu sanatate asa cum a avut ea grija de mn si de fetita!!! in sf am calc maine poate va pun si pozici cu stefy!!!va pup o seara buna!!!da si am avut noroc!!oricum sargu e foarte miloasa i-am povestit tot si a doua zi ma si operat!!!acum nu mai imi pasa bine ca noi suntem bine si data viitoare am sa casc bine urechile si am sa deschid bine ochii cand imi voi cauta un medic!!!
salutare tuturor! ana-maria, chiar m-a impresionat povestea ta vis-a-vis de dr cruceanu,mai ales ca eu am nascut cu ea si aveam o parere foart buna!
dar vorba ta-bine ca s-a terminat cu bine.
fetelor, dati-mi idei de un restaurant fain si ieftin unde pot face botezul, ca eu inca nu m-am decis, darmaxim intr-o saptamana trebuie sa actionez!