Pagina 1 din 87 12345611213151 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 1039
Like Tree33Likes

Subiect: Mamici din Bacau?

corynica este offline Banat
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    5.935

Implicit Mamici din Bacau?

Esti din Bacau? Viitoare mamica, aspiranta, mamica? Esti bine venita aici, cu sfaturi, pentru a primi sfaturi, pentru o vorba buna!!!

Mamici din Bacau veniti cu noi!!!
    Ultima editare de lovelife : 11 nov 2011 la 10:56

mom2be Avatar
    mom2be este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    489

Implicit Re: Mamici din Bacau?

Salut, eu sunt Geo, o viitoare mamica de Mai din Bacau...vad ca sunt prima care sparge gheata...daca mai sunt si alte mamici sau viitoare va astept sa mai schimbam o vorba, o parere, un sfat...haide ti sa omoram timpul...

Ryan Christian s-a nascut pe 8 Mai!

nicoll este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    37
    Posturi
    135

Citat Citat din mom2be Vezi post
    Salut, eu sunt Geo, o viitoare mamica de Mai din Bacau...vad ca sunt prima care sparge gheata...daca mai sunt si alte mamici sau viitoare va astept sa mai schimbam o vorba, o parere, un sfat...haide ti sa omoram timpul...
    Buna, Geo, de cand urmaresc sa apara o mamica din Bacau! Am postat pe alte forumuri din cauza ca aici nu aveam cu cine discuta. Eu am 18 saptamani si 5 zile de sarcina si mai am acasa un baiat de 9 ani care nu mai are rabdare pana in august, cand o sa-l vada pe bebe.
    Azi dupa-amiaza am programare la dr. poate o sa-mi spuna ce se acunde in burtica.

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    37
    Posturi
    135

Geo, tu mai ai putin pana nasti. Cred ca de-abia astepti momentul!!!!Esti la primul copil? Ce va fi, fetita sau baietel?
    ALEX-STEFAN

chiriacadrian este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    35
    Posturi
    1.153

Buna fetele! Ma primiti si pe mine?
    Sunt la a doua sarcina....DPN 20-22 septembrie :-)

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    37
    Posturi
    135

Citat Citat din chiriacadrian Vezi post
    Buna fetele! Ma primiti si pe mine?
    Sunt la a doua sarcina....DPN 20-22 septembrie :-)
    Bine ai venit!!!!! Sper sa putem schimba cateva ganduri! Iti doresc multa sanatate si nastere usoara!
    Bebele tau a miscat? Al meu a inceput sa miste de la 3,5 luni si de atunci e foarte activ. Ce-i drept si eu sunt la a doua sarcina si am stiut cum sunt primele adieri ale lui bebe. Mai vorbim. by
    ALEX-STEFAN

Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    35
    Posturi
    1.153

Buna Nicoll si mersi de urari
    Eu parca am simtit ceva-ceva saptamana trecuta....ca niste bule de gaz trecand transversal dintr-o parte in alta a burtii! Dar de atunci nu am mai simtit nimic si chiar zilele astea ma pufnise plansul ca nu mai simt nimic si daca e ceva in neregula?
    Ce dr. ginecolog iti urmareste sarcina? Eu merg la Zoican...tot cu ea am nascut si baiatul
    Haideti, mamici din Bacau, veniti aici pe forum, sa ne imprietenim, sa schimbam impresii, sa ne cunoastem

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    37
    Posturi
    135

Buna Nicoll si mersi de urari
    Eu parca am simtit ceva-ceva saptamana trecuta....ca niste bule de gaz trecand transversal dintr-o parte in alta a burtii! Dar de atunci nu am mai simtit nimic si chiar zilele astea ma pufnise plansul ca nu mai simt nimic si daca e ceva in neregula?
    Ce dr. ginecolog iti urmareste sarcina? Eu merg la Zoican...tot cu ea am nascut si baiatul
    Haideti, mamici din Bacau, veniti aici pe forum, sa ne imprietenim, sa schimbam impresii, sa ne cunoastem
    Si eu tot la d-na dr.Zoican merg si sunt tare multumita de dumneaei. Saptamana trecuta am fost la control si cand a bombardat-o fiul meu cu intrebari credeam ca se supara, dar din contra, era in stare sa-i deseneze pe hartie, ca sa inteleaga mai bine.
    La inceputul sarcinii am fost de 3 ori la Clinica Palade, dar am fost destul de dezamagita de dr. de acolo, la inceput am crezut ca mi se pare mie, dar dezamagirea a continuat asa ca am hotarat sa-mi caut alt dr.
    Cred ca am facut alegerea cea mai buna cand mi-am facut programare la d-na dr. Zoican, sunt tare linistita din punctul acesta de vedere.
    Mi-a spus ca ma asteapta la inceputul lunii mai la control, pana atunci sa nu fac prea mult efort, mai ales ca intram in febra curateniei de Pasti.
    Ziceai ca parca ai simtit ceva in burtica,la inceput e ca si cum ar adia o aripioara de fluture; eu acum, daca stau linistita in pat, il simt cum se misca, cum se intoarce, imi pun mana pe burtica si stau nemiscata, parca sa prelungesc momentul....
    Apropo, ai consultat calendarul chinezesc sa vezi ce sex are copilul? La mine reiesea dupa calendar ca iese baiat dar nu am crezut, speram ca va fi fetita, dar la ecograf mi-a confirmat ca o sa fie tot baiete; asta este, nu am ce face, am fost destul de dezamagita dar mi-a trecut. Acum este ok.
    Si inca ceva, daca nu te superi:cum te numesti? (Adrian nu cred???!!!!).
    ALEX-STEFAN

Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    35
    Posturi
    1.153

Buna din nou!

Eu sunt programata din nou saptamana viitoare, pe luni la ora 18:00, la echo. Ultima oara am fost pe 8 martie, si Zoican zicea ca pare sa fie tot baiat, dar nu e sigura si sa n-o iau de buna inca
    Si da, intradevar, ma cheama Simona...Adrian e baiatul meu
    N-am consultat zodiacul chinezesc... cum se face?
    Baiatul tot cu Zoican l-ai nascut? Cum il cheama? Prin ce zona stati?

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    37
    Posturi
    135

Buna din nou!

Eu sunt programata din nou saptamana viitoare, pe luni la ora 18:00, la echo. Ultima oara am fost pe 8 martie, si Zoican zicea ca pare sa fie tot baiat, dar nu e sigura si sa n-o iau de buna inca
    Si da, intradevar, ma cheama Simona...Adrian e baiatul meu
    N-am consultat zodiacul chinezesc... cum se face?
    Baiatul tot cu Zoican l-ai nascut? Cum il cheama? Prin ce zona stati?
    Simona, cauti pe google sexul copilului in calendarul chinezesc.
    Ia sa vedem daca la tine se potriveste...
    Eu stau langa Piata Sud.
    Acum ma grabesc, mi s-a terminat programul si plec acasa. Mai vb poimaine, maine nu sunt la biro; by,by
    ALEX-STEFAN

Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    35
    Posturi
    1.153

Te pup Re: Mamici din Bacau?

'Neata!
    Haideti la o cafeluta (eu tocmai m-am delectat cu una decofeinizata)
    Nicoll, stam relativ aproape...eu stau pe la Orizont, mai exact pe Alecu Russo...poate ne intalnim candva...
    Nu mi-ai raspuns daca baiatul l-ai nascut tot cu Zoican si cum il cheama In cate saptamani esti?
    Ma duc acum la sa caut zodiacul chinezesc

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    37
    Posturi
    135

Buna dimineata, Simona. Azi am ajuns la birou si am intrat sa vad ce mai faci.
    Sunt curioasa ce ti-a iesit ca ai in burtica.
    Eu am 20 de saptamani, ma simt bine, bebele meu da isi face mereu simtita prezenta.
    Pe Razvan, baiatul meu cel mare l-am nascut cu d-na dr.Huszar, de care am fost foarte multumita, dar care se pare ca acum este foarte ocupata cu pacientele si eu am cautat pe cineva care sa aiba rabdare cu mine si care sa nu grabeasca atunci cand sunt la control in cabinet. De asta am ales-o pe dna dr. Zoican.
    Astept sa intri pe forum, vb mai tarziu. by
    ALEX-STEFAN

Pagina 1 din 87 12345611213151 ... UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. clinici private la Bacau
    De avramik in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 42
    Ultimul post: 13 apr 2012, 22:31
  2. buna ziua mamici si viitoare mamici
    De geanina81 in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 06 mar 2012, 15:44
  3. Replici: 61
    Ultimul post: 01 dec 2011, 07:55
  4. In bacau cu cine nasteti?
    De Unregistered in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 21
    Ultimul post: 11 sep 2011, 12:16

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44