vad ca sunt prima care scrie....sunt o viitoare mamica de octombrie...abia astept sa-mi tin in brate minunea si astept sa mi se mai alature si alte viitoare mamici..va astept!
Esti din Prahova? Viitoare mamica, aspiranta, mamica? Esti bine venita aici, cu sfaturi, pentru a primi sfaturi, pentru o vorba buna!!!
Mamici din Ploiesti , Mamici din Prahova va asteptam!!!
Ultima editare de lovelife : 11 nov 2011 la 10:26
vad ca sunt prima care scrie....sunt o viitoare mamica de octombrie...abia astept sa-mi tin in brate minunea si astept sa mi se mai alature si alte viitoare mamici..va astept!
sunt o mamica ce voi naste al doilea puiut in iunie.....
ooooooooooo frumos!!!!!!!de unde esti?eu sunt din slanic prahova

Pot sa ma bag si eu? Sunt din Mizil si ma bucur sa mai cunosc si alte gravidute din ph. Ca si tine m@ria si eu voi aduce pe lume un al doilea puiut in august.
Buna, vad ca avem topic specialEu sunt din Ploiesti, o sa nasc in luna mai.
Ma bucur sa va cunosc si sper sa ne adunam mai multe pe aici.
Cornelia, 31 ani, Ploiesti, baietel - Alexandru Cristian, 08 mai, nastere naturala
Povestea lui Alex: http://sarcina-nasterea.com/alex-vrea-sa-traiasca/

Chiar daca sunt la cea de-a doua sarcina am totusi ei eu o curiozitate, cu ce discomforturi va intalniti voi in sracina. Eu, sincer, va spun ca inafara burticii la prima sarcina am fost fff infloritoare si zglobie. Acum sunt morocanosa "gretoasa" greturile nu le am numai de dimineata ci pe tot parcursul zile. dr imi tot spune ca ar trebui sa-mi treaca odata cu incheierea primului trimestru de sarcins. abia astept sa revin la normal. Si cu toate astea se merita, ma uit la baietelul meu si imi trece stiind ca inca o minune o sa mai fie in casa noastra.
Eu din fericire nu am avut greturi, zici ca tu la prima sarcina ai fost ok si ai baietel, poate acum e fetita si de asta ai alte simptome.
Pot sa-ti spun ca trim II e cel mai fericit si fara pb, in primul trim am stat cu teama ca daca se intampla ceva, o fi bine bebe etc, iar acum ca am intrat in trim III deja incepe sa ma apese burtica, tre sa am grija cum dorm, se mai umfla picioarele, mainile (mi-am scos verigheta) obosesc mai repede...
Cornelia, 31 ani, Ploiesti, baietel - Alexandru Cristian, 08 mai, nastere naturala
Povestea lui Alex: http://sarcina-nasterea.com/alex-vrea-sa-traiasca/

Asa spun toate neamurile. Ne amuzam acum. la prima sarcina toata lumea isi dorea fata, inafara sotului care isi dorea baiat. important este sa fie sanatos bebelu si eu pe perioada sarcinii deasemeni. acum taticul isi doreste o fetita sa aibe cine sa-l dragaleasca si pe el, pentru ca baiatul este ffff mamos si se giugiuleste mai mult cu mami.
in ceea ce priveste starea de greata am observat de cateva saptamani ca cel mai mult conteaza alimentatia. cu dragos am mancat absolut orice mai ales cel putin ~ 3 kg de mere pe zi inafara de mancare gatita sau nu, acum abia trag de un mar pe zi. trebuie sa mananc cu grija, cate putin si nu orice. am descoperit insa ca pot lua de dimineata 2 patilute de ginseng in timpul mesei si ma simt mai bn. poate aceasta saptamana cu nr 13 sa-mi poarte noroc si sa incep sa-mi intru in normal.
eu sunt l primul meu bebe...mi-e fff rau cu greturile astea care ma tin toata ziua...nu am pofta de mancare,de viata...de nimic din pacate.eu sper sa imi revin ca nu sunt asa de felul meu,din contra ffff activa...uof...dar si cand imi voi tine minunea in brate o ssa fiu cea mai fericita!
Buna, fetelor si eu sunt tot din Ph. Cum reusiti sa sa imbinati sarcina cu jobul, ca mie mi-e tare greu![]()

buna seara,
se pare ca nu sunt prea multi greierasi in prahova. sau suntetipe alte forumuri.
Mikicoman ca sa-ti raspund la intrebare, este naspa rau, mai ales ca la aceasta sarcina ma sint ff rau. in cate luni esti? iti urez o sarcina usoara si sper sa ne mai auzim si sa ni se mai alature si alte burtici.