Pagina 40 din 55 PrimulPrimul ... 102030353637383940414243444550 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 469 la 480 din 653
Like Tree131Likes

Subiect: Mamici din Timisoara

alinadia este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    29
    Posturi
    9

Implicit Raspuns Mamici din Timisoara

cam prin 29-30 martie am eu DPN

alinadia este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    29
    Posturi
    9

si niste preturi pt nastere as cam vrea sa stiu.....nu prea sunt de acord cu spagile ....tu esti la 2 nastere camyR?

swift Avatar
    swift este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    32
    Posturi
    95

alina , bine ai venit ! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos ! Ai aflat daca e fetita sau baietel ? Pupici

Ce mai fac bebelusii , mamicile si burticile ? Stefanel , cum e cu dintisorii ? Sper ca mai bine . Maya scumpica ce mai face ?
    Denisut are 6 dintisori deja . Ieri i-a strapuns si al 6-lea gingia . Offf , atata a tras saracutul , mi s-a frant sufletul gandindu-ma cat sufera . Voi le dati ceva pt durerea de dinti ?
    Va pup
    mmm2011 likes this.

camyR este offline Mami
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    677

Citat Citat din alinadia Vezi post
    si niste preturi pt nastere as cam vrea sa stiu.....nu prea sunt de acord cu spagile ....tu esti la 2 nastere camyR?
    eu sunt la a doua nastere si va fi la maternitatea Bega.
    O sa dau cam asa:
    - ginecolog- 250 euro (va fi cezariana)
    - anestezist- 50 euro cu tot cu anestezie, am intrebat dr de epidurala si asa mi-a spus. Eu voi naste cu Gluhovschi Adrian
    - neonatolog- 1-2 mil, vad cu cat se merge
    - la asistente o sa dau cam 5-10 ron, amn vazut k asa se poarta. Adica la cele de la mame 5 ron iar la cea pt copil 10 ron, mai ales la baitza k sa fie mai atenta.

Legat de bagaj am eu o lista gasita tot aici pe site, uiute-o mai jos:
    Actele necesare in maternitate/spital pregatite in bagajul de maternitate

• Cartea de identitate/buletin (original si copie);
    • Carnetul de sanatate;
    • Carnetul de gravida (daca exista);
    • Adeverinta de la serviciu;
    • Dosarul cu toate analizele facute in timpul sarcinii;
    • Ultimele ecografiile facute in timpul sarcinii;
    • Eventual si o lista cu tratamentele si medicamentele din timpul sarcinii;

Bagajul de maternitate pentru gravida
    Lista pentru Bagajul de maternitate o vom imparti in doua parti: Bagajul pentru maternitate de stricta necesitate (fiind valabil in majoritatea cazurilor) si Bagajul de maternitate optional (in functie de conditiile din maternitatea unde va naste fiecare gravide).
    Bagaj pentru maternitate de stricta necesitate
    - Sapun;
    - Tampoane;
    - Papuci comozi;
    - Un halat calduros;
    - Ciorapi sau sosete;- 4 perechi
    - Camasa de noapte;
    - 2-3 perechi de chiloti;
    - Pasta si periuta de dinti;
    - Prosoape;
    - 2-3 pachete de vata de calitate ce trebuie verificata inainte pentru a nu provoca alergii; * 2 buc fasa sterila
    - Pieptan;
    - Un portofel cu bani (sa ai marunti de 5 si 10 Lei) si/sau cardul;
    - Telefonul mobil (presupun ca il purtati la dumneavoastra);
    - O carte de rugaciuni (atunci o sa o apreciati).
    Bagaj pentru maternitate optional
    - Aparat de fotografiat dar poate fi folosit si telefonul mobil;
    - Deodorant;
    - Servetele umede, uscate;
    - Crema de fata;
    - Crema de corp;
    - Strugurel de buze;
    - Agrafe/elastic de par;
    - Sutiene pentru alaptat;
    - Tampoane si crema pentru sani;
    - Pompa de muls;
    - Apa plata sau ceai (trebuie sa fie mereu inlocuite cu unele proaspete); pt stimularea lactatiei
    - Pahare, farfurii si tacamuri de unica folosinta;
    - Carti si materiale despre nastere si ingrijirea noului nascut;
    - Daca ati urmat un curs de pregatire pentru nastere Lamaze puteti sa va luati si materiale scrise de la curs si daca medicul va permite si mingea de travaliu;
    - Carti si reviste pentru momentele de asteptare;
    E bine sa aveti si ceva de mancare pentru ca s-ar putea ca si in timpul travaliului cat si dupa nastere sa vi se faca foarte foame;
    Sa aveti pregatite si un rand de haine pentru drumul de pana la spital si care sa fie potrivite pentru conditiile atmosferice ale sezonului;
    Haine pentru iesirea din maternitate a lauzei, pot fi si aduse de sot inainte de externare.
    Bagajul pentru maternitate necesar bebelusului
    • Un pachet de scutece marimea nou-nascuti (newborn), in primele zile sunt necesare 6-10 scutece pe zi;
    • Servetele umede - 1 pachet cu 72 de servetele ar fi suficient;
    • Crema pentru funduletul bebelusului;- de la farmado
    • Un prosop sau o carpa moale;
    • Cana cu lingurita;
    • O cutie cu ceai pentru colici;
    • Haine noi din bumbac (e necesar a fi spalate chiar daca sunt noi): body, caciulite, bluzite, pantaloni, salopete, sosete, manusi (sa nu se zgarie) si botosei.
    Aceasta lista cu bagajul necesar la internarea in maternitate intocmita de noi este orientativa si poate fi revizuita si modificata de fiecare gravida in parte dupa conditiile din maternitatea unde va naste si alte conditii si necesitati specifice fiecarui caz in parte. De asemenea daca mai aveti sugestii legat de aceasta va rugam sa scrieti un comentariu in care ne puteti spune parerea dumneavoastra.
    Desi credeti ca o sa va puteti pregatiti bagajul de maternitate atunci cand va veni momentul sa va internati, geanta gravidei trebuie pregatita din timp pentru ca din momentul inceperii travaliului, prioritatile se schimba si gravida nu mai poate sa se preocupe si de aceasta, are nevoie de timp sa faca un dus, si impreuna cu sotul sa urmareasca cu atentie evolutia travaliului si sa aplice ceea ce a invatat la cursul de pregatire pentru nastere.

Sursa: Ce trebuie sa contina Bagajul pentru Maternitate

swift Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    32
    Posturi
    95

Wooow , ce lista lunga....Imi era si mie teama de lista asta dar din fericire la spitalul Athena nu a fost nevoie de nimic in afara de acte si periuta de dinti .

Camy , mai putin si vine minunea...

Ce mai fac bebeii , mamicile si burticile ? Denisutul meu nu vrea sa doarma noaptea mai mult de 2 ore legate , se trezeste , papa putin tzitzi si iarasi somn . M-a terminat cu trezirile astea dese ...

Pup pe toata lumea !

LVN Avatar
    LVN
    LVN este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    202

Buna mamici,

Si eu tot la Athena voi naste in Mai
    Din ce am citit nu am nevoie de mare lucru..dar ce este carnetul de sanatate?ca eu nu am asa ceva...iar adev. de la angajator trebuie sa fie din luna in care nasc nu o pot lua mai rpd?
    Si inca o intrebare: pt bebe nu trebuie sa iau nimica? primesc tot de la ei?

Multumesc,

swift Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    32
    Posturi
    95

LVN , eu nu am avut nevoie de carnet de sanatate . Trebuie doar adeverinta de la locul de munca si trimitere de la medicul de famile pentru internare in spital ( parca bilet de internare ) . Adeverinta de la angajator are o perioada de valabiliatate , scrie pe ea . A mea a fost valabila o luna .

In spital nu ai nevoie de nimic in afara de perie de dinti . Bebe are tot ce e nevoi ( hainute , pampi , creme , uleiuri , absolut tot ce-i necesar ) . Vei avea nevoie de hainute si pampi cand il scoti din spital . Pentru tine nu e nevoie de absolut nimic . Au chilotei speciali , tampi , serv. umede , camasute de schimb , sapun , etc . Au si pompe de san ( sterilizate ) , tampoane de san , creme ptr mameloane iritate . Ce mai .....tot ce-i nevoie .
    Daca te hotarasti sa alaptezi ti-o recomand cu cea mai mare caldura si incredere pe consiliera in lactatie de la Athena , e o persoana deosebita . Rar intalnesti un om cu atata buna-vointa . Se numeste Teodora Vicol-Caragea . Datorita ei imi alaptez copilasul . M-a ajutat chiar si dupa ce am iesit din spital si m-a sfatuit in momente dificile .

Sarcina usoara in continuare si multa sanatate ! Puuuup mamica si burtica !

LVN Avatar
    LVN
    LVN este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    202

Multumesc swift pt raspuns!

Acuma mai am o intrebare pt mamicile din Timisoara...am avut cateva probl in ultima luna ce ar fi putut afecta bebe,dr. la care sunt eu mi-a dat tot felul de sfaturi care nu erau ok ..nu as vrea sa intru in detalii dar...de ex. cum se poate sa imi zica sa fac radiografie( am cazut si am entorsa) ca nu afecteaza bb? cand 3 medici ortopezi au zis NU radiografiei in tp sarcinii..? ma rog...
    Ideea e ca ma bate gandu sa merg la alt doctor...am 26 de sapt e prea tarziu???
    O sa nasc oricum la Athena, ce medic mi-ati recomanda?
    Multumesc!

swift Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    32
    Posturi
    95

LVN , offf , imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti se intampla . Nu e tarziu niciodata pentru a-ti schimba medicul .Daca nu ai incredere in medicul tau e chiar ffff indicat sa-l schimbi . La spitalul Athena sunt cativa medici angajati ai spitalului , nu colaboratori . Verisoara mea a nascut gemene la 30 saptamani , deci nu a fost nastere usoara cu dr.Simedrea ( medic angajat la Athena ) si a fost foate multumita . Cine a nascut cu el a avut numai cuvinte de lauda . Multa sanate tie si burticii !

mmm2011 Avatar
    mmm2011 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    1.756

Imi pare foarte rau LVN!!! Dar asa cum a spus si swift nu e niciodata prea tarziu pentru a schimba medicul insa din pacate eu nu te pot ajuta in aceasta privinta pentru ca eu am nascut la President dar am auzit lucruri bune despre dr. Simedrea. Multa bafta!

dya Avatar
    dya
    dya este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    34
    Posturi
    808

salutare fetelor sunt si eu pe ultima suta de metri mai ma max 3 sapt pana la nastere daca nu se intamla pana atunci
    nasc la odobescu cu dr todorut florina
    intr-adevar nu ai voie radiografie cum poate sa-ti spuna ca poti face ca nu afecteaza copilul?

mmm2011 Avatar
    mmm2011 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    1.756

Dr. Todorut e o scumpa si o finuta....imi place foarte mult de ea!!! Mai un pic dya....chiar ma gandeam zilele astea la tine...ce face Bianca? asteapta bebele?

Subiecte Similare

1. Mamici din Timisoara
    De corynica in forum Clubul burticilor
    Replici: 1
    Ultimul post: 11 nov 2011, 13:31
  2. Terapie familiala si de cuplu in Timisoara
    De batacanda in forum Viata de cuplu
    Ultimul post: 25 oct 2011, 15:45
  3. Cabinet de Psihologie in Timisoara
    De batacanda in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 0
    Ultimul post: 04 apr 2011, 23:23
  4. Gradinita Minissa din Timisoara
    De sandamarcu in forum Copilul de gradinita
    Ultimul post: 16 nov 2010, 14:14
  5. cresa timisoara
    De aida roibu in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 08 feb 2010, 14:53

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44