Ce mai faceti fetelor? Noi am fost plecati cateva zile de acasa, abia azi ne-am intors.. Azi facem 5 lunite si nu ne vine sa credem ce repede a trecut timpul.
Mmm, stai linistita, Dana are mare dreptate, cand iti vezi puiutul uiti de toate. Si sa-ti mai zic ceva.. In cazul meu, ceea ce a urmat imediat dupa nastere (cam primele 2 luni), a fost mult mai greu decat nasterea in sine.. Ma refer la nopti nedormite, bebe plangacios si tot tacamul.. Si eu, fricoasa secolului, am ajuns sa-i spun medicului meu ca as fi in stare sa nasc cam o data pe luna, dar sa mai am si eu nopti dormite si liniste in casa.. Asa ca nu e chiar atat de inspaimantatoare nasterea precum ne imaginam inainte sa trecem prin ea. Cel putin in cazul meu, si eu am nascut natural, fara epidurala..
Va pup si va urez o saptamana minunata!
Sa va traiasca si sa fie sanatos si norocos!!!! Sunt constienta ca tot ceea ce imi spuneti este adevarat si va multumesc din suflet ca ma incurajati pentru ca voi stiti foarte bine ce mult inseamna aceste cuvinte in aceasta perioada...sunt convinsa ca va urma o perioada mai grea decat asta dar nu pot sa nu-mi ascund teama pana nu o voi vedea ca e bine si sanatoasa la mine in brate.
Va pupacesc dulce de tot!!!!!!!
P.S. Numele meu este Mihaela![]()
Buna fetelor!
Noi ne-am intors de la dr si desi credeam ca acum va fi mai dolofana (tinand cont ca la 32 de sapt avea 2131 g) se pare ca iubita mea si-a dat seama ca nu poate sa-si faca asa aparitia si acum are 2791 g si aprox. 40 cm. si totul e in regula. Momentan nu sunt nici contraindicatii de a naste natural. Peste o saptamana vom merge din nou...

Nu-mi fac griji pentru greutate atata timp cat dr imi zice ca e OK. Vreau sa mai stea in burtica inca 2 saptamani jumatate, sa fie Ok si sa pot naste natural....daca nu, asta e cum o fi sa fie important e k ea sa fie bine.
...nu am cumparat carucior si patut ma puteti sfatui de unde ce, cum...sunt o multitudine de variante dar nu as vrea sa cheltui banii aiurea ca nu ma dau din casa![]()

Noi avem carucior de la chicco, cel 3 in 1, landou, scoica si varianta sport. Insa nu sunt multumita de el.Intradevar, e destul de usor, si na contine cele 3 piese. insa nu-mi place ca nu are manerul mobil, sa-l pot muta in fata si in spate in functie de cum bate soarele, si e aiurea ca de multe ori mi se intampla sa merg eu cu spatele ca bebeloiul meu plange cand ii intra soarele in ochi. Nu-mi place nici faptul ca nu are nimic, un buzunar ceva, sa-i pot pune lucrusoarele lui bebe de care avem nevoie la plimbare. Daca iau ceva la mine fie imi iau si o gentuta de depozitare (si mai trebuie sa o car si pe aia), fie pun in carucior pe langa bebe..
Cat despre patut noi am optat pt varianta de panza din motive de spatiu mic. Pe acesta, cand nu-l vom mai folosi, il impachetam intr-un saculet si il depozitam usor intr-un dulap. Deocamdata sunt multumita de acesta, nu stiu cum va fi cand va crete bb mai marisor.
Vezi ca sunt doua topicuri deschise pe tema asta, daca nu ma insel..
Pupici!
buna burtici si eu sunt o viitoare mamica din timisoara noi avem 25sap voi??? pupam burticile
sunt total derutata...nu stiu teoretic la odobescu nu stiu cu cine pt ca doctorul meu este la athena si pt buzunarul romanesc e inca mult prea scump...iar mama ma dispera sa nasc in spania la ea...nu stiu voi ce spuneti???cum credeti ca e mai bine???sunt foarte confuza si imi este frica!!!multumesc