Buna fetelor!!
eu una am o mare dilema...nu stiu ce carucior sa iau pt bb....ma gandeam ca daca vreti poate veniti cu sugestii,idei,poze,magazine!!!m ar interesa in special ceva de genul:
TIA - caruciorbebe.ro - Carucior, Accesori Carucioare, Scaune Auto, Jucarii Bebe
TIA - caruciorbebe.ro - Carucior, Accesori Carucioare, Scaune Auto, Jucarii Bebe
buna,
Nici unul dintre carucioare nu are roti pivotante, spre deosebire de cel prezentat de magdalena.
Roaga pe cineva cu carut sa te lase sa impingi carutul 3 metri si sa iei si o curba mica si vei intelege despre ce vorbesc. Daca se poate acelasi lucru cu ambele tipuri de roti, fixe si pivotante.
Ca si aspect mi se par superbe....toate!!!!
EDUARD ADRIAN
Buna dimineatza fetelor,
Cand am fost la baby expo am incercat si eu un model asemanator fara roti pivotante - este foarte greu sa virezi cu el, in schimb modele a caror roti din fata erau pivotante erau mult mai usor de manevrat
de exemplu asta: TIA - caruciorbebe.ro - Carucior, Accesori Carucioare, Scaune Auto, Jucarii Bebe (asta e varianta 3 in 1 )
TIA - caruciorbebe.ro - Carucior, Accesori Carucioare, Scaune Auto, Jucarii Bebe ce zici de asta Anda?
Recunosc ca nu m-am uitat decat la primul model si pot sa spun ca mi-a placut desi mi s-a parut putin dubios pretul...cam mic pentru ce stie sa faca. Pe de alta parte iti spun si ca nu m-am documentat chiar f mult despre carucioarele de bebe inca.
Nasa mea care are o bebita de 10 luni mi-a zis asa:
caruciorul sa aiba roti de cauciuc (sau cu camera) nu din plastic pt ca sunt f zgomotoase si pt noi si pt bebe, sa fie reversibil ca sa nu ii bata copilului soarele in fata sau sa fii nevoita sa mergi in cine stie ce pozitii. Eu personal trebuie sa mai tin cont de un lucru si anume cum si in ce fel se strange pentru a fi transportat in masina, noi avem masina destul de mica si trebuie sa aiba toata lumea loc.
Sper ca ti-am fost cu ceva de folos si sper ca vei face o alegere buna. Te pup si sarcina usoara si un bebel sanatos.
Camasi de noapte pentru alaptat in culori vii si imprimeuri vesele la preturi incepand cu 37 de lei
http://www.mamicifericite.shopmania.biz
Noi am avut un carucior de la mothercare-mclaren...unul triumf parca..valabil de la 0 luni..este usor, se strange umbrela si are roti de cauciuc... am schimbat la fimiu 3 carucioare si cat am dat pe ele... este ingust si intra in lift, se strange umbrela si are loc in portbagaj...el le recomand cu drag..mai sunt si cele de la chicco alea trio care-s ok.