Neatza burtici, bine v-am gasit! Sunt si eu o viitoare mamica de iunie 2012 cu DPN 01.06.2012, sarcina urmarita de dr.carmen constantinescu. Va pupic, sarcini usoare si bebei sanatosi!![]()

Neatza burtici, bine v-am gasit! Sunt si eu o viitoare mamica de iunie 2012 cu DPN 01.06.2012, sarcina urmarita de dr.carmen constantinescu. Va pupic, sarcini usoare si bebei sanatosi!![]()
Fetelor am gasit un site pe care scrie cat ne costa o nastere Cat ne costa nasterea? | Copilul.ro Sper sa va fie de ajutor

Mi-a fost recomandata dna dr Stefanescu de la Elias, aveti ceva informatii despre dansa?
La spitalul elias lucreaza mama , si eu am auzit ca dr . stefanescu este dr. buna dar nu stiu daca este adevarat pentruca eu nu am nascut cu ea.O pot suna pe mama sa o intreb daca vrei ca ea cunoaste doctorii de pe acolo.pupic.

Bine atunci am sa o sun astazi seara si am sa o intreb . Spitalul este foarte frumos si curat ,am fost si eu internata acolo.Doctorii au fost de treaba dar acum nu stiu daca asa se comporta cu toata lumea sau numai pt ca lucreaza mama acolo.De dr. stefanescu si eu tot in cezariane am auzit ca este buna.Dar oricum am sa mai intreb o data pe mama sa vedem si ea ce spune.te pup si-ti doresc o nastere usoara.Tu vrei sa optezi pt cezariana?
Neatza dragi mamici, a nascut cineva cu dr.carmen constantinescu de la cfr 2? va rog daca aveti informatii sa mi le impartasiti si mie. O zi buna!

Fetelor, naste cineva la maternitatea Regina Maria? Am citit lucruri foarte bune despre ea, dar as avea cateva intrebari pt cineva care a nascut acolo.
Am vb cu mama si ea a spus ca o cunoaste pe dr. Stanescu , si a zis ca este femeie buna si se pricepe foarte bine la operatie cezariana .Nu a auzit pe cineva sa se fi plans de ea in vreun fel.dar daca vrei du-te pe acolo si fa o vizita si stai si tu cu ea de vb si vezi ce impresie iti faci.Ai spus ca ai probleme? ce fel de probleme? iti urez succes!!