foarte bine ai facut lovelife eu sunt una din mamicile din bucuresti un oras super aglomerat va astept la discutii
Am observat ca tocmai mamicile din Bucuresti nu au un club al lor pe acest forum, asa ca am facut si pentru aceste mamici un loc unde sa poata discuta, unde sa poata schimba impresii, experiente cu alte mamici din Bucuresti,
Daca esti o mamica din Bucuresti te asteptam la discutii
buna si eu sunt o mamica de Bucuresti....Ianis are 10 luni jumatate stam in Militari sect 6
frumos la Firenze...sora mea sta acolo, am fost in vacanta anul trecut si am ramas....e de vis.
si eu sunt o mamica de martie si sunt abia inregistrata si sper sa discutam avem despre ce sarcina mea are 24 de saptamani .bine vam gasit.![]()
Buna mamici si burtici ! Eu sunt o viitoare mamica de iulie 2012, sunt din Bucuresti (sect6 Militari), dar locuiesc in Anglia acum. Urmatoarea vizita acasa va fi la anul, in toamna, la botezul lui bebe
Cum mai e vremea la Bucuresti? Am inteles ca se aprind luminile in oras, nu?
Va pup !
Andreea
Buna si eu tot in Militari stau...vremea e cat de cat buna azi au anuntat 16 grade.....iar beculetele nu stiu exact cand se aprind. Felicitari pentru sarcina sa ajungi cu bine la capat. Pupici!!!
Ce mai face Bucurestiul?? Cel mai aglomerat oras din Romania ?? In acelasi timp cel mai frumos (nu l-as schimba cu alte orase).
Sunt sigura ca mai sunt si alte orase frumoase, dar nu ca Bucurestiul)))))))))
Ce faceti burtici si mamici pe vremea asta? Mai aveti curaj sa iesiti in parc?