Rezultate de la 1 la 11 din 11

Subiect: Ce facem cu nevoia de urinat des?

Claudia Oaspete

Implicit Ce facem cu nevoia de urinat des?

Voi ce faceti cu acest urinat frecvent din timpul sarcinii? voi cat de des va duceti la baie?

Ancutza Oaspete

Implicit Re: Ce facem cu nevoia de urinat des?

Primul trimestru a fost un chin, zi sau noapte toaleta devenise prietenul meu...dar cel mai rau era cand eram in masina si trebuia sa opreasca din 10 in 10 minute , apoi cand eram in vizita la cineva, deja imi era jena sa mai spun ca trebuie sa folosesc din nou buda , dar nici sa ma abtin nu puteam.

Si in al treilea trimestru marsaluiam spre toaleta, dar nu se compara cu primul trimestru.

Oanaa Oaspete

Relativ frecvent, dar nu atat sa devina incomod. Doar noaptea, cand mergeam de 2, 3 ori, iar in ultimul trimestru sufeream de insomnii si deci orice trezire nocturna putea sa genereze una noua. Si da, consumam lichide extrem de mult ... fructe zemoase... lapte, aproape 1 l pe zi

Irinuca Oaspete

Si eu am vizitat des baia mea si a altora pe unde ma aflam...La inceput nu a fost prea complicat si nici la mijlocul sarcinii, a fost teroare la sfarsit...Ma trezeam si noaptea cred ca din ora in ora sa merg la baie...

emyia este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2009
    Varsta
    29
    Posturi
    14

La mine a fost ma nasol in trimestrul al 2-lea, acum m-am mai potolit, cu toate ca sia cum merg de 2 ori pe noapte la baie. Daca nu mi-e prea sete seara si nu beau apa, am norocul sa merg doar 1 data la baie. In orice caz, inainte sa merg undeva, ma duc la toaleta, sa fiu linistita pt vreo 2 ore.

Data inscrierii
    martie 2009
    Varsta
    21
    Posturi
    9

la mine a fost naspa in primul trimestru dar acum m-am mai linistit mergeam la baie din ora in ora

negru claudia este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    20
    Posturi
    62

Implicit Raspuns Ce facem cu nevoia de urinat des?

eu merg doar dimineata si seara de cand am ramas pana acum la sapte luni bine ca in cursul zilei merg mai des pt ca beau multe lichide

camika Avatar
    camika este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    31
    Posturi
    2.180

Pe mine ma termina nervos urinatul asta! Sunt in satamana 11 dar merg de ceva vreme de o gramada de ori pe zi, atat de multe ori ca nici nu le stiu sirul. Dar cel mai mult ma exaspereaza noaptea, ca in fiecare noapte ma trezesc de cate 5-6-7 ori sa merg la pipi! Ma simt atat de obosita peste zi, nu prea pot sa dorm decat asa sa atipesc. Eu nu stiu daca poate sa fie mai bine mai incolo, dar e cumplit, si inainte eram mai "pisacioasa" de felul meu, insa de cand am simptomele de sarcina manifeste este chiar greu

graviduta39 Avatar
    graviduta39 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    40
    Posturi
    1.960

Citat Citat din camika Vezi post
    Pe mine ma termina nervos urinatul asta! Sunt in satamana 11 dar merg de ceva vreme de o gramada de ori pe zi, atat de multe ori ca nici nu le stiu sirul. Dar cel mai mult ma exaspereaza noaptea, ca in fiecare noapte ma trezesc de cate 5-6-7 ori sa merg la pipi! Ma simt atat de obosita peste zi, nu prea pot sa dorm decat asa sa atipesc. Eu nu stiu daca poate sa fie mai bine mai incolo, dar e cumplit, si inainte eram mai "pisacioasa" de felul meu, insa de cand am simptomele de sarcina manifeste este chiar greu
    si eu mergeam des inainte de sarcina dar acum ma disperat si vorba ta trezitul noaptea este un cosmar dar eu cred ca multe se confrunta cu problema asta

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"
    ​
    Make a pregnancy ticker

Alexandra79 este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2012
    Varsta
    32
    Posturi
    7

Si eu sunt cam iritata din cauza asta. Dar cred ca deja m-am obisnuit cu trezitul noaptea. Sunt pe pilot automat. Poate asa ne antrenam pentru bb. Gandeste-te ca plange bb si mergi la el. Cu cat mai des cu atat vei fii mai antrenata.

Adelinaik este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    307

eu f des noaptea cel putin e jale cat de des fac pipi mai mult ma trezesc sa fac pipi decat dorm

Subiecte Similare

1. Ce facem cu celulita?
    De Noni in forum Moda si frumusete
    Replici: 19
    Ultimul post: 07 mai 2012, 12:48
  2. Ce analize ar trebui sa facem in sarcina?
    De ARiana in forum Clubul burticilor
    Replici: 21
    Ultimul post: 08 feb 2011, 15:17
  3. Ce facem de dragul siluetei?
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 22 oct 2010, 22:11
  4. Ce facem in caz de diaree
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 06:03
  5. Cum ii facem sa imparta jucariile cu alti copii?
    De Didina in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 4
    Ultimul post: 03 dec 2008, 14:47

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44