Pagina 1 din 4 1234 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 37

Subiect: Greturile matinale in sarcina, cum scapati de ele?

Gratziela Oaspete

Implicit Greturile matinale in sarcina, cum scapati de ele?

V-ati confruntat cu greturi matinale? Cum ati scapt de ele?
    Eu am avut parte de greturi la ambele sarcini, mai mult la prima decat la a doua. Si nu-mi treceau cu nimic. La prima sarcina nu suportam nici un miros, mancam numai ciorbe de legume si varza acra (si grapefruit). La a doua parca a fost mai usor, au tinut mai putin si nici nu-mi era atat de rau.
    Din cate stiu, exista medicamente acceptate in sarcina care scad senzatia de greata, pt ca, in afara de disconfortul pe care il simte in aceasta perioada, problema mai grava este ca viitoarea mamica nu se hraneste suficient, se deshidrateaza si trebuie internata pt a fi tratata corespunzator.
    Ultima editare de lovelife : 16 nov 2011 la 17:48

Karina Oaspete

Implicit Re: Greturile matinale in sarcina, cum scapati de ele?

Offff, daca m-am confruntat cu ele?! M-au invins rau de tot in primele luni, ca nu puteam manca nimic. Nimic din ce am facut nu m-a ajutat cat de cat. Citisem undeva ca inainte sa te dai jos din pat sa mananci un biscuite, o grisina, ceva, dar degeaba. Asa ca am stat calma si am asteptat sa imi treaca. Prin luna a patra am scapat de ele.

Otilia Oaspete

Pentru mine greturile au fost un mare chin din luna a 2-a pana in luna a 5-a. Nu mancam decat grefe, iaurt si suc de rosii. Da' in schimb eram f mandra ca nu ma ingrasam... cine mai era ca mine ... slaba cu burta?!?

Ursita Oaspete

Eu am avut greturi matinale foarte foarte nasoale, am stat in spital la prima sarcina vreo doua luni , la a doua am luat un medicament intravenos si a functionat, am stat in spital doar vreo 3 saptamani si deja inainte de 3 luni nu mai aveam greturi, doar o stare de ceva in neregula la stomac, nu mi-era bine, dar nu mai vomitam, puteam sa mananc...groaznic e sa-ti fie rau in continuu.
    Ultima editare de lovelife : 16 nov 2011 la 17:49

Tania Oaspete

Sunt groaznice aceste greturi matinale, mai ales in primele 4 luni, aproape ca nu mancam nimic, daca mancam ceva, vomitam intr-o jum de ora, am slabit aproape 2 kg, mi se facea rau de la orice, miros de peste, de carne, de fructe de mare (chiar si sa le vad), prajeli, miros de vopsea, acetona, parfumuri puternice, transpiratie, fum de tigara, ulei incins... da de la ce NU am avut greturi ....

Paula Oaspete

Si eu am avut greturi matinale groaznice din luna a 2-a pana in luna a 4-a. Nu puteam manca nimic, decat salata de rosii cu paine. Intr-o zi si salata aceea am vomitat-o si o perioada n-am mai suportat salata.
    Acum la 6 luni si jumate mai am un disconfort dimineata, adica dau afara numai ceva galbui - cred ca de la ficat, fiere. Dar e ceva care in 10 minute dimineata trece, iar dupa aceea sunt fresh toata ziua.

Didina Oaspete

Am avut greturi, dar numai diminineata si imi treceau imediat dupa ce mancam. Nu am vomitat deloc, dar nu suportam anumite mancaruri si mai ales nu suportam mirosul de tigara si cafea. In rest o sarcina fara probleme, ca la carte.

Ramona Oaspete

Cum sunt alea greturi usoare sau greturi care trec dupa ce mananci? Oare??? Eu una luni de zile nu am stiut cum e sa nu-ti fie greata si cand in sfarsit au trecut nu imi venea sa cred...

Steluta Oaspete

Au vreo legatura greturile cu .... sexul copilului?Adica la fete am inteles ca nu prea ai greturi, in schimb la baieti, da.....sau e invers? Sincer, nu am gasit nici un suport stiintific, dar, imi place sa ma amagesc cu gandul ca poate-poate viitoarea sarcina va fimai putin "toxica".

Eliana Oaspete

Citat Citat din Steluta Vezi post
    Au vreo legatura greturile cu .... sexul copilului?Adica la fete am inteles ca nu prea ai greturi, in schimb la baieti, da.....sau e invers? Sincer, nu am gasit nici un suport stiintific, dar, imi place sa ma amagesc cu gandul ca poate-poate viitoarea sarcina va fimai putin "toxica".
    Si eu am sperat la fel, ca poate la bebe de alt sex, la a doua sarcina, una, alta...dar a fost la fel de rau. Mi-a zis o doctorita candva dupa ce am nascut prima data, ca de la sarcina la sarcina poate fi la fel sau mai rau, dar niciodata mai bine, ceva in legatura cu functia hepatica, care o data ce incepe sa se dete rioreze, e din ce in ce mai rau. Eu nu am crezut-o, dar din pacate a avut dreptate. NU stiu daca e la fel cu sarcinile toxice, care pot fi cauzate de altceva (nu stiu insa, e doar o parere), dar am auzit de femei care au avut o prima sarcina toxica (unele nici nu au reusit sa o tina) si problema nu a mai aparut la urmatoarele sarcini. Iti urez sa fie asta si cazul tau, ca sunt groaznice greturile, si ma ales cand mai ai un copil de care trebuie sa te ocupi, sau mergi la serviciu (sau amandoua) si nu poti sa zaci toata ziua, e cumplit.

Yvonne Oaspete

Dupa ce am citit pot spune ca am avut o sarcina usoara, greturi matinale pana nu aveam 3 luni, doar seara, dar atunci dadeam afara si de doua, trei ori. Mancam mere, morcovi si salate... ei sunt departe vremurile cu arsuri la stomac, la esofag... eu am prin greata de anumite parfumuri pe care nu le suport nici acum, de portocale, mi-a trecut intre timp si de mirosul de incins. Cea mai tare chestie e ca greturile au debutat la mine in ziua/ seara, cand am descoperit ca sunt insarcinata
    Ultima editare de lovelife : 16 nov 2011 la 17:49

Olivia Oaspete

Eu nu prea am avut greturi.De asta nici nu ma gandeam eu ca sunt gravida.
    Eu am avut doar dureri jos, gen menstruatie, si m-am dus la medic cu totul si cu totul in alt scop....

Imi aduc aminte ca pe la 3-4 luni, a facut sotul ceva de mancare si a calit intai ceapa. Si atunci am simtit ca mi se intoarce stomacul pe dos si nu am mai putut manca.
    De vomitat nu am vomitat nici o data.

Pagina 1 din 4 1234 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Cum scapati de durerea de cap?
    De Unregistered in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 5
    Ultimul post: 24 feb 2012, 15:42
  2. Greturile matinale din sarcina previn cancerul mamar
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 01 nov 2010, 23:55
  3. Cum scapi de greturile matinale din sarcina cu metode naturale
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 08:29

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44