Rezultate de la 1 la 4 din 4

Subiect: A inceput sa mi se umfle picioarele

Arina Oaspete

Implicit A inceput sa mi se umfle picioarele

De ieri a inceput sa se umfle picioarele, toata vara nu am avut nimic, si dintr-o data asa sa se umfle? nu am mancat mai altfel ca alta data , poate ca am baut 2 pahare mari de cola dar in rest nimic. Si azi vad ca e la fel . Si cat mai am pana nasc

Rama Oaspete

Implicit Re: A inceput sa mi se umfle picioarele

Inseamna ca suferi de edem, ca multe alte gravidutze. Renunta la sare, la bauturi acidulate. Ar fi bine un masaj de drenare, macar o data pe saptamana. Daca nu, cand stai intinsa, pune-ti o perna sub picioare, roaga-ti sotul sa-ti maseze picioarele... Cam astea ar fi solutia. Oricum, se dezumfla dupa ce nasti - eu uitasem ca am glezne, desi nu erau prea umflate

Roberta Oaspete

Eu am renuntat de tot la sare in timpul primei sarcini si... degeaba, tot ca niste butuci aveam picioarele. A ajutat statul in pat cu picioarele sus, sprijinite de perete. Iar durerea a devenit suportabila cu lioton gel.

Medicul pediatru mi-a explicat faptul ca picioarele se umfla din cauza greutatii pe care trebuie sa o suporte, greutate tot mai mare castigata intr-o perioada relativ scurta de timp.

Oricum, imediat dupa nastere picioarele tale vor fi ca noi.

Arina Oaspete

Intr-adevar am baut vreo 2 zile suc cu acid - eu care nu am baut toata vara decat apa plata, si o sa incerc sa mananc cu mai putina sare - si vedem . Asta este. Acum am vazut ca am inceput si eu sa ma ingras - am pus 2 -3 kg pe mine. Sa vedem in continuare .

Subiecte Similare

1. Baiatul meu a inceput cu intrebari incomode
    De Bella in forum Psihologia si educatia copilului
    Replici: 6
    Ultimul post: 14 mar 2012, 08:20
  2. A inceput sa imi cada parul
    De Mariela in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 9
    Ultimul post: 23 iun 2009, 06:18
  3. Au inceput sa ne cada dintii
    De Victoria in forum Copilul de gradinita
    Replici: 1
    Ultimul post: 03 dec 2008, 16:44
  4. A inceput sa planga cand ii fac baita
    De Sandy in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 5
    Ultimul post: 03 dec 2008, 15:21

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44