Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 26
Like Tree1Likes

Subiect: cat de mare aveti burtica

VIOLETA este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Varsta
    24
    Posturi
    2

Post cat de mare aveti burtica

buna la toate mamicile sau viitoarele mamici.
    Am si eu o intrebare:eu sunt insarcinata in 21 de saptamani,si sunt ingrijorata in legatura cu burtica mea,mii se pare ca nu e destul de mare ptr 5 luni,am impresia ca a ramas ca la 4 luni,desi toata lumea imi spune ca depimde si cat de mult lichid ai,si cat de inalta esti.eu am 1.60m si 50 kg.crede-ti ca trebuie sa am motive de ingrijorare???
    Si mai am o intrebare mie bebe imi misca numai jos sub buric nu mi a miscat niciodata sus in stanga sau in dreapta.E normal?
    va pup si bebei frumosi si sanatosi

Ioana Oaspete

Smile Re: cat de mare aveti burtica

Nu te ingrijora! Nu e nici o problema ca inca simti miscarile copilului doar in partea de jos. La fel am simtit si eu pana pe la vreo 23 de saptamani.Eu acum sunt in saptamana 28 si il simt peste tot in burtica, uneori in mai multe locuri diferite deodata.Parca ar juca fotbal cateodata..))

VIOLETA este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Varsta
    24
    Posturi
    2

Implicit Re: cat de mare aveti burtica

multumesc pentru raspuns deja ma simt mai bine.Te pup si sarcina usoara in continuare

emyia este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2009
    Varsta
    29
    Posturi
    14

He he, si eu am burtica mica si am 6 luni si 1 saptamana. Pana la 5 luni nici nu mi s-a vazut burta, iar acum parca a ramas in urma, asa zic eu glumind. Colegele noi credeau ca asa sunt eu, grasa, dar m-am imbracat intr-o zi intr-o bluzita mai lunga si mai larguta si s-a vazut burtica. Sincer, ma bucur ca nu e asa mare, pt ca as umbla ca o rata, insa avand in vedere ca mai am inca 3 luni jumate pana la nastere....mmm, ma cam ingrijorez ca am auzit ca de pe acum incepe sa creasca mai rapid.

danabadau este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Varsta
    29
    Posturi
    10

Eu am 35 de saptamani si m-i se pare ca am burtica mica (101 cm), dar doctorul mi-a spus ca totul este ok asa ca nu ma mai stresez.

maria este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Varsta
    36
    Posturi
    20

Buna
    eu tocmai am incheiat 34 e saptamini si am o burtica de 98cm.Mie mi se pare ca e mare dar toate cunostintele imi zic ca e mica,dar nu imi fac probleme pt ca dr a zis ca e ok.Am pus pina acuma 9 kg pe mine.Voi cum stati?
    va pup

Data inscrierii
    martie 2009
    Varsta
    21
    Posturi
    9

si eu a 20 de spatamani bebe misca dar mie nu prea mi se vede burtica dar nu cred ca am motive de ingrijorare atat timp cat el se misca pup burticile voastre

simion georgiana Oaspete

Si eu sunt stresata putin, sunt in saptamana a 20-a si am o burticuta, am 160cum si 50 kg. Oricum nu cred ca sunt motive de ingrijorare, bebitu misca si eu ma simt bine. Uneori ma intreb unde sta, ca acum trebuie sa aiba intre 25-27 cm. Doctora mea vine pe 1, uf pana atunci incerc sa stau calma. Pupik si sarcina usoara sa aveti

Unregistered Oaspete

eu am 17 sapt si mi se pare k am burtica mica .la ecograf mi s-a zis k bebele e bine

alinaac_2000 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2009
    Varsta
    28
    Posturi
    4

Buna mamicilor si bobicilor! Eu sunt in saptamana 31 si mi se pare ca am burtica destul de mare. Sunt mai inalta dar tot mi se pare ca am burtica cam mare, si cand citesc pe aici si vad ca abia acuma copilul va creste foarte tare , incep sa ma ingrijorez , oare cat de ari vom fi?:P) Dar, sa fie bobica sanatoasa ca apoi dam noi kg jos! va pup si multa sanatate!

Unregistered Oaspete

In urma cu ceva timp am fost solicitata de cineva sa ii fac niste picturi pe burtica ptr a face cateva poze, fiind in luna a 9-a si mi-a zis ca a cautat mult pe Internet pe cineva ca sa faca asa ceva si nu a gasit ( m-a gasit prin intermediul unui prieten comun); mi-a spus ca in alte tari chiar exista locuri speciale unde sunt realizate aceste picturi si mi-a dat ideea de a face asa ceva pe viitor ca probabil nu e singura care are idei mai traznite . De aceea am hotarat sa postez cateva anunturi si daca e cineva interesat ma poate contacta pe id-ul loredanastefan87@yahoo.com sau la nr. de tel 0754866958 pentru orice detalii si ptr. poze. O zi buna si o sarcina usoara tuturor mamicilor.

angel4u_to este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Posturi
    13

Buna burticii! Noi avem 30 de saptamani si mi se pare ca burtica mea e cam micutza, bebele nu stiu ce sa spun are momente este cand il simt ca misca alteori nu, mi se pare ca misca cam putin pt 30 de saptamani, nu stiu de ce dar asa cred eu. Mai am o problema mare mare de tot , eu sunt in suedia acum si am nimerit in cel mai nenorocit oras tin sa va ajunt ca de cand sunt gravida nu ma vazut un medic, decat o moasha, si eu la 30 de saptamani nu stiu ce bebe am in burtica din cauza ca nu mi-au facut decat un ECO la 18 saptamani mi-as dori foarte tare sa stiu ce bebic am, nu vor sa imi faca ECO si nici nu este gynekolog privat ca sa pot merge sa imi fac eu,,,,,sunt foarte suparata ca nu stiu ce se intampla cu bebe meu in burtica.....Sa imi fac griji mari?? Oricat insist nu vrea sa iimi faca ECO, cred ca pana la urma am sa ma judec cu ei, pt ca nu scrie in lege ca nu are voie sa nu imi faca numai un ECO,,,,,pe 23/09 am ''control'' si sper sa ma programeze la ECO, as vrea mai mult sa vad eu ca e bebe bine.....Inca o problema , ma OMOARE arsurile nu stiu ce sa mai ma fac, ma trezesc noaptea fara aer si simt ca mor ma calmez cu cati-va biscuti ....voi cu ce va calmati arsurile?? Sarcina usoara proaspetelor burtici si nastere usoara burticilor vererane....pup burticile voastre

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Ce pofte aveti in timpul sarcinii
    De Alina80 in forum Clubul burticilor
    Replici: 30
    Ultimul post: 02 mar 2012, 19:54
  2. ce parere aveti despre, Contracept M ???
    De Alina 20 in forum Contraceptie
    Replici: 1
    Ultimul post: 18 ian 2010, 17:25
  3. Ce parere aveti de testele de evoluatie?
    De Simba in forum Contraceptie
    Replici: 3
    Ultimul post: 15 mai 2009, 08:50
  4. Ce parere aveti de dus bebeii la cresa?
    De Didina in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 4
    Ultimul post: 01 nov 2008, 00:47
  5. cat de des aveti contractii nedureroase?
    De Noua in forum Sarcina
    Replici: 5
    Ultimul post: 28 oct 2008, 15:18

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44