Buna fetelor.Elena 25,de cand ai scris povestea ta au trecut 2 luni.Acum am citit.Sper din tot sufletul meu sa fii bine acum si sa fii luat cea mai buna decizie.Este foarte greu sa cresti doi copii singura,trebuie sa fii puternica.Nu spun asta ca nu ai ce sa le dai sa manance(dupa cum a spus o fata aici pe site,,nu moare nimeni de foame'').Este exact cum a spus alta fata tot pe site....,,singuratatea este mai rece ca moartea''.Este apsolut adevarat totul dar cel mai adevarat si cel mai dureros este sa stai cu persoana iubita,cu care ai si doi copii sa fii mereu stresata si sa te gandesti mereu ,,o fii acum cu aia,a tine in brate acum,ar face dragoste?????????.....astea toate sunt mult mai dureroase si chinuitoare,care ar putea sa te inbolnaveasca.Copii tai ar intelege starea ta si nici lor nu le-ar fii usor,crede-ma.Eu sunt de principiu ,,mai bine singura si lunistita''.Spun asta ACUM deoarece si eu am fost casatorita 11 ani,sunt divortata de 11 ani si tot am incercat,dar nu s-a mai putut.Si inca ceva NU SE MERITA IN VIATA ASTA SA FACEM CONPROMISURI(dupa cum a spus cineva),doar pt copii nostri.Sotul tau nu o sa se schimbe niciodata(mi-ar pare bine sa gresesc).Daca tu o sa fii linistita sigur o sa poti creste copii frumos si exact cum trebuie.AI NEVOIE DE LINISTE.Cam atat.............multa sanatate,tie si copiilor tai.Ai grija de tine si-ti doresc multa PUTERE.

Imi cer scuze pr greseala,s-a trimis de doua ori ce am scris pentru ELENA25
MII DE SCUZE
Buna.Iti multumesc pentru mesaj , inca nu m-am despartit de el pentru ca am avut totusi o speranta dar am observat ca sansele sunt 0 deoarece e indragostit de acea persoana si pana la urma am hotarat sa pun picioru-n prag.Baietelu are 4 sapt si acuma mai stau doua sapt sa ma refac si eu dupa care am sa merg direct la tribunal pentru ca viata langa el eu nu o sa mai am.Imi pare rau ca nu o sa mai fie tatal lor aproape de ei dar cum ai zis decat stresata si cu nervii la pamant mai bine singura,

Buna,Elena.Iti doresc din tot sufletul meu,decizia care ai luat-o sa fie cea mai buna pentru tine si pentru copilasi tai.Dupa cum ti-am scris si mai sus,daca tu esti bine,atunci si copii tai or sa fie de 10 ori mai bine.
Vreau sa te intrb si eu ceva(daca vrei sa-mi raspinzi),cati ani ai,ai pe cineva langa tine,parinti tai sunt langa tine sa te sustina?
Va pup,pe tine si pe copilasi tai si va doresc tot binele din lume.Eu vreau sa mai vb.A.R.
Da am parintii desi la inceput nu am tinut legatura cu ei timp de doi ani de zile tot din cauza lui pentru ca nu au fost de acord cu casatoria noastra acuma ne-am impacat si ma ajuta de cate ori am nevoie deci as avea cine sa fie langa mine nu as fii singuira plus mai am o sora care si ea e de partea mea .A observat si ea ca si-a schimbat comportamentu fata de toata lumea nici cu parinti mei nu se mai comporta la fel de cand a cunoscut-o pe ea ce sa mai zic ca nu-si mai ajuta parintii lui deloc a dat lenea in el.

Asa fac barbati cand se indragostesc,poarta capul doar sa nu le ploua in gat.Nu stiu pe ce lume merg ,nu stiu nimic de cei din jur....................mai da-i la d....u.Pe astia care fac asa ceva i-asi omora fara nici un fel de remuscare.Tu trebuie sa-ti vezi de viata ta ,de copilasi tai,el o sa se trezeasca intr-un final,dar sper din tot sufletul meu sa fie tarziu(pt el).Ma bucur ca ai atatea persoane langa tine,(care sigur te iubesc si care te apreciaza)sa te ajute si sa te sprijine.MA BUCUR.Multa bafta si curaj.

am observat ca la noi in tara se pune f mult accetul pe ,,raman cu el/ea de dragul familiei,,cea mai mare greseala pe care o poti face....adevarul e ca e si mai greu la noi in tara sa iti refaci viata dupa un divort,daca vei iesi cu alcineva esti catalogata....elena iti spun sicer ca ai facut bine,eu provin dintr-o familie unita de dragul de a avea o famile si crede-ma ca e f greu....au fost certuri urate, vorbe grele,isi varsau nervi pe mine...sa nu mai vb de scapade....as fi vrut de milioane de ori sa fie despartiti decat asa....daca te gandesti ca te vor judeca copii,stai linitita ca o vor face in orice caz...eu ii judec ca m-au lasat sa cresc in asa mediu de ,,ochii lumii,, si sunt convinsa ca i-as fi juddcat si daca ar fi trebuit sa traiesc doar cu unul din ei,asta e natura omul,sa jundece,alegem ce consideram ca e mai bine pt copil,asta nu inseamna ca e bine intr-adevar...si cum spunea bunica...copii cresc,pleca la casa lor si eu cu ce raman?
nu am de ce sa ma supar...ai perfecta dreptate dar niciodata sa nu zici niciodata...cand am scris m-am referit la cazul Alexandrei 20 si afirmatiile : barbatii sunt egoisti si femeile fac compromisuri multe sunt valabile pentru toate cazurile...si eu zic la fel ca daca asi descoperi ca sunt tradata nu m-asi uita in urma si asi renunta la pereche,dar astea sunt vorbe, nu am de unde sa stiu ca atunci cand voi fi pusa in fata faptului implinit voi renunta la natura feminina si voi trata totul la rece....nu sunt de acord cu singuratatea in doi, dar femeia a luptata si va lupta pentru familia ei pentru ca asa suntem construite, de aceea ne-a ales Dumnezeu sa nastem si sa fim mame...suntem facute din alt aluat....iar multe din actiunile barbatului nu au scuze dar se pare ca in cazul lor scopul scuza mijloacele iar daca pica...pica si e bine venit...asta e adevarul...va pup si aveti grija de voi.

Buna fetelor.Nu am mai intrat de cateva zile.
Draga Agnes,am citit tot ce ai scris exact in ziua aia,dar nu am avut timp sa mai scriu.
Vreau sa-ti mai spun ceva,fiecare femeie gandeste in felul ei,ia decizi cum vrea ea.Eu am spus parerea mea(doar a mea).Eu,daca mi-ar face sotul meu asa ceva nu l-as ierta pt nimic in lume,nici daca asi avea 10 copi.Nu se merita.Mai bine as munci cat asi putea,fara oprire chiar daca asi cade jos si m-asi descurca.NU as putea sa stau cu gandul si cu grija unde se duce el,ce face,pe cine mai incaleca(ma scuzati de expresie)Pt mine ar fii prea mult.Numi place sa fiu stresata ,mai bine obosita de munca si cu gandul ce fac copii mei decat cu un nenorocit pe cap care daca apuca sa fie asa nu o sa se schimbe niciodata.In cazul asta nu se poate ca.....scopul scuza mijloacele,NUUUUUUUUUU
Faptul ca noi suntem facute sa nastem,ca suntem facute din alt aluat este adevarat,dar sa induram prostiile barbatilor,sa iertam tot ce fac ei NU.Nu se merita
Pupicei si numai bine

Buna fetelor,ne-ati dat uitari?????????
Ce mai face-ti voi?
Draga Elena 25,cum esti?Nu ne-ai mai spus nimic de tine.Acum s,sigur ai al doilea bebe,ce este,cum ai nascut?
Spune-ne si noua ce decizie ai luat in final?
Stim ca acum esti fffffffffffff ocupata cu puiutul tau,dar gaseste-ti 5 minute si spune-ne ce ai mai facut.ASTEPTAM.
Multa sanatate tie si la copilasi tai.
Te mai asteptam cu vesti bune.Pupicei
succes tuturor si pofta de viata si sanatate va doresc ,eu imi cresc singura cei 2 copilasi si imi umpla viata cu bucurii nespuse si placere mai ales cand vin si dau pupici si imi spun TE IUBESC MAMI ma fac sa uit de tote greutatile prin care am trecut.am uitat sa va zic am o fetita de 6 ani si un baietel care in 23 face 2 ani.si tatal lor nici nu vrea sa mai auda de ei.am divortat in urm cu aproximativ 2 ani,cel micut nici nul cunoaste dar na o au pe mamaica lor care tine loc si de mama si de tata si sunt mandra cu asta.va pup dulce si curaj trecem noi peste toate /

BRAVOOOOOOOOOOOO,CARMEN,te felicit pentru copilasi tai si pentru curajul de care dai dovada.
Fii tare ca Dunezeu o sa te ajute pe tine si pe copilasi tai,o sa vezi.Totul este sa fii tare si sanatoasa sa poti in continuare sa-ti cresti copilasi cum vrei tu mai bine.M-ai impresionat ffffffffffffff tare.
Sunt convinsa ca tu le ti locul de tata si de mama,este un lucru de care trebuie sa te mandresti si o sa vezi ,cand or sa se faca mari,atat cat te-ai chinuit tu acum,tot atat de mult o sa te iubeasca si o sa te respecte ei.ESTI DE TOT RESPECTUL!!!!!!
De tatal lor(asta nu se poate numi tata..........ANIMAL,DA)nici nu te intreb.Doar atat te intreb,l-ai trimis mai departe,adica la........DRACU?????????
O sa-i de Dumnezeu dupa suflet,o sa vezi,............dar,de fapt el nu are suflet,in loc de inima are c....t(scuza-mi expresia).
Cand aud de asa animale nu pot sa ma abtin,crede-ma.
Cam atat......si inca o data CURAJ,SANATAE SI TOT BINELE DIN LUME.
BRAVO TIE!!!!!!!!