Eu am facut o groaza de analize. Dar pt 30 saptamani nu mai are rost sa faci listeria, toxoplasma si chlamidya, astea se fac la inceput.
In rest daca nu sunt probleme de incompatibilitate de rh, se face doar sangele dar nu prea des.
cu secretia exista un singur tip de ovule pt. gravide.
Candida albicans e favorizata de sarcina si nu am avut voie decat spalaturi cu ceai de pelin si galbenele. M-am chinuit toata sarcina cu candida, imi trecea, iar imi aparea, dar spalaturile m-au ajutat mult.

LinkBack URL
About LinkBacks

,si ieri am facut amiocenteza.nu pentru ca am avut cazuri in familie sau pt ca alte teste au fost pozitive,dar pentru ca vreau sa traiesc sarcina asta linistita si sa am un copil sanatos,atat pentru mine,dar mai ales pentru el.nu am avut nici un fel de problema,nu am simtit nici un fel de durere,si totul a decurs normal.cred ca aceasta analiza este necesara,si ca ne este frica de ea pentru ca suntem prost informate.exista riscuri,e adevarat,dar cred ca depinde mult de experienta medicului care iti face aceasta analiza.peste 20 de zile voi primi rezultatele.