eu m-am casatorit la 20ani...sotul ar fi vrut copil imediat dar nu am vfrut eu..nu eram pregatita...si intr-adevar niciodata nu esti pregtita...la 22 jum m-am hotarat ca e mai bn acum...imi placeau la nebunie copii si stiam ca al meu o sa fie viata mea!!!!!si este!sunt topita dupa ea!!!!!!eu nu regret ca nu am facut pana acum...m-am distrat cat am putut si consider ca e varsta ideala 23-25...
Nu cred ca exista momentul perfect pentru un bebe, insa atunci cand acesta vine pe lume... putem considera momentul ideal .
Joc zilnic Jocuri de Gatit.
Eu cred ca momentul potrivit pentru bebe este atunci cand simti asta. Pana nu demult, mergeam pe principiul ca bebe va veni dupa ce vom avea o casa si o stabilitate financiara. Insa ne-am dat seama repede ca asta ar dura ceva timp, iar timpul trece repede, prea repede ar spune unii. Asa am am decis sa avem un bebe, chiar daca nu avem casa mult dorita. Important este sa fie inconjurat de iubire, intelegere si sa fie sanatos. Cariera versus familie este un subiect destul de delicat pentru fiecare dintre noi. Va doresc copii frumosi si sanatosi !
intr-adevar,la o adica nu exista nici varsta ideala...insa nu as fi facut copil nici daca traiam doar dintr-un salariu sa avem noi de-abia ce manca...stiu ca unde mananca o gura manaca si a 2 a dar nu asa vreau sa-mi cresc copilul...nici noi nu am term casa ,insa stiu acum ca avem un venit bunicel in casa chiar daca avem si rata destul de mare...insa nu mai au valoare deloc banii si cum vin asa se duc!!!!!!