Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 29

Subiect: Voi cum ati ales numele copiilor?

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    590

Implicit Voi cum ati ales numele copiilor?

Alegerea numelui copilului este un aspect foarte important, deoarece numele ii va influenta toata viata, voi ati avut ceva intamplari deosebite care vau ajutat sa alegeti un nume potrivit pentru copil.

Mie copilul mi-a spus in vis ce nume are, si cand m-am trezit si am spus cu voce tare acel nume a miscat in burta la mami, apoi mereu ii vorbeam in burtica cu acel nume, si reactiona, atunci am stiu clar ca asta e cel mia potrivit nume

Zaraza Oaspete

Implicit Am gasit in calendar

Am inceput sa citesc calendarul crestin ortodox si cand am ajuns la Sf. Teodora de la Sihla (6 august), desi mai intalnisem si alte Teodore si Teodori pana atunci, nu am mai putut citi mai departe. Si atunci am simtit foarte clar , ca am gasit numele copilului meu: Teodora - darul lui Dumnezeu! I-am spus si sotului meu si a simtit si el ca asta e numele si fost de acord sotul. Verdictul a fost clar: Teodora!

Vasea Oaspete

Implicit Imi aparea in minte numele Maria

Noi hotarasem sa ii spunem Claudia. Dar nu stiu cum a inceput sa imi apara mereu in minte numele Maria. In ultimele zile de sarcina si imediat dupa ce am nascut aproape ca ma obseda acest nume, si deodata nu imi mai placea Claudia , dar nu-mi venea sa schimb acum...i-am zis sotului in treacat sa se gandeasca ce parere are de "Maria", la care el imi spune foarte bucuros, ca si lui ii apare acest nume in cap dar nu mi-a spus ca nu vroia sa ma supere. Si a ramas Maria

Willy Oaspete

Implicit Eu am vrut Maria dar emotiile mau facut sa aleg altceva

Eu am vrut ca pe fetita mea sa o cheme Catalina dar dupa ce am nascut asa de emotionata eram ca nu mi-am mai adus aminte de acest nume cand a fost sa declaram fata i-am spus Maria-Valentina

Ramonel Oaspete

Implicit eu am visat o fetita

Eram in luna a 3-a. Nu stiam inca daca voi avea fetita sau baietel. ?Intr-o noapte am visat o fetita cam de 2 -3 ani care mi-a zis :"Sunt eu,mama, Daria!". Am fost foarte impresionata si am hotarat ca numele ei va fi Daria. Daria are acum 9 luni si 6 zile si incepe sa semene cu fata din vis, cu fata maslinie si ochii verzi-albastrui.

Dory Oaspete

Implicit Cand am luat-o in brate am simtit ce nume

imi doream ca numele fetei mele sa fie Malvina insa in noapte in care am nascut-o si am tinut-o in brate alaturi de tati am simtit ceva si am hotarit ca se va numi Lavinia.

Petrica Oaspete

Implicit Sfantul Pantelimon ne-a ajutat

Povestea mea e cam asa: Cind ne-am casatorit, era 27 iulie, adica ziua Sf PAntelimon, care a fost doctor fara de arginti, si carec avea darul tamaduirii de la Dzeu. Sotul meu a zis atunci, sa-i punem nume primului baiat pe care il vom avea, Pantelimon. Mie mi se parea un nume prea lung, ziceam ca pina strig eu Pantelimon, el e dus pe usa afara! Dupa o luna am ramas insarcinata, si a venit mom sa ne gindim serios la nume! La fetita, am cazut rep de acord: Maria. La baiat, sotul iar...Pantelimon..Eu nu am zis nimic, dar in gind...mai sunt si alti sfinti in calendar! Dupa o luna, sotul meu a intrat inspital, a fost f rau bolnav, a facut enterocolita, poate stiti ca e groaznica, mai ales pt cineva care a avut ulcer! Ei, si a sosit mom sa ma rog sa se faca bine, dar cui?! Evident, Sf. Pantelimon! Nu stiu cit am realizat atunci, dar citint acatistul lui care e f frumos, i-am promis ca daca sotul meu se face bine si eu voi naste baiat, ii voi pune numele Pantelimon! A doua zi cind am mers la spital, era cu biletul de iesiore in mina! Nu mi-a venit sa cred, mi-au dat lacrimile si mi-am dat seama ca a trecut prin asta pentru necredinta mea! I-am povestit pe drum despre promisiune, iar cind am nascut, a fost baiat! Si il cheama Pantelimon! Sf PAntelimon e si ocrotitorul casei noastre! Daca aveti probleme de sanatate, rugati-va, cititi acatistul Sf PAntelimon, va va ajuta! A fost un sfint mare, si a murit la 19 ani!

gaza Oaspete

Implicit

Atunci cand baiatul nostru era inca in burtica credeam ca e fetita, iar sotul meu cand venea acasa de la servici, intreba ce face Rares, la care eu raspundeam care Rares - e fetita, dar cand am aflat la ecograf ca va fi baiat am spus cae un semn ca trebuie sa aiba numele de Rares.

Monica70 Oaspete

Implicit Am visat o fetita pe bicicleta

Noi ne-am dorit sa avem si o fetita, cand am aflat ca voi avea o fetita, am inceput sa caut tot felul de combinatii de nume, m-am hotarat cand intr-o noapte am visat o fetita pe o bicicleta care se uita la mine si pe care o chema Ana - Maria. Cu toate ca atunci nu prea ma incanta acest nume, cand pronuntam Ana-Maria misca in burtica, asta ma convins.

Janice Oaspete

Implicit am vazut un baietel Denis

Cand am ales numele copilului eram gravida in 2-3 luni, mergeam pe strada iar in fata mea era o doamna cu un bebe de 1 an, la un moment dat bebe s-a impiedicat iar mama lui ii spune"Denis ce faci mai mami ,de ce nu esti atent" Vreau sa spun ca in acel moment am simtit o caldura si o bucurie in suflet, mi s-a parut atat de frumos numele "Denis" incat am stiut ca daca va fi baiat il va chema Denis.
    Cand am ajuns acasa i-am spus si sotului meu si a fost si el de acord si asa ca acum pe copilul meu il cheama Denis.

Simona Oaspete

Implicit eu am visat un baiat

Eu am visat cind eram insarcinata ca nasc pe 19 iunie un baiat si ca il cheama Alex. Am nascut pe 17 iunie pentru ca nu a mai avut rabdare.Eram programata la cezariana pe 19. Asa ca il cheama Alex.

Sorina Oaspete

Implicit Sotul meu a venit cu ideea

Fetita mea se numeste Iulia pentru ca asa a vrut sotul nici el nu stie de unde ia venit ideea asta, a spus ca pur si simplu asa a simtit

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Numele bebelusului
    De corynica in forum Clubul burticilor
    Replici: 94
    Ultimul post: 22 apr 2012, 10:58
  2. Supravegherea prin internet a copiilor
    De Viorica in forum Copilul de scoala
    Replici: 3
    Ultimul post: 10 sep 2010, 15:53
  3. Cum ati ales numele copilului
    De Unregistered in forum Nasterea
    Replici: 4
    Ultimul post: 02 ian 2010, 22:43
  4. Despre menirea copiilor
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 09:05
  5. Transportul in masina a copiilor mici
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 06:54

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44