Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate de la 13 la 20 din 20

Subiect: intrebare

magdalena Avatar
    magdalena este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.826

Implicit Re: intrebare

Citat Citat din iryna Vezi post
    BUNA.sunt nou pe aici,am si eu niste intrebari daca ma poate ajuta cineva....de cateva zile ma inceput o ameteala ft mare si vomit si ma simt rau,,,dupa cateva zile iin pat am revenit un pic dar nu ma ametesc dar cand misc capu ft tare simt ca mi se face rauu....am facut 2 teste de sarcina dar nu sunt insarcinata...si cu sotu nu ne protejam pt ca vrem bebe dar inca nu vine ,,este posibil sa fie vb despre o sarcina si sa nu arata testu??ca de rau tot ma simt de cap si simt ceva durere de burta,sau poate sa fie vb si despre o raceala ceva?nu mai stiu pe cine sa intreb...suntem in Italia am intrebat o doctorita si mi a zis sa nu aiu nimic,pana nu sunt sigura ca nu sunt insarcinata ,si eu asi lua niste calciu ca cine stie.....ce imi recomandati sa fac???plsss help
    Buna dar menstruatia tia intarziat ???se poate sa fii insarcinata si testul inca sa nu iti arate dute la doctorul de familie si cere o richesta pt bhcg sau sa faci testul de sracina la spital usl dar in ce zona esti in italia a si nu lua pastile deocamdata

O mama nu-si mai apartine ei, ci copiilor ei.
    ALEX&BIANCA=LOVE

iryna este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    10

Citat Citat din magdalena Vezi post
    Buna dar menstruatia tia intarziat ???se poate sa fii insarcinata si testul inca sa nu iti arate dute la doctorul de familie si cere o richesta pt bhcg sau sa faci testul de sracina la spital usl dar in ce zona esti in italia a si nu lua pastile deocamdata

ms pt raspuns,...menstruatia nu imi vine regulat de cand ma stiu,dar a intarziat si a tinut 2 saptamani dar numai cateva picaturi pe zi..dar ametela si vomitataul a trecut si deja ma simt mai bine,,,nu stiu ce sa cred.pt ca test de sarcina am facut cand mia fost rau si atunci deja eram trecuta de menstruatia...la medic de fam nu am cum sa merg daca nu sunt in tara,,sunt in LATINA aproape de Roma.,am vrut sa iau niste calciu dar am luat unu si am oprit ca daca nu stiu din ce cauza sa nu fac ceva prostii.cat mai repede o sa incerc sa fac aicia niste analize sa vad care problema...voi ce mai ziceti,

magdalena Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.826

ms pt raspuns,...menstruatia nu imi vine regulat de cand ma stiu,dar a intarziat si a tinut 2 saptamani dar numai cateva picaturi pe zi..dar ametela si vomitataul a trecut si deja ma simt mai bine,,,nu stiu ce sa cred.pt ca test de sarcina am facut cand mia fost rau si atunci deja eram trecuta de menstruatia...la medic de fam nu am cum sa merg daca nu sunt in tara,,sunt in LATINA aproape de Roma.,am vrut sa iau niste calciu dar am luat unu si am oprit ca daca nu stiu din ce cauza sa nu fac ceva prostii.cat mai repede o sa incerc sa fac aicia niste analize sa vad care problema...voi ce mai ziceti,
    dute la un ginecolog si vezi ce se intempla cat mai curand pai tu nu ai medic de familie in italia ??? de la medicul de familie din italia ti-am zis eu sa te duci sa iei richesta pt spital pt testul de la spital tre sa platesti 6,60 euro dar daca nu ai doctor mesgi la pronto sorccorso si ii zici si tu ca te doare burta si nu tia venit menstruatia

ALEX&BIANCA=LOVE

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    10

dute la un ginecolog si vezi ce se intempla cat mai curand pai tu nu ai medic de familie in italia ??? de la medicul de familie din italia ti-am zis eu sa te duci sa iei richesta pt spital pt testul de la spital tre sa platesti 6,60 euro dar daca nu ai doctor mesgi la pronto sorccorso si ii zici si tu ca te doare burta si nu tia venit menstruatia

da,am inteles,nu am medic de fam aici pt ca sunt aici doar de cateva luni,,,da burta nu cred ca am zis ca ma doare ,,,si menstruatia mia venit doar nu a venit normal numai cateva pictauri pe zi...da mia zis cineva de un doctor particular si o s amerg acolo sa fac analizele de baza,.......da burta nu ma doare problema a fost cand ma scris prima data ca am stst cateva zile buna in pat ametita de nici nu puteam sa misc nici capu,si vomitam si atunci am facut 2 teste dar a iesit negativ ,si am vb cu o doctorita din tara la cine am lucrat si mia zis sa mai astept un pic si dupa aia sa mai fac un test de sarcina,acumja o sa vad daca daca o sa apara mesntruatia luna viitoate ,,,

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    10

si acuma o sa incepe sotu sa facem toate acele de aici s atraducem tot pt ca cand o sa viana bebele vrem sa nasc aici

magdalena Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.826

da,am inteles,nu am medic de fam aici pt ca sunt aici doar de cateva luni,,,da burta nu cred ca am zis ca ma doare ,,,si menstruatia mia venit doar nu a venit normal numai cateva pictauri pe zi...da mia zis cineva de un doctor particular si o s amerg acolo sa fac analizele de baza,.......da burta nu ma doare problema a fost cand ma scris prima data ca am stst cateva zile buna in pat ametita de nici nu puteam sa misc nici capu,si vomitam si atunci am facut 2 teste dar a iesit negativ ,si am vb cu o doctorita din tara la cine am lucrat si mia zis sa mai astept un pic si dupa aia sa mai fac un test de sarcina,acumja o sa vad daca daca o sa apara mesntruatia luna viitoate ,,,
    ok daca testele au iesit negativ atunci .........nu esti e logic poate luna urmatoare daca mai ai intrebari pt acte sau alte lucruri din italia poate te pot ajuta)) poop

ALEX&BIANCA=LOVE

magdalena Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.826

si acuma o sa incepe sotu sa facem toate acele de aici s atraducem tot pt ca cand o sa viana bebele vrem sa nasc aici
    deci sa inteleg ca nu sunteti de mult adica sotul tau nu este de mult in italia ???

ALEX&BIANCA=LOVE

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    10

deci sa inteleg ca nu sunteti de mult adica sotul tau nu este de mult in italia ???
    ba sotu e de mult aici eu sunt doar de cateva luni.asa nu conteaza ca in forum e despre alcceva de vb

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Subiecte Similare

1. intrebare!
    De janemj in forum Preconceptia
    Replici: 3
    Ultimul post: 16 aug 2011, 14:16
  2. intrebare....
    De girl2011 in forum Sarcina
    Replici: 15
    Ultimul post: 06 feb 2011, 12:43
  3. am o intrebare si eu
    De mella in forum Clubul mamicilor
    Replici: 4
    Ultimul post: 18 ian 2011, 19:05
  4. O intrebare!
    De delia2788 in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 16 iun 2010, 23:02
  5. intrebare
    De onishor in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 29 oct 2009, 09:52

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44