Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 15

Subiect: Burtiera a fost utila dupa nastere

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    590

Implicit Burtiera a fost utila dupa nastere

buna ziua. as dori sa le intreb pe mamici daca purtarea burtierei imediat dupa ce au nascut le-a ajutat? cat timp trebuie purtata? incepand de cand?

Biana Oaspete

Implicit Re: Burtiera a fost utila dupa nastere

Eu am purtat burtiera cam dupa 3 zile de la nastere .Daca ai nascut prin cezariana trebuie sa ceri sfatul medicului inainte .Purtarea burtierei dupa nastere e la fel de utila ca si purtatul sutienului .Ajuta la tonifierea musculaturii ce a cam avut de suferit in timpul sarcinii. Depinde de fiecare organism in parte! Eu am avut rezultate bune si sper sa-ti foloseasca si tie! pa

Mariana Oaspete

buna, si eu am purtat burtiera, dar fara nici un rezultat...ba mai mult am facut si masaj cu crema postnatala de la mustela. acum am descoperit ca sunt centuri postnatale cu chilot si inalte pana sub sani...doresc sa-mi cumpar si eu, dar se poate numai prin farmacie si nu au pe stoc, doar prin comanda. o zi buna!

Sorana Oaspete

Eu am nascut naormal si nu am purtat burtiera. M-am refacut f repede si pt ca am alaptat exclusiv si pt musculatura mea era destul de buna, am facut aerobic mult timp si chiar insarcinata fiind am facut aerobic pana in luna 4. Sora mea nu a facut atat sport inainte si a nascut cu cezariana. Nici ea nu a purtat burtiera, dar la ceva timp dupa nastere a facut abdomene multe zilnic. Si-a revenit f repede si arata super, trasa prin inel. Cred ca burtiera nu ajuta la refacerea muschilor, ci e doar o carja pe o anumita perioada. Ceea ce conteaza este felul in care iti formezi tu muschii prin exercitii.

Bubulina Oaspete

e indicata burtiera dupa nastere pana la reluarea exercitiilor fizice pt tonifierea musculaturii abdominale, asta depinde de fiecare mama in parte. una poate le incepe dupa o saptamana, alta dupa 2 luni, nu e o regula, cand se simte fiecare in stare. s-ar putea ca burtiera pusa imediat dupa nastere dupa 2 satamani sa fie larga, e bine de inlocuit. De ajutat eu zic ca ajuta si pt musculatura abdominala sa nu se lase mai mult si pentru spate. cum a zis si bia e la fel de utila ca si sutienul dupa nastere sa nu se lase sanii.

Camy Oaspete

In cazul femeilor care nasc prin cezariana e de preferat sa intrebe medicul cu care au nascut daca le recomanda burtiera . Eu i-am nascut prin cezariana pe ambii baieti si nu am putut purta burtiera . E adevarat ca in 1995 , respectiv 1998 nu erau atatea lucruri care sate ajute asa cum sunt acum , dar cred ca cel mai bine ar fi ca noile mamici sa scape de aspectul neplacut al burtii de dupa nastere prin exercitii fizice in functie de cum poate fiecare , mai ales la cele care au nascut prin cezariana . Toate cele bune .

Blanche Oaspete

si eu am nascut prin operatie cezariana si am purtat burtiera cam de la 1 sapt.
    Pot spune ca e f bine pt ca am mai scapat un pic de burtica aceea care atarna inestetic, si am purtat-o cam 3 luni.Oricum dupa nastere eu aveam cam 55 kg, deci nu a fost f mult.

Dionisa Oaspete

salut, si eu am nascut prin cezariana, nu ne-a pus nimeni burtiera, din pacate, dar mi-am pus eu dupa vreo 5,6 zile, si am purtat-o vreo 3 luni. Imi pare tare rau ca nu am pus-o mai devreme...cred ca a avut mare efect..din postarile anterioare am inteles ca dupa cezariana burtica ramane mai mare decat dupa nastera normala? asa e? nu stiam... fetita mea are 1 an, si, spre rusinea mea, inca nu am facut prea multe abdomene, ma simt prea obosita... desi, inainte de a ramane insarcinata mergeam la sala de 3,4 ori pe saptamana, acum sunt o mare lenesa, ma simt mereu obosita, am o fetita argint viu nu alta.... cand doarme, ma odihnesc si eu, cand e treaza, sunt cu ochi pe ea mereu

bebitz este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2009
    Posturi
    6

eu am nascut normal si asistenta m-a sfatuit sa-mi pun burtiera cum am iesit din sala de nasteri..am purtat-o 1 saptamana...nu stiu cum ar fi fost fara dar burta cu care am ramas dupa a fost destul de mica..si dc pe coapse am ramas cu vergeturi pe burta nu

Tuwty Oaspete

Este si aici o centura care se spune ca ar fi utila pentru gravide Centura pelviana Serola in durerile de spate si a articulatiile bazinului, buna pentru gravide si lauze

annnutza Oaspete

Unhappy Re: Burtiera a fost utila dupa nastere

eu am nascut acum 5 luni cu cezariana si dupa 4 zile am inceput sa port burtiera...am incercat de toate....pana sub sani, scurte....cativa cm am dat jos dar nu cred ca a ajutat prea mult.sportul face minuni...si pe timpul sarcinii crema ,crema si iar crema

bluesugar Avatar
    bluesugar este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2009
    Varsta
    28
    Posturi
    2.464

Citat Citat din annnutza Vezi post
    eu am nascut acum 5 luni cu cezariana si dupa 4 zile am inceput sa port burtiera...am incercat de toate....pana sub sani, scurte....cativa cm am dat jos dar nu cred ca a ajutat prea mult.sportul face minuni...si pe timpul sarcinii crema ,crema si iar crema
    buna, am vazut ca recomanzi crema in timpul nasterii, eu sunt abia in saptamana a 5, dar ma intereseaza ce fel de crema as putea folosi in plus legat de spor ce exercitii fizice se pot face in timpul sarcinii?
    merci

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Menstruatia dupa nastere!
    De nectaria in forum Nasterea
    Replici: 14
    Ultimul post: 25 mar 2012, 18:10
  2. Sexul dupa nastere
    De Cori in forum Viata de cuplu
    Replici: 10
    Ultimul post: 24 feb 2012, 09:53
  3. infectie dupa nastere
    De roxxana in forum Nasterea
    Replici: 4
    Ultimul post: 05 dec 2010, 18:41
  4. dieta dupa nastere
    De AnaM in forum Alimentatie si diete
    Replici: 0
    Ultimul post: 19 apr 2010, 08:59
  5. Menstruatia dupa nastere
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 22 ian 2010, 10:52

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44