Rezultate de la 1 la 5 din 5

Subiect: Cat timp ati stat in concediu de maternitate

Karla Oaspete

Implicit Cat timp ati stat in concediu de maternitate

Eu as fi vrut sa ma reintorc relativ repede la birou, adica sa stau doar 6 luni in concediu de maternitate cu Adela. Este oare prea putin?

Fortuna Oaspete

Implicit Re: Cat timp ati stat in concediu de maternitate

Buna , eu am un baetel de 3 ani si sunt economist de meserie. Am stat acasa 2 ani si i-au prins foarte bine copilului, chear daca pe plan profesional am avut multe de pierdut. Ca mama nu este nimeni eu sunt foarte severa iar acesti ani stati acasa au contat in modelarea caracterului copilului si mai ales ma bucur nespus cand doamna imi lauda micutul la grdinita cat este de ordonat , cuminte si ramane uimita cum face pazal la varsta lui si manuieste jocuri de logica. Cred ca toti vrem ce este mai bun pentru copii nostrii , am uitat sa spun ca chear daca am stat cu el acasa nu este o fire mamoasa .Tu stii cel mai bine

Anaisa Oaspete

Se recomanda sa stai minim 1 an cu copilul acasa mai ales daca alaptezi.

Daiana Oaspete

Buna, am o fetita de 7 luni si o saptamana, si o sa stau acasa 2 ani.Mi se pare mai normal sa o cresc eu, consider ca e mai bine, si ca daca voi avea ceva de reprosat in educata ei, cel putin nu voi reprosa nimanui. Dupa 2 ani, bineinteles ca voi merge la servici, dar Chira va sta cu parintii mei, care stau la un bloc de noi, asa ca o voi vedea zilnic.Si in afara de asta, cred ca este f. frumos sa vezi cum creste copilul tau, sa fii tot timpul langa el, sa vezi ce a mai facut... Cand vine sotul meu seara, ii spun mereu ce a mai facut "pitica"noastra, si abia asteapta momentul sa o vada si el.Dar fiecare face cum crede ca este mai bine si fiecare stie ce e mai bine, fiecare avand anumite probleme, iar cu serviciul nu mai spun... Am cunostinte care au inceput serviciul la 2-3 luni dupa nastere... Dar la mine la servici nu sunt probleme, pot sta 2 ani, asta in cazul in care nu mai facem un bebe, pt.ca sotul meu mai vrea neaparat un baietel...

dana2000 Oaspete

Buna si eu am doi copii cu primul am stat acasa 1 an si 2 luni din motive financiare bineinteles dar cu fetita care are 9 luni sper sa stau 2 ani desi as castiga mult mai mult la serviciu .Cred ca mai important este copilul tau decat banii bineinteles daca nu sunt probleme grave.

Subiecte Similare

1. Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara
    De Flory in forum Copilul de gradinita
    Replici: 101
    Ultimul post: 05 apr 2012, 13:52
  2. prima maternitate privata din oltenia
    De jacqueline24 in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 29 sep 2011, 00:51
  3. Ce trebuie sa contina Bagajul pentru Maternitate
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 3
    Ultimul post: 26 mar 2011, 16:43
  4. Alocatia de stat pentru copil
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 07:26
  5. Colac de stat pe el dupa nastere vaginala
    De Ulma in forum Nasterea
    Replici: 3
    Ultimul post: 02 dec 2008, 12:27

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44