Rezultate de la 1 la 8 din 8
Subiect: Metode pentru oprirea lactatiei
- 19 ian 2009, 13:07 #1Indra Oaspete
- 19 ian 2009, 13:07 #2Danna Oaspete
Re: Metode pentru oprirea lactatiei Eu am luat medicamente impotriva lactatiei(nu mai retin marca). Cel mai bine ar fi sa intrebi dr.
- 19 ian 2009, 13:08 #3Rhio Oaspete
Re: Metode pentru oprirea lactatiei comprese reci pe sani f dese + sani stransi ori cu un prosop, ori cu un sutien stramt
incearca sa ablactezi treptat, e mai bine si pt tine si pt copil
medicamentele nu le recomand, sunt un fel de droguri, am luat de vreo doua ori si, dupa calatorii prin nirvana fara voia mea, am lasat-o balta!
- 19 ian 2009, 13:08 #4Otilia Oaspete
Re: Metode pentru oprirea lactatiei Ceaiuri de patrunjel sau de salvie, cite 2-3 ceaiuri pe zi.
Citeva fire de patrunjel verde proaspat pe sini, apoi stringi bine cu un bandaj.
- 19 ian 2009, 13:09 #5Gina Oaspete
Re: Metode pentru oprirea lactatiei Si eu am facut ca si Gindacelu, am taiat un cearceaf mai vechi, mi-am facut fese si ma stringeam peste sini cit puteam cu ele... (sotul, sau altcineva ptr. ca este greu sa te stringi tu) comprese reci cit stai intinsa, si neaparat fff putina apa sau lichide atunci!!!Nici eu nu am luat pastile, si intr-o saptamana doua , se retrage putin cite putin.
SANATATE MULTA SI PUPICEI!
- 19 ian 2009, 13:11 #6Guritza Oaspete
Re: Metode pentru oprirea lactatiei eu am luat bromcriptina, la recomandarea doctorului. se timp de 14 zile, in primele 4 zile cate 4 patile pe zi, dupa care 3 pastile, 2 pastile si apoi una. eu nu m-am strans pt ca stiu ca e pericol de noduli din cauza laptelui, am purtat un sutien care sustine foarte bine sanii. in prima zi a fost mai greu si dureros dupa aceea nu am mai avut probleme.
- 19 ian 2009, 13:11 #7Indra Oaspete
Re: Metode pentru oprirea lactatiei dar foile de varza merg? eu asta am inteles ca se recomanda, dar nu le-am inecract inca eu mai am de alaptat...
voi ati incercat cu varza?
in cat timp scapi de lapte?
- 06 nov 2009, 23:13 #8annnutza Oaspete
Re: Metode pentru oprirea lactatiei si eu am luat bromcriptina la recomandarea medicului....14 zile...si dupa aceea mi-a venit iar laptele
((( am mai luat inca 14 zile si apoi luni de zile mai curgea cate o picatura doua.cu compresii reci nu am rezolvat nimic...ba parca deveneau mai tari si mai durerosi
Subiecte Similare
-
Stimularea lactatiei si renuntarea la completarile cu lapte praf
De maya_bv in forum Alaptarea si diversificareaReplici: 435Ultima replica: Ieri, 11:38 -
Ovulatia dupa oprirea anticonceptionalelor
De Viri in forum PreconceptiaReplici: 17Ultima replica: 13 mar 2013, 23:11 -
Metode de contraceptie tip bariera
De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articoleReplici: 0Ultima replica: 30 iul 2009, 07:24 -
Metode de contraceptie naturale
De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articoleReplici: 0Ultima replica: 30 iul 2009, 06:40 -
Metode de stimulat lactatia
De Adria in forum Alaptarea si diversificareaReplici: 6Ultima replica: 19 mai 2009, 15:05

LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks