Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 17
Like Tree1Likes

Subiect: vreau sa fiu slabuta alaptand

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    590

Implicit vreau sa fiu slabuta alaptand

Ziua buna, mamicilor care alapteaza

Nu am nascut de multa vreme *sunt dupa a doua nastere) si nu-mi sunt deloc dragi sunculitele de pe mine. In perioada sarcinii am luat 15 kg. si deocamdata am dat jos doar jumatate.
    Problema este ca imi este foame mai tot timpul si penrtu ca am 2 fetite mananc tare anapoda (mai mult de fuga).

Am citit ca mamicle care alapteaza au nevoie de mai multe calorii - nu spune nimeni ca trebuie sa mananci cat pentru doi...Dar totusi cum reusim sa dam jos colaceii ? eu sunt tare necajita pe tema asta pt. ca nici dupa prima nastere (pe prima fetita am alaptat-o 1.3 ani)nu mi-am revenit si uite asa s-au cam adunat kg

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    590

Implicit

imi pare rau daca te dezamagesc dar eu nu am reusit sa slabesc in timpul alptarii nici dupa prima si nici acum dupa a doua nastere (inca alaptez). si mananc normal, trei mese pe zi si alimentatie variata, ce imi cade bine. dieta o voi incepe dupa ce il intarc pe bebe si imi fac o serie de analize. dupa prima sarcina ,abia cand a trecut fiu'meu de un an am inceput sa slabesc pt ca eu am pus mult mai multe kg decat tine, dar cu rabdare le'am dat jos cam in doi ani

MADAGASCAR este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    2

Implicit Raspuns vreau sa fiu slabuta alaptand

Ceau,
    te inteleg ,eu sunt la prima sarcina si am pus in timpul sarcinii 22 kg ,dupa nastere am ramas cu 10 kg in plu pe care nu pot sa le dau jos niccum plus ca indiferent cu cate creme m-am dat tot am vergeturi ,nu am pe burta, dar am pe fese si picioare si nu ma pot obisnui cu ele sunt asa de urate ,uneori nu ma suport ca nimik nu mai intra pe mine ni macar camasile ,ma strag pe brate si spatele parca e mai mare si am si sanii ff mari ,ca eu alaptez exclusiv,am sa incerc sa fiu atenta ce mananc ,ca de mancat trebuie ca sa am lapte.Eu in fiecare zi merg afara la plimbare cu carutul cel putin 30 min pe jos,iti recomand si tie.Am sa incerc sa fac un pic miscare si cand doarme,recomand menaj prin casa .

Andrada21 Avatar
    Andrada21 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    3

hmm, eu am luat doar 12 kg in sarcina si mai am doar 3 pe plus. nasterea a fost prin cezariana, deci sport nu pot face (inca) , de alaptat nu alaptez pt ca nu am lapte deloc si am trecut-o din prima zi pe bebelusa pe praf ... cura nu tin, insa nu mananc nimic dupa ora 19 (cel tarziu)..

alexandra30 este offline Banat
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    28

Citat Citat din lovelife Vezi post
    Ziua buna, mamicilor care alapteaza

Nu am nascut de multa vreme *sunt dupa a doua nastere) si nu-mi sunt deloc dragi sunculitele de pe mine. In perioada sarcinii am luat 15 kg. si deocamdata am dat jos doar jumatate.
    Problema este ca imi este foame mai tot timpul si penrtu ca am 2 fetite mananc tare anapoda (mai mult de fuga).

Am citit ca mamicle care alapteaza au nevoie de mai multe calorii - nu spune nimeni ca trebuie sa mananci cat pentru doi...Dar totusi cum reusim sa dam jos colaceii ? eu sunt tare necajita pe tema asta pt. ca nici dupa prima nastere (pe prima fetita am alaptat-o 1.3 ani)nu mi-am revenit si uite asa s-au cam adunat kg
    Lovelife,
    desi scriu mesajul asta cam tarziu, poate e folositor altcuiva de aici
    E foarte, foarte greu sa tii o cura de slabire atata timp cat alaptezi - si nici nu e recomandat - in timpul alaptarii ar trebui sa mancam sanatos, si fara diete, ca nu e bine, deoarece bebelusii nostri papa lapticul care e si din mancarea pe care o manaca mamica,
    insa, mai indicat, ar fi putina miscare. Ca nu strica nimanui desie greu, 15 min se poate iesi la alergat, daca ai cu cine sa iti lasi copilul.

Ariana Avatar
    Ariana este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    315

eu am pus cam 21 kg in timpul sarcinii...am ajuns la 2 saptamani dupa sarcina sa mai am doar 7 in plus insa din nou m-am ingrasat si acum am 11 in plus...asta e! Alaptez si n-am ce face! Mananc relativ normal dar nu-mi pot trage de la gura...
    mama mi-a zis ca dupa ce nu voi mai alapta voi slabi vazand cu ochii, asa ca ascult de mama, a avut 4 copii!

magdalena Avatar
    magdalena este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.826

hmmm dap eu alaptez si am slabit kg acumulate in timpul a
    sarcinii +1 kg nu mananc dulciuri ,suc cu acid,paine,cartofi de nici un fel "prajiti,fierti"dar inn schimb mananc nulte salate carne la cuptor fructe
    si asa am facut si in timpul sarcinii si am luat doar 7 kg si am un laptic f gras si bun pt fica mea
    precizez ca nu fac nici pic de sport spre rusinea mea dar nu mai am timp pt ca ma ocup singura de fetita

O mama nu-si mai apartine ei, ci copiilor ei.
    ALEX&BIANCA=LOVE

Ariana Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    315

Felicitari magdalena, ai un organism si metabolism de invidiat! Sincer, ma mir cum te descurci...sa faci cumparaturi...sa-ti gatesti asa sanatos doar pentru tine...sau poate toata familia mananca asa si e mai usor. Eu nu beau sucuri acidulate de cativa ani, nici macar neacidulate din comert...doar apa si ceai. Nu mananc cartofi prajiti si alte porcarii insa mananc ce se gateste....cand soacra-mea, cand eu...cate o ciorba, una alta, lactate, fructe, cereale cu lapte dimineata...sper sa dau jos pe viitor.

onutz84 Avatar
    onutz84 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    1.534

fetelor, eu am-am ingrasat ca o scrofita in sarcina. am luat in jur de 21 22 kg, cum am nascut mai devreme nu ma mai cantarisem de doua sapt. dupa operatia de ceza aveam cam cu 6 kg mai putin iar acum la o luna si jum de la nastere mai am 7 kg de dat jos. mentionez ca am alaptat doua sapt pt ca am facut o infectie si a trebuit sa intrerup alaptatul. atunci am slabit cel mai mult. mancam sanatos. nu dulciuri, nu sucuri, nu fructe decat in compot, lactate mai mult si fara paine. acum aceste ult kg se duc greu dar dc as face un picut de sport sunt convinsa ca s-ar duce rapid dar deh cine sta cu pasarelul?
    Lilypie First Birthday tickers

magdalena Avatar
    magdalena este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.826

Citat Citat din Ariana Vezi post
    Felicitari magdalena, ai un organism si metabolism de invidiat! Sincer, ma mir cum te descurci...sa faci cumparaturi...sa-ti gatesti asa sanatos doar pentru tine...sau poate toata familia mananca asa si e mai usor. Eu nu beau sucuri acidulate de cativa ani, nici macar neacidulate din comert...doar apa si ceai. Nu mananc cartofi prajiti si alte porcarii insa mananc ce se gateste....cand soacra-mea, cand eu...cate o ciorba, una alta, lactate, fructe, cereale cu lapte dimineata...sper sa dau jos pe viitor.
    eee sotul mananca ce gatesc eu daca nu,nu mai mananca nimic dar si lui ii place iti dai seama ca imi era greu ca eu sa mananc salate si verdeturi si el si manance carne prajita si mai stiu eu ce
    SUCCES CU TIMPUL VEI SLABII!!

O mama nu-si mai apartine ei, ci copiilor ei.
    ALEX&BIANCA=LOVE

Ariana Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    315

Merci, sper...ca nu ma mai incape nici o haina si a venit iarna!

ClejAde Avatar
    ClejAde este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    5.658

si eu am pus 26 in impu sarcinii...s am dat jos 10 numa...va dati seama k umblu in hainele d knd eram gravida,dar cat alaptez nu m grabesc

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. vreau raspunsuri :(
    De corynus in forum Preconceptia
    Replici: 15
    Ultimul post: 23 nov 2011, 14:28
  2. eu vreau ,dar el nu poate
    De MADAGASCAR in forum Viata de cuplu
    Replici: 3
    Ultimul post: 20 oct 2011, 07:27
  3. Vreau si eu un raspuns!!!
    De marren in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 12 nov 2009, 22:05
  4. Vreau sfaturi...medicamente!!!
    De gabriela2009 in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 07 oct 2009, 13:14
  5. vreau sa imi deschid parul?
    De Unregistered in forum Moda si frumusete
    Replici: 3
    Ultimul post: 18 iul 2009, 15:59

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44