Rezultate de la 1 la 4 din 4
Like Tree1Likes
  • 1 Post By nectaria

Subiect: Adevarul despre anticonceptionale

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Implicit Adevarul despre anticonceptionale

Stiati ca ... -> Pilulele anticonceptionale provoaca avort timpuriu?
    Ele sunt cunoscute ca o combinatie de hormoni artificiali care au rolul de a impiedica ovulatia (eliberarea ovulului).
    Ceea ce se cunoaste mai putin este faptul ca, de multe ori ovulatia se produce in ciuda pilulelor de orice fel.
    Prin hormonii artificiali, pilula Anti-Baby are efect asupra mai multor organe din corpul feminin, fie impiedicand sarcina, fie provocand avort timpuriu:

• asupra ovarelor, impiedicand eliberarea ovulelor (inhibitor al ovulatiei);
    • asupra consistentei mucozitatii cervixului in colul uterin, ingrosand mucusul si astfel ingreuind sau chiar impiedicand inaintarea spermatozoizilor spre uter si trompele uterine;
    • asupra tesutului mucoasei uterine, care se subtiaza, avand loc atrofierea glandelor, reducandu-se astfel resursele de hrana (glycogen) pentru copil. (inhibarea implantarii, deci efect de avort timpuriu). Astfel, fetita sau baietelul conceput moare de foame, in timp ce mama sa poate ca rade, mananca, se plimba, sau participa la Sfanta Liturghie.
    • asupra trompelor uterine, in sensul ca ovulul fecundat este transportat atat de lent, incat nu mai ajunge la timp la implantarea salvatoare si piere (factorul tubar, tot efect de avort timpuriu).

Avand in vedere faptul ca fecundarea are loc aproximativ cu doua saptamani inaintea menstruatiei asteptate si ca pilulele omoara copilul chiar in aceste doua saptamani, menstruatia totusi va avea loc si femeia nici nu va sti ca a fost insarcinata.
    -> Steriletul (spirala sau firul uterin) are in primul rand efect abortiv?
    Dupa testele folosite pentru stabilirea sarcinii timpurii (beta HCG), in ciuda folosirii spiralei, fecundatia se petrece de cateva ori pe an. Prin producerea intentionata a unei congestii de iritatie in tesutul conjunctiv uterin, fixarea fatului este impiedicata si acesta moare, de cele mai multe ori, dupa una sau doua saptamani.
    Ca si pilulele, steriletul ucide pruncul, cel mai adesea inainte de menstruatia asteptata cand femeia care fusese insarcinata poate crede ca, de fapt, n-a fost.
    Argumentele amintite mai sus arata, asadar, ca exista diferite mijloace incorect numite "anticonceptionale". Chiar daca sunt folosite, fecundarea poate avea loc, iar pruncii sunt omorati in primele zile ale vietii lor.
    Prin intermediul acestor metode sunt ucisi aproximativ acelasi numar de copii ca si prin metodele chirurgicale.
    S-a cautat ani de zile sa se ascunda efectul de avort timpuriu al pilulelor si al steriletului, stiindu-se foarte bine ca o divulgare prompta a acestui adevar ar fi determinat multe femei sa se abtina de la folosirea lor.
    Rahell likes this.

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

Rahell Avatar
    Rahell este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2012
    Varsta
    27
    Posturi
    12

Implicit Raspuns Adevarul despre anticonceptionale

Este o incantare sa-ti citesc mesajele. Sunt noua pe forum, dar am citit multe din mesajele tale.

Intr-adevar....numele acestor pilule este mincinos. Nu am folosit asa ceva, dar din curiozitate am cautat pe internet. Am gasit si filmulete animate pe youtube unde procesul pe care l-ai explicat tu este redat in imagini animate.

Din pacate, numarul femeilor care folosesc astfel de pilule este in continua crestere. In reclame (sau la medic), insa, nu se articuleaza si aceste informatii. Ele raman incerte pentru majoritatea celor care, din necunostinta de cauza, le folosesc chiar ani si ani de zile.

Am multe prietene (tinere, de 20-25 de ani) care folosesc aceste pastile. Multe sunt convinse ca posibilitatea conceperii unui prunc este nula. Ceea ce, din pacate, nu este deloc adevarat.

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Citat Citat din Rahell Vezi post
    Este o incantare sa-ti citesc mesajele. Sunt noua pe forum, dar am citit multe din mesajele tale.

Intr-adevar....numele acestor pilule este mincinos. Nu am folosit asa ceva, dar din curiozitate am cautat pe internet. Am gasit si filmulete animate pe youtube unde procesul pe care l-ai explicat tu este redat in imagini animate.

Din pacate, numarul femeilor care folosesc astfel de pilule este in continua crestere. In reclame (sau la medic), insa, nu se articuleaza si aceste informatii. Ele raman incerte pentru majoritatea celor care, din necunostinta de cauza, le folosesc chiar ani si ani de zile.

Am multe prietene (tinere, de 20-25 de ani) care folosesc aceste pastile. Multe sunt convinse ca posibilitatea conceperii unui prunc este nula. Ceea ce, din pacate, nu este deloc adevarat.

Multumesc... asa e din pacate multe femei nu stiu ce inseamna sa iei o pilula contraceptiva.... Daca ar fi mai informate probabil ar recurge mai putine la o astfel de metoda

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

Data inscrierii
    aprilie 2012
    Varsta
    27
    Posturi
    37

Pilulele astea intr-adevar foarte mult rau, eu o trag acum pe pielea mea cu slabe sanse sa pot ramane gravida. Aveam uterul micut dinainte sa incep sa le folosesc, stiu asta de cand am pierdut prima sarcina acum 3 ani la 4-5 saptamani. De atunci mi-a zis medicul f speriat dupa ce m-a curatat ca din cauza uterului micut s-ar putea sa fie nevoie sa ma mai curete o data. Nu a fost cazul.Acum situatie e dezastruoasa, uterul meu e hiperinvoluat. m-am bucurat mult cand am luat pastilele pt ca ma ajutau cu rusii;se redusese perioada ocupatiei straina de la 12-14 zile la 4 zile, era ceva!Acum, mi-au ramas doar regretele ca am fost nestiutoare si speranta ca totusi poate candva voi avea si eu un bebe.Aveti mare grija cu pastilele astea fetelor, vine o vreme cand vrei sa faci un bebel si nu mai poti!Regret!

Subiecte Similare

1. Cat timp sa iau anticonceptionale?
    De rhyana in forum Contraceptie
    Replici: 8
    Ultimul post: 20 apr 2012, 14:55
  2. Despre Anticonceptionale YASMIN
    De Salma in forum Contraceptie
    Replici: 132
    Ultimul post: 05 mar 2012, 16:26
  3. sarcina dupa anticonceptionale
    De megan in forum Sarcina
    Replici: 7
    Ultimul post: 26 dec 2010, 16:13
  4. Anticonceptionale in 7 mituri
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 09:14
  5. Anticonceptionale si cresterea sanilor
    De Animona in forum Contraceptie
    Replici: 7
    Ultimul post: 22 mar 2009, 20:08

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44